icono-email icono-sitemap

Estudiants de l’institut de Flix visiten la fàbrica d’Ercros

Flix, 26 de març de 2018. - Els estudiants de 3er de l‘ESO de l’institut de Flix han visitat la fàbrica d’Ercros de la seva localitat, com a part de les activitats del treball de síntesi del curs que enguany està dedicat a conèixer –des del punt de vista de totes les assignatures– la colònia i la fàbrica de Flix.

VISITA FLIX

Llegeix més...

Alumnes de l'IES San Alberto Magno visiten la fàbrica d’Ercros a Sabiñánigo

Sabiñánigo 26 de març de 2018. - La fàbrica d’Ercros a Sabiñánigo ha tornat a obrir les seves portes, en aquesta ocasió per rebre la visita d’un grup d'alumnes de primer curs de batxillerat de l'institut San Alberto Magno de la seva mateixa localitat.

SABI VISITA WEB

Llegeix més...

Ercros presenta la seva gamma de bioplàstics biodegradables i compostables al Congrés dels Diputats

Barcelona, 19 de març de 2018. - Ercros ha presentat la seva gamma de bioplàstics, ErcrosBio d'origen vegetal, biodegradables, compostables i reciclables, a la Mesa de la Comissió d'Economia, Indústria i Competitivitat del Congrés dels Diputats. Domingo Font, cap de vendes d'especialitats de plàstic d'Ercros, ha estat l'encarregat de donar a conèixer als diputats de l'esmentada comissió els últims avenços d'Ercros en matèria de plàstics sostenibles i respectuosos amb el medi ambient.

Ercros Comision Congreso Diputados 14-02-2018

Llegeix més...

Ercros participa en un seminari de l'ONU sobre descontaminació i gestió de residus

Barcelona 12 de març de 2018. - Jorge Barceló, cap de la planta de clor-àlcali de la fàbrica d’Ercros a Flix, ha participat en un seminari organitzat pel programa de l'ONU per al medi ambient, PNUMA, sobre el desmantellament, gestió de residus i llocs contaminats associats a la indústria del clor-sosa, celebrat a Montevideo (Uruguai).

Jorge Barcelo PNUMA

Llegeix més...

El paraformaldehid que fabrica Ercros deixa de considerar-se una mercaderia inflamable

Almussafes, 27 de febrer de 2018. - Ha finalitzat amb èxit la desclassificació del paraformaldehid com a sòlid inflamable, segons la normativa de transport internacional de mercaderies perilloses. Amb aquesta nova classificació, s'optimitzaran notablement els processos logístics que involucren al producte, i es traduirà en un millor servei als clients d'Ercros.

Foto paraformaldehid

Llegeix més...

btn news icona

Cercador de notícies

Arxiu

Btn galeriavideos-cat

Btn galeriaimatges-cat

Btn publicacions

Btn formularicontacte

Inicio
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar el nostre servei, si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Per a més informació consulti la nostra política de privacitat i avís legal