icono-email icono-sitemap

Comunicacions d'informació privilegiada i altra informació rellevant

El benefici d’Ercros s’eleva a 27,3 milions d’euros

Barcelona, 7 de novembre de 2016. - En els nou primers mesos de l'any, Ercros ha obtingut un benefici de 27,28 milions d'euros, una xifra que supera en 21,40 milions d'euros el resultat obtingut en el mateix període de 2015 i multiplica per 3,8 vegades el benefici de tot l'exercici 2015.

Aquest benefici confirma la tendència positiva posada de manifest al llarg de l'any i és conseqüència tant de l'estratègia seguida per l'empresa i les actuacions de reestructuració dutes a terme en els darrers anys, com de la favorable conjuntura d’aquest període.

Llegeix més...

Recomanacions de vot del Consell d’Administració en relació als punts 1r, 2n i 3r de l’OD


icon Descarregar document 1419242601 Flag of Spain

Acords proposats que se sotmeten a la aprovació de la Junta d’Accionistes

Convocatòria i ordre del dia de la Junta General Extraordinària d'Accionistes

Barcelona, 13 d'octubre de 2016. - Partint del contingut del requeriment presentat per accionistes titulars del 3,28% del capital social i en exercici de les seves competències, el Consell d'Administració, reunit el 7 d'octubre de 2016, ha convocat una Junta General Extraordinària que se celebrarà a la MGS, Seguros y Reaseguros, S.A., carrer Entença, 325-335 de Barcelona, el dia 14 novembre de 2016 a les 12:00 hores, en primera convocatòria, i, de no concórrer el quòrum necessari, el dia 15 de novembre de 2016, en segona convocatòria, en els mateixos lloc i hora.

Llegeix més...

Assistència i acords aprovats per la Junta Extraodinària d'Accionistes 2016

Barcelona, 29 de septiembre de 2016. - En Barcelona, a las 12,00 horas del día 29 de septiembre de 2016, se celebró en segunda convocatoria, en la Mutua General de Seguros, calle Entença 325-335 de Barcelona, la Junta General Extraordinaria de Accionistas de Ercros, conforme al artículo 11 de los Estatutos Sociales. Presidió la reunión el presidente del Consejo de Administración, D. Antonio Zabalza Martí, y actuó de secretario el que lo es del Consejo de Administración, D. Daniel Ripley Soria. Además del presidente, formaron la mesa los siguientes consejeros: D. Laureano Roldán Aguilar, D. Eduardo Sánchez Morrondo, D. Jordi Dagà Sancho y Dª. Lourdes Vega Fernández.

Llegeix més...

btn news icona

Cercador

Arxiu

Ercros garanteix que els fets rellevants que figuren en aquesta pàgina es corresponen exactament amb els remesos per la Societat a la CNMV, i difosos per aquesta al mercat. Els fets anteriors als inclosos en aquest apartat, es troben disponibles en la web de la CNMV.

.

Btn oficinaaccionistaCAT

Inicio
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar el nostre servei, si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Per a més informació consulti la nostra política de privacitat i avís legal