icono-email icono-sitemap

Comunicacions d'informació privilegiada i altra informació rellevant

Intervenció del president durant la Junta Extraodinària d’Accionistes 2016

Barcelona, 29 de septiembre de 2016. - Señores y señoras accionistas. Por segunda vez en dos años el Consejo de Administración ha tenido que convocar una Junta General Extraordinaria de Accionistas, en esta ocasión atendiendo al requerimiento efectuado por un grupo de accionistas que posee el 3,28 % del capital social de la compañía. Como en la pasada Junta General Extraordinaria, también en esta ocasión el requerimiento invoca el derecho del citado grupo de accionistas, según lo dispuesto en el artículo 168 de la Ley de Sociedades de Capital, de someter a la aprobación de la Junta varias propuestas de acuerdos que paso a comentar.

Llegeix més...

La Junta Extraordinària d'Ercros aprova tots els punts de l'ordre del dia

Barcelona, 10 de setembre de 2016. - La Junta General Extraordinària d'accionistes d'Ercros, que s'ha celebrat avui a Barcelona atenent al requeriment efectuat per un grup d'accionistes que posseeix el 3,28% del capital social de la companyia, ha aprovat totes les propostes d'acord contingudes a l'ordre del dia. Aquestes propostes fan referència a la revocació de la delegació al Consell d'Administració de les facultats d'ampliar el capital social i emetre valors negociables, amb la possibilitat d'excloure el dret de subscripció preferent dels socis.

Llegeix més...

Recomanacions de vot del Consell d’Administració en relació als punts 1r, 2n, 3r i 4t de l’OD


icon Descarregar document 1419242601 Flag of Spain

Acords proposats que se sotmeten a la aprovació de la Junta d’Accionistes


icon Descarregar document 1419242601 Flag of Spain

Convocatòria i ordre del dia de la Junta General Extraordinària d'Accionistes

Barcelona, 26 d'agost de 2016. - Atenent a la sol·licitud d'accionistes titulars del 3,28 % del capital social, el Consell d'Administració, a la seva reunió del 22 d’agost de 2016, convoca una Junta General Extraordinària que se celebrarà a MGS, Seguros y Reaseguros, SA, carrer Entença, 325-335 de Barcelona, el dia 28 de setembre de 2016 a les 12:00 hores, en primera convocatòria, i, de no concórrer el quòrum necessari, el dia 29 de setembre de 2016, en segona convocatòria, en el mateix lloc i hora.

Llegeix més...

btn news icona

Cercador

Arxiu

Ercros garanteix que els fets rellevants que figuren en aquesta pàgina es corresponen exactament amb els remesos per la Societat a la CNMV, i difosos per aquesta al mercat. Els fets anteriors als inclosos en aquest apartat, es troben disponibles en la web de la CNMV.

.

Btn oficinaaccionistaCAT

Inicio
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar el nostre servei, si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Per a més informació consulti la nostra política de privacitat i avís legal