icono-email icono-sitemap

Ercros s'uneix al compromís europeu de millorar la sostenibilitat en la fabricació i manipulació dels plàstics

Barcelona, 18 de gener de 2018. - Ercros s'ha compromès a augmentar la reutilització i el reciclatge dels plàstics mitjançant la seva unió al compromís voluntari Plastics 2030 que ha impulsat l'associació Plastics Europe, com a contribució al pla d'acció de la Unió Europea en matèria d'economia circular.

PlasticsEurope web

Llegeix més...

Ercros publica una nova web amb tota la informació sobre el sanejament dels terrenys de Flix

Barcelona, 12 de gener de 2018.Ercros presenta un nou apartat dins de la seva web corporativa que recull tota la informació disponible sobre el sanejament dels terrenys de la fàbrica de Flix (per accedir clicar l’enllaç Els sanejament dels terrenys de Flix ).

Flix np

Llegeix més...

Les fàbriques d'Ercros a Sabiñánigo i Monzón renoven el segell de Responsabilitat Social d'Aragó

Sabiñánigo i Monzón, 20 de desembre de 2017. - Les fàbriques d'Ercros a Sabiñánigo i Monzón han renovat el segell Responsabilitat Social d'Aragó (RSA) atorgat pel Govern d'Aragó conjuntament amb les patronals CEOE i Cepime i els sindicats UGT i CCOO. Aquesta acreditació reconeix les bones pràctiques en matèria de responsabilitat social dels centres de producció aragonesos i la seva adhesió als principis de sensibilització, compromís, formació i transparència.

SELLOEMPRESA2018

Llegeix més...

Reconeixement a la seguretat laboral d’Ercros

Barcelona, 15 de desembre de 2017. - Mútua Universal, entitat col·laboradora amb la Seguretat Social, ha reconegut a Ercros per la reducció de la sinistralitat laboral.

Carmelo Urieta, cap del servei de prevenció d'Ercros, va ser l'encarregat de recollir el diploma acreditatiu "Bonus prevenció". A petició de Mútua Universal, Urieta va fer una exposició sobre la implantació del sistema de gestió de la prevenció a Ercros. En ella va parlar sobre la importància d'aquest reconeixement "perquè evidencia allò pel que estem lluitant dia a dia" i va recordar que per tenir èxit "la prevenció ha d'estar integrada en tots els nivells de l'organització, inclosa la direcció"

bonus prevencionD'esquerra a dreta: Eduard Serrat, director de gestió de mutualistes de Mútua Universal; Rosa Santos Coello, directora territorial de la Inspecció de Treball de la Seguretat Social a Catalunya; Carmelo Urieta, cap del servei de prevenció d'Ercros, i Maria Teresa Gibert, directora provincial de l'Institut Nacional de la Seguretat Social a Barcelona.

Llegeix més...

Ercros celebra el dia internacional de la prevenció de la diabetis

Aranjuez, 16 de novembre de 2017. - Amb motiu del dia internacional de la prevenció de la diabetis, el 14 de novembre, el departament de prevenció de la divisió de farmàcia ha organitzat, durant tota la setmana, una campanya per conscienciar i prevenir aquesta perillosa malaltia.

Mosaico Aranjuez Ercros

Llegeix més...

btn news icona

Cercador de notícies

Arxiu

Btn galeriavideos-cat

Btn galeriaimatges-cat

Btn publicacions

Btn formularicontacte

Inicio
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar el nostre servei, si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Per a més informació consulti la nostra política de privacitat i avís legal