icono-email icono-sitemap

Comunicacions d'informació privilegiada i altra informació rellevant

Convocatòria i ordre del dia de la Junta General Extraordinària d'Accionistes

Barcelona, 26 d'agost de 2016. - Atenent a la sol·licitud d'accionistes titulars del 3,28 % del capital social, el Consell d'Administració, a la seva reunió del 22 d’agost de 2016, convoca una Junta General Extraordinària que se celebrarà a MGS, Seguros y Reaseguros, SA, carrer Entença, 325-335 de Barcelona, el dia 28 de setembre de 2016 a les 12:00 hores, en primera convocatòria, i, de no concórrer el quòrum necessari, el dia 29 de setembre de 2016, en segona convocatòria, en el mateix lloc i hora.

Llegeix més...

Ercros tanca el primer semestre amb un benefici de 19,6 milions

Barcelona, 25 de juliol de 2016.Ercros ha finalitzat el primer semestre de 2016 amb un benefici de 19,64 milions d'euros, 3,5 vegades més gran que l'obtingut en el mateix període de l'any passat.

Llegeix més...

Assistència i acords aprovats per la junta general anual d'accionistes 2016

Barcelona, 10 de junio de 2016. - En Barcelona, a las 12,00 horas del día 10 de junio de 2016, se celebró en segunda convocatoria, en la Mutua General de Seguros, calle Entença 325-335 de Barcelona, la junta general ordinaria de accionistas de Ercros, conforme al artículo 11 de los estatutos sociales. Presidió la reunión el presidente del consejo de administración, D. Antonio Zabalza Martí, y actuó de secretario el que lo es del consejo de administración, D. Daniel Ripley Soria. Además del presidente, formaron la mesa los siguientes consejeros: D. Laureano Roldán Aguilar, D. Eduardo Sánchez Morrondo y D. Luis Fernández-Goula Pfaff. Excusó su asistencia D. Ramón Blanco Balín.

Llegeix més...

Nomenament de nous consellers i nova composició de les comissions

Barcelona, 10 de juny de 2016. - El consell d'administració d'Ercros, reunit després de la junta general ordinària d'accionistes celebrada avui a Barcelona -que, entre altres acords, ha aprovat la reelecció del conseller executiu, Sr. Antonio Zabalza Martí, i dels consellers emmarcats en la categoria d’«altres consellers externs», el Sr. Laureano Roldán Aguilar i el Sr. Eduardo Sánchez Morrondo, així com el nomenament com a consellers independents del Sr. Jordi Dagà Sancho i la Sra. Lourdes Vega Fernández-, ha pres els següents acords:

- Nomenament del Sr. Antonio Zabalza Martí com a president i conseller delegat de la societat.

- Nomenament del conseller independent Sr. Jordi Dagà Sancho com a conseller coordinador.

Llegeix més...

Intervenció del president durant la junta general d’accionistes 2016

Barcelona, 10 de junio de 2016. - Señores y señoras accionistas, como cada año, comparezco ante la junta general de accionistas de Ercros para rendir cuentas de la gestión de la compañía en el ejercicio pasado y defender las propuestas del consejo de administración que se van a someter a la junta. También quiero aprovechar la ocasión para explicar las perspectivas de futuro de la empresa, los retos que tenemos planteados en el medio plazo y el plan del consejo de administración para afrontar dichos retos.

Llegeix més...

btn news icona

Cercador

Arxiu

Ercros garanteix que els fets rellevants que figuren en aquesta pàgina es corresponen exactament amb els remesos per la Societat a la CNMV, i difosos per aquesta al mercat. Els fets anteriors als inclosos en aquest apartat, es troben disponibles en la web de la CNMV.

.

Btn oficinaaccionistaCAT

Inicio
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar el nostre servei, si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Per a més informació consulti la nostra política de privacitat i avís legal