icono-email icono-sitemap

Ercros participa en una jornada sobre l’aplicació de la Llei de Responsabilitat Medioambiental

Barcelona, 8 d’abril de 2019. - Ercros va participar el passat dia 28 de març a Barcelona en una jornada organitzada per Baker McKenzie, Alenta i Marsh & McLennan sobre l’aplicació de la Llei de Responsabilitat Medioambiental (Llei 26/2007) en àmbits com l’administració, companyies d’assegurances, consultores i operadors. La cap del departament corporatiu de medi ambient i qualitat d’Ercros, Sandra Reverté, va explicar la seva experiència en la realització d’anàlisi de riscos ambientals i la presentació de la declaració responsable, entre d’altres.

IMG 20190328 121034 374

Llegeix més...

El grup social de Vila-seca II visita el patrimoni cultural de Terol

Tarragona, 5 d’abril de 2019. - El grup social Joaquín Costa, que pertany al centre de treball de Vila-seca II, va organitzar el cap de setmana del 30 i 31 de març una sortida per a visitar el patrimoni cultural de Terol.

tt

Llegeix més...

Estudiants de Bioquímica i Biologia Molecular de la UCM visiten la fàbrica d’Ercros a Aranjuez

Madrid, 1 d’abril de 2019. - Un grup d’estudiants de Bioquímica i Biologia Molecular de la Facultat de Ciències Biològiques de la Universitat Complutense de Madrid va visitar el passat 29 de març la fàbrica d’Ercros a Aranjuez.

Ercros Estudiantes Aranjuez

Llegeix més...

El grup social de Vila-seca II organitza el 6è Súper Gran Premi de Karts

Barcelona, 27 de març de 2019. - El grup social Joaquín Costa, que pertany al centre de treball de Vila-seca II d’Ercros, va organitzar, el dissabte 23 de març, la sisena edició del Súper Gran Premi de Karts a les instal·lacions del karting del Vendrell, a Tarragona.

Karting

Llegeix més...

Ercros es mobilitza per la igualtat en el lloc de treball amb motiu del Dia Internacional de la Dona

Barcelona, 15 de març de 2019. - Treballadors d’Ercros van participar en les concentracions que van tenir lloc el 8 de març, amb motiu del Dia Internacional de la Dona, per reivindicar la igualtat i la no discriminació en el lloc de treball.

collage

Llegeix més...

btn news icona

Cercador de notícies

Arxiu

Btn galeriavideos-cat

Btn galeriaimatges-cat

Btn publicacions

Btn formularicontacte

Inicio
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar el nostre servei, si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Per a més informació consulti la nostra política de privacitat i avís legal