icono-email icono-sitemap

La fàbrica d'Ercros a Sabiñánigo rep la visita dels alumnes de l'Institut Biello Aragón

Sabiñánigo, 23 de desembre de 2015. - La fàbrica d'Ercros a Sabiñánigo ha obert de nou les seves portes, en aquesta ocasió per rebre la visita dels alumnes de l'Institut Biello Aragón de la mateixa localitat. Dilluns, 21 desembre, 13 nois i noies de segon de Batxillerat acompanyats pels seus professors van poder conèixer de primera mà el funcionament d'una instal·lació fabril com la d’Ercros, amb gairebé 100 anys d'arrelament a la seva localitat.

visita sabinanigo web

Llegeix més...

40 anys de vinculació a Ercros

Barcelona, 22 de desembre 2015. - Al llarg de 2015, 20 persones han complert 40 anys de vinculació a Ercros. Van començar a treballar el 1975 a alguna de les seus del grup i han continuat exercint la seva tasca fins a dia d'avui. Per aquesta raó, Ercros vol agrair els seus anys de fidelitat i compromís amb l'empresa.

collage40

Llegeix més...

Empleades d'Ercros col·laboren en la campanya del Gran Recapte

Barcelona, 17 de desembre de 2015. - Set persones d'Ercros han participat com a voluntàries en la recollida i classificació de queviures de la campanya del Gran Recapte, organitzada pel Banc dels Aliments de Catalunya el 27 i 28 de novembre.

collage recapte aliments

Llegeix més...

Ercros rep el premi a la transparència atorgat per la Federació de la Indústria Química

Barcelona, 11 de desembre de 2015. - Ercros ha rebut el premi a la transparència atorgat per la Federació Empresarial de la Indústria Química Espanyola (Feique) en col·laboració amb el Fòrum Química i Societat, aquest guardó reconeix la qualitat i transparència de l'informe de responsabilitat social empresarial que publica l'empresa i integra totes les actuacions, processos i decisions que es prenen en matèria de responsabilitat social.

collagetransparencia2

Llegeix més...

Els treballadors de la fàbrica d’Ercros a Cardona celebren la festivitat de Santa Bárbara

Cardona, 4 de desembre de 2015. - Seguint la tradició, el 4 de desembre, les persones que treballen a la fàbrica d’Ercros a Cardona, juntament amb les seves famílies, han participat ens els actes commemoratius de la festivitat de Santa Bàrbara, patrona dels miners.

Cardona

Llegeix més...

btn news icona

Cercador de notícies

Arxiu

Btn galeriavideos-cat

Btn galeriaimatges-cat

Btn publicacions

Btn formularicontacte

Inicio
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar el nostre servei, si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Per a més informació consulti la nostra política de privacitat i avís legal