icono-email icono-sitemap

Comunicacions d'informació privilegiada i altra informació rellevant

Intervenció del president durant la junta general d’accionistes 2016

Barcelona, 10 de junio de 2016. - Señores y señoras accionistas, como cada año, comparezco ante la junta general de accionistas de Ercros para rendir cuentas de la gestión de la compañía en el ejercicio pasado y defender las propuestas del consejo de administración que se van a someter a la junta. También quiero aprovechar la ocasión para explicar las perspectivas de futuro de la empresa, los retos que tenemos planteados en el medio plazo y el plan del consejo de administración para afrontar dichos retos.

Llegeix més...

La junta d'Ercros renova el consell d'administració

Barcelona, ​​10 juny 2016. - La junta general ordinària d'accionistes d'Ercros, que s'ha celebrat avui a Barcelona, ​​ha aprovat totes les propostes d'acords que contenia l'ordre del dia, entre les que destaquen la reelecció del conseller executiu, Antonio Zabalza Martí, i dels consellers enquadrats en la categoria d'«altres consellers externs», Laureano Roldán Aguilar i Eduardo Sánchez Morrondo, així com el nomenament com a consellers independents de Jordi Dagà Sancho i Lourdes Vega Fernádez. El nombre de membres del consell d'administració d'Ercros ha quedat fixat en cinc.

Llegeix més...

Adquisició d'accions de la societat per part del president

Barcelona, 2 de juny de 2016. - El president d’Ercros, Antoni Zabalza Martí, va adquirir, el dimarts 31 de maig de 2016, 57.488 accions de la societat a un preu mitjà de 0,8323 euros/acció.

Llegeix més...

Ercros preveu obtenir un benefici de 17 milions el primer semestre

Barcelona, 25 de maig de 2016. - Ercros preveu obtenir un ebitda de 33 milions d'euros i un benefici de 17 milions d'euros en els sis primers mesos de 2016. Aquesta previsió duplica l'ebitda i més que triplica el benefici del primer semestre de 2015.

Llegeix més...

Ercros preveu invertir 54 milions d'euros per adaptar-se al tancament de les electròlisi amb tecnologia de mercuri

Barcelona, 10 de maig de 2016. - Ercros ha presentat el Pla d'Adaptació al Canvi Tecnològic (Pla Act), que preveu inversions per import de 53,7 milions d'euros, l'objectiu del qual és reorganitzar l'activitat de la companyia després del tancament de les plantes de producció de clor mitjançant tecnologia de mercuri i el cessament en el consum de clor del seu principal client, tot això a partir de 2018, per tal d'arribar a un ebitda estimat de 48 milions d'euros.

Llegeix més...

btn news icona

Cercador

Arxiu

Ercros garanteix que els fets rellevants que figuren en aquesta pàgina es corresponen exactament amb els remesos per la Societat a la CNMV, i difosos per aquesta al mercat. Els fets anteriors als inclosos en aquest apartat, es troben disponibles en la web de la CNMV.

.

Btn oficinaaccionistaCAT

Inicio
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar el nostre servei, si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Per a més informació consulti la nostra política de privacitat i avís legal