icono-email icono-sitemap

Ercros dóna a conèixer la seva activitat entre els estudiants

Monzón, 26 de octubre de 2017. - El cap d'operacions de la fàbrica d'Ercros a Monzón, Rafael Mancho, ha participat en unes jornades organitzades per l'Àrea de Desenvolupament de la Comarca del Cinca Medio per donar a conèixer la realitat empresarial de la comarca a estudiants de l'ESO, batxillerat i grau d'Administració d'Empreses. L'objectiu d'aquesta activitat és mostrar als estudiants el seu entorn més proper i les empreses en les que en un futur poden arribar a treballar.

Foto editada 2

Llegeix més...

Campanya d’Ercros per la prevenció del càncer de mama

Aranjuez, 25 d’octubre de 2017. - La fàbrica d’Ercros a Aranjuez ha dut a terme una campanya per sensibilitzar la població en relació al càncer de mama tot responent a la crida de l'Organització Mundial de la Salut (OMS), que ha assenyalat aquest mes d'octubre per fomentar les accions que contribueixin a augmentar l'atenció sobre aquesta malaltia, donar suport a les dones que la pateixen, impulsar la detecció precoç i el tractament i les cures pal·liatives.

Imagen prevencion cancer de mama aranjuez
 

Llegeix més...

Les fàbriques d'Ercros a Flix i Sabiñánigo premiades per la seva seguretat laboral

Barcelona, 12 de juny de 2017. - Les fàbriques d'Ercros a Flix i Sabiñánigo han rebut el Premi Seguretat 2016 atorgat per la Federació Empresarial de la Indústria Química Espanyola (Feique). Aquest guardó és un reconeixement als centres de producció del sector químic de més de 50 treballadors, que no van patir cap accident laboral amb baixa entre el personal propi durant l'any passat.

FEIQUE WEB
Jaime Molina, director de Flix i Luis Gállego, director de Sabiñánigo rebent el premi de mans de Juan Antonio Labat, director general de Feique i Olga Sebastian, directora del Centre Nacional de Noves Tecnologies del Ministeri d'Ocupació i Seguretat Social

Llegeix més...

Ercros signa un acord europeu per minimitzar l'impacte dels residus plàstics de les seves fàbriques

Barcelona, 29 de maig de 2017. - Ercros s'ha unit al programa Operation Clean Sweep de l'organització PlasticsEurope, que forma part del pla d'acció de la Unió Europea en matèria d'economia circular. L'objectiu del programa és evitar totalment les pèrdues de microresidus de plàstic, en forma de gransa, mitjançant l'adopció de les millors pràctiques de protecció ambiental per part de tots els agents implicats en la cadena de valor del plàstic.

Foto Compromiso OCS web

Llegeix més...

Ercros i l’Institut de Flix signen un conveni per la formació dels treballadors de la fàbrica

Flix, 8 de maig de 2017.Ercros ha signat un conveni de col·laboració amb l’institut de secundària de Flix per promoure la formació del seus treballadors. Gràcies a aquest acord, els treballadors de la fàbrica de Flix podran accedir a cicles formatius de manteniment electromecànic i sistemes electrotècnics i automatitzats sense tenir els requisits acadèmics d’accés.

Foto Conveni Flix web

Llegeix més...

btn news icona

Cercador de notícies

Arxiu

Btn galeriavideos-cat

Btn galeriaimatges-cat

Btn publicacions

Btn formularicontacte

Inicio
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar el nostre servei, si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Per a més informació consulti la nostra política de privacitat i avís legal