icono-email icono-sitemap

Ercros obté un nou reconeixement com a empresa eco-innovadora

Barcelona, 21 d’abril de 2016. - Ercros ha obtingut el certificat del projecte Reco-Inno, que reconeix la proactivitat de l'empresa cap a la eco-innovació i la sostenibilitat ambiental. Aquesta nova certificació la promou el Centre d'Investigació de Recursos i Consums Energètics («Circe») i s'atorga a empreses d'Aragó, Catalunya, Navarra i el País Basc compromeses amb el disseny i la innovació ecològica.

logo raiz

Llegeix més...

Estudiants de la Universitat Rovira i Virgili visiten la fàbrica de Vila-seca II del Complex Industrial d’Ercros a Tarragona

Tarragona, 30 de març de 2016. - El centre de Vila-seca II del Complex Industrial d’Ercros a Tarragona ha rebut la visita de 50 estudiants de tercer curs del grau de Química de la Universitat Rovira i Virgili. Els alumnes universitaris, acompanyats dels seus professors, han conegut el procés de producció de la planta de VCM (clorur de vinil). Així mateix, el personal tècnic d’Ercros els ha explicat el funcionament del centre i com aquest s’integra dins del Complex Industrial que el grup químic català té a Tarragona. També han rebut una breu explicació general sobre Ercros i les fàbriques del grup.

 
visitaVSII

Llegeix més...

Estudiants de l'Institut San Alberto Magno visiten la fàbrica d'Ercros a Sabiñánigo

Sabiñánigo, 16 de febrer de 2015.- La fàbrica d'Ercros a Sabiñánigo ha inaugurat una nova temporada de visites d'alumnes d'instituts de la regió, continuant així amb la seva tasca pedagògica. En aquesta ocasió 48 nois i noies de primer de batxillerat de l'Institut San Alberto Magno de Sabiñánigo han pogut conèixer les instal·lacions d'Ercros de la seva localitat.

20160215 114509 modificada

Llegeix més...

L’activitat d’Ercros a Cardona objecte d’un vídeo fet pels alumnes de l’Escola Vedruna

Cardona, 15 de febrer de 2016. - Els alumnes d’ESO de l’Escola Vedruna de Cardona elaboren cada any un projecte audiovisual de temàtica mediambiental i enguany han escollit l’activitat que duu a terme la fàbrica d’Ercros a la seva ciutat. En el vídeo explicaran la tasca que fa Ercros d’eliminar les terreres formades pels residus de les antigues mines de potassa de la zona aprofitant la sal que contenen.

collage cardona

Llegeix més...

Balanç anual del projecte TAPS PER A UNA NOVA VIDA®

Barcelona, 15 de gener de 2016.

El 2015 se n’han recollit un 30% més


El 2015, hem recollit 650.650 taps de plàstic, equivalents a 1.301 quilos (gairebé un quilo de taps per treballador), un 30% més que el 2014, que han contribuït a que 16 nens i nenes hagin pogut avançar els seus tractaments mèdics o ortopèdics no coberts pel sistema públic sanitari.

Diploma 100sonrisas v2016 01 14

Llegeix més...

btn news icona

Cercador de notícies

Arxiu

Btn galeriavideos-cat

Btn galeriaimatges-cat

Btn publicacions

Btn formularicontacte

Inicio
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar el nostre servei, si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Per a més informació consulti la nostra política de privacitat i avís legal