icono-email icono-sitemap

Comunicacions d'informació privilegiada i altra informació rellevant

Els accionistes que assisteixen a la Junta Extraordinària d'Ercros rebran una prima d'assistència de 0,005 euros

Barcelona, 8 de novembre de 2016. - Recordem que els accionistes que siguin presents o representats a la Junta General Extraordinària d'Ercros, SA (La «Societat»), convocada pel Consell d'Administració de la Societat el 7 d'octubre de 2016, que se celebrarà el 14 de novembre del 2016 a les 12:00 hores, en primera convocatòria i, de no concórrer el quòrum necessari, el 15 de novembre de 2016 a la mateixa hora, en segona convocatòria, tindran dret a una prima d'assistència equivalent a 0,005 euros bruts per acció de la societat que posseeixin, segons es despren de la convocatòria de l'esmentada Junta General, publicada el 13 d'octubre de 2016 al diari El Economista, a les pàgines web de la Societat i de la Comissió Nacional del Mercat de Valors.

Llegeix més...

Expediente C 35/16 de convocatoria registral de junta general extraordinaria de ERCROS, S.A.

Barcelona, 8 de novembre de 2016.


icon Descarregar document 1419242601 Flag of Spain

El benefici d’Ercros s’eleva a 27,3 milions d’euros

Barcelona, 7 de novembre de 2016. - En els nou primers mesos de l'any, Ercros ha obtingut un benefici de 27,28 milions d'euros, una xifra que supera en 21,40 milions d'euros el resultat obtingut en el mateix període de 2015 i multiplica per 3,8 vegades el benefici de tot l'exercici 2015.

Aquest benefici confirma la tendència positiva posada de manifest al llarg de l'any i és conseqüència tant de l'estratègia seguida per l'empresa i les actuacions de reestructuració dutes a terme en els darrers anys, com de la favorable conjuntura d’aquest període.

Llegeix més...

Recomanacions de vot del Consell d’Administració en relació als punts 1r, 2n i 3r de l’OD


icon Descarregar document 1419242601 Flag of Spain

Acords proposats que se sotmeten a la aprovació de la Junta d’Accionistes

btn news icona

Cercador

Arxiu

Ercros garanteix que els fets rellevants que figuren en aquesta pàgina es corresponen exactament amb els remesos per la Societat a la CNMV, i difosos per aquesta al mercat. Els fets anteriors als inclosos en aquest apartat, es troben disponibles en la web de la CNMV.

.

Btn oficinaaccionistaCAT

Inicio
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar el nostre servei, si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Per a més informació consulti la nostra política de privacitat i avís legal