icono-email icono-sitemap

Estudiants de la Universitat de Saragossa visiten la fàbrica d'Ercros a Sabiñánigo

Sabiñánigo, 5 de maig de 2017 - La fàbrica d'Ercros a Sabiñánigo continua amb la seva tasca pedagògica i ha tornat a obrir les seves portes per acollir, en aquesta ocasió, la visita de 68 estudiants i dos professors del grau de químiques de la Universitat de Saragossa.

Universidad Sabi web

Llegeix més...

Estudiants de l'Institut Biello Aragón visiten la fàbrica d'Ercros a Sabiñánigo

Sabiñánigo, 2 de maig de 2017. - La fàbrica d'Ercros a Sabiñánigo ha obert de nou les seves portes per acollir la visita de 20 alumnes de grau mitjà d'instal·lacions elèctriques i automàtiques i de grau superior d'automatització i robòtica industrial de l'Institut Biello Aragón de la seva mateixa localitat.

WEB 20170428 100617

Llegeix més...

Estudiants de l'Institut Biello Aragón visiten la fàbrica d'Ercros a Sabiñánigo

Sabiñánigo, 7 d’abril de 2017. - La fàbrica d'Ercros a Sabiñánigo continua amb la seva tasca pedagògica i en aquesta ocasió ha obert les seves portes per acollir la visita de 28 alumnes de segon de batxillerat de l'Institut Biello Aragón de la seva mateixa localitat.

visita sabi web 07-04

Llegeix més...

Estudiants de l’Institut San Alberto Magno visiten la fàbrica d’Ercros a Sabiñánigo

Sabiñánigo, 23 de març de 2016. - La fàbrica d'Ercros a Sabiñánigo ha tornat a obrir les seves portes per acollir una nova visita d'alumnes d'instituts de la regió, continuant així amb la seva tasca pedagògica. En aquesta ocasió 35 alumnes de primer de batxillerat de l'institut San Alberto Magno de Sabiñánigo han pogut conèixer les instal·lacions d'Ercros de la seva localitat.

visita sabi 23 3 web

Llegeix més...

L’alcalde d’Almussafes visita la fàbrica d’Ercros

Almussafes, 26 de gener de 2017. - L’alcalde d’Almussafes, Toni Gonzalez, va visitar dilluns passat la fàbrica que Ercros té a la població i va presentar als responsables de la factoria els nous plans de l’Ajuntament en matèria de foment de l’ocupació. Juntament amb l’alcalde va visitar les instal·lacions d’Ercros Elena Baldoví, directora de l’Agència de Desenvolupament Local i màxima responsable del Pla de Foment de l’Ocupació d’Almussafes.

almussafes NP Web
 

Llegeix més...

btn news icona

Cercador de notícies

Arxiu

Btn galeriavideos-cat

Btn galeriaimatges-cat

Btn publicacions

Btn formularicontacte

Inicio
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar el nostre servei, si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Per a més informació consulti la nostra política de privacitat i avís legal