icono-email icono-sitemap

Quatre treballadores de la fàbrica de Sabiñánigo participen a la Cursa de la Dona de Saragossa

Sabiñánigo, 17 de novembre de 2015. - Quatre treballadores de la fàbrica d'Ercros de Sabiñánigo van participar el diumenge, 15 de novembre, en la XVIII Cursa de la Dona que va recórrer els carrers de Saragossa, per promoure el diagnòstic precoç del càncer de mama i la vida saludable com a forma de prevenció.

Llegeix més...

Ercros investiga l'ús de l'hidrogen i de les emissions de CO2 com a combustible

Sabiñánigo, 11 de novembre de 2015.- La fàbrica d'Ercros de Sabiñánigo, en col•laboració amb el Centre d'Investigació de Recursos i Consum Energètic (Circe) , està investigant la conversió de l'hidrogen generat en les seves plantes d'electròlisi i de les emissions de CO2 que generen les calderes de vapor del centre, en gas metà per ser usat com a combustible.

WEB  Ercros Sabinanigo

Llegeix més...

Empresaris de les comarques del Solsonès i del Bages visiten la fàbrica d’Ercros a Cardona

Cardona, 2 de novembre de 2015. - L’Associació d’Empresaris de Cardona i l’Associació Empresaris per al Solsonès van visitar el divendres passat, 30 d’octubre, la fàbrica d’Ercros a Cardona. 13 persones, representants de les dues entitats, van poder conèixer de primera mà el funcionament de la planta d’obtenció de sal comuna.

Grup web
 

Llegeix més...

Estudiants de l'Institut Biello Aragón visiten la fàbrica d'Ercros a Sabiñánigo

Sabiñánigo, 2 de novembre de 2015. - La fàbrica d'Ercros a Sabiñánigo continua amb la seva tasca pedagògica i un curs més ha iniciat les visites d'alumnes de centres escolars i universitats. Divendres passat, 30 d'octubre, va rebre a 30 estudiants i tres professors del grau mitjà d'administració i finances de l'institut Biello Aragón de la mateixa localitat.

Sabi IES Biello Aragon WEB

 

Llegeix més...

Ercros redueix el seu índex d'emissions i millora la qualitat dels seus productes

Barcelona, 5 d'agost del 2015. - El 2014 Ercros va reduir el seu índex d'emissions en un 2,7% respecte de l'any anterior i un 14,8% respecte de la mitjana dels darrers cinc anys. Aquest índex mesura les substàncies emeses a l'aire i a l'aigua i el residus generats. Així mateix, les emissions directes de gasos d'efecte hivernacle s'han reduït un 7%.

portadaErcros2014 IRS

Llegeix més...

btn news icona

Cercador de notícies

Arxiu

Btn galeriavideos-cat

Btn galeriaimatges-cat

Btn publicacions

Btn formularicontacte

Inicio
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar el nostre servei, si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Per a més informació consulti la nostra política de privacitat i avís legal