icono-email icono-sitemap

Estudiants de la Universitat Politècnica de Catalunya visiten la fàbrica d’Ercros a Tortosa

Tortosa, 27 de abril de 2018. - Un grup d’estudiants d’Enginyeria Química i Màster de Mediambient de la Universitat Politènica de Catalunya («UPC») del campus de Manresa han visitat la fàbrica d’Ercros a Tortosa.

Imagen 1

Llegeix més...

Ercros s'adhereix al protocol del Ministeri de l'Interior per al control de substàncies químiques que poden ser utilitzades per fabricar explosius

Barcelona, 27 d’abril de 2018. -  Ercros s'ha adherit al protocol signat per la Federació Empresarial de la Indústria Química Espanyola (Feique) i la Secretaria d'Estat de Seguretat del Ministeri de l'Interior contra el desviament de substàncies químiques no fiscalitzades susceptibles de ser utilitzades per a la fabricació il·lícita d'explosius.

Imatges.001

Llegeix més...

Alumnes dels Salesians realitzen un taller de química a la fàbrica d'Ercros a Monzón

Monzón, 4 d’abril de 2017. - Els alumnes de 2n de batxillerat dels Salesians de Monzón, que cursen l'assignatura de química, han participat en un taller experimental a la fàbrica d'Ercros de la seva localitat.

IMG-20180327-WA0002

Llegeix més...

Alumnes de l’IES Biello Aragón visiten la fàbrica d’Ercros a Sabiñánigo

Sabiñánigo, 29 de març de 2018. - La fàbrica d’Ercros a Sabiñánigo continua obrint les seves portes als estudiants de la seva localitat; en aquesta ocasió ha rebut la visita dels alumnes de 2n de batxillerat de l’IES Biello Aragón.

Ercros visita alumnos marzo

Llegeix més...

La fàbrica d’Ercros a Cerdanyola rep la visita dels empresaris de la ciutat

Cerdanyola del Vallès, 26 de març de 2018. - Els membres de l’associació Cerdanyola Empresarial, encapçalats pel seu president Luis Sisquella, han visitat les instal·lacions de la fàbrica d’Ercros a Cerdanyola. D’aquesta manera els empresaris han pogut conèixer de primera mà el funcionament d’una de les fàbriques deganes de la seva ciutat.

Collage cerdanyola

Llegeix més...

btn news icona

Cercador de notícies

Arxiu

Btn galeriavideos-cat

Btn galeriaimatges-cat

Btn publicacions

Btn formularicontacte

Inicio
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar el nostre servei, si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Per a més informació consulti la nostra política de privacitat i avís legal