icono-email icono-sitemap

18 anys sense accidents laborals amb baixa a la fàbrica d’Ercros a Tarragona

Tarragona, 6 de juny de 2016. - Aquest cap de setmana la fàbrica d’Ercros a Tarragona ha celebrat una nova fita en matèria de seguretat laboral, diumenge dia 5 assolia els 18 anys consecutius sense cap accident amb baixa entre el personal propi.

Fabrica de Tarragona

Llegeix més...

Les fàbriques d’Ercros a Aranjuez i Almussafes premiades por la seva seguretat laboral

Barcelona, 3 de juny de 2016. - Les fàbriques d'Ercros a Aranjuez i Almussafes han rebut el Premi Seguretat 2015 atorgat per la Federació Empresarial de la Indústria Química Espanyola (Feique). Aquest guardó és un reconeixement als centres de producció del sector químic, amb més de 50 treballadors, que no han patit cap accident laboral amb baixa durant l'any passat.

Llegeix més...

La fàbrica d’Ercros a Sabiñánigo rep la visita dels alumnes del Institut Biello Aragón

Sabiñánigo, 30 de maig de 2016. - La fàbrica d'Ercros a Sabiñánigo, en el marc de la seva tasca pedagògica, ha rebut la visita dels alumnes del grau mitjà d'instal·lacions elèctriques i automàtiques i el grau superior d'automatització i robòtica industrial de l'Institut Biello Aragón de Sabiñánigo.

22 alumnes, acompanyats dels seus professors i de personal tècnic d'Ercros, han visitat la planta d'electròlisi de clorat sòdic, el parc d'alta tensió i la planta d'envasat de carbonat potàssic. Donada l'orientació professional dels alumnes, la visita s'ha centrat en aspectes com ara l'equipament elèctric industrial i l'envasament del producte, que a la fàbrica de Sabiñánigo compta amb un alt grau d'automatització.

IES Biello Aragon

Llegeix més...

Ercros col·labora en el Màster en Eines per al Desenvolupament Professional a la Indústria de la Universitat Rovira i Virgili

Tarragona, 18 de maig de 2016. -  La responsable del Departament de Qualitat i Medi Ambient del Complex de Tarragona d’Ercros, Belén Brota, impartirà classes al Màster en Eines per al Desenvolupament Professional de la Universitat Rovira i Virgili. Es tracta d’un títol propi d’aquesta universitat, que compta amb la col·laboració del teixit empresarial químic de Tarragona.

Logo rovira i virgili

 

Llegeix més...

Estudiants de química de la Universitat de Saragossa visiten la fàbrica d’Ercros a Sabiñánigo

Sabiñánigo, 29 d’abril de 2016. - Seguint amb una tradició que es repeteix any rere any, els estudiants del Grau de Químiques de la Universitat de Saragossa han visitat les instal·lacions d'Ercros a Sabiñánigo. Els dies 26 i 27 d'abril, 96 alumnes acompanyats de dos professors del Departament de Química Inorgànica han conegut el funcionament de les plantes de clor potassa, clorat sòdic i aigua oxigenada.

collage Sabi Abril 2016

Llegeix més...

btn news icona

Cercador de notícies

Arxiu

Btn galeriavideos-cat

Btn galeriaimatges-cat

Btn publicacions

Btn formularicontacte

Inicio
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar el nostre servei, si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Per a més informació consulti la nostra política de privacitat i avís legal