icono-email icono-sitemap

Comunicacions d'informació privilegiada i altra informació rellevant

Nomenament de secretari del consell d'administració

Barcelona, 9 de maig de 2016. - El consell d'administració de la societat, en la sessió celebrada el 5 de maig de 2016, ha acordat nomenar, previ informe favorable de la comissió de nomenaments i remuneració, a Daniel Ripley Soria com a secretari no conseller del consell d' administració.

Llegeix més...

Ercros signa un acord de titulització amb Finacity de 12 milions de dòlars

Barcelona, 9 de maig de 2016. - Ercros i Finacity Corporation, han signat un contracte de factoring per import de 12 milions de dòlars, per a un període de tres anys (2016-2019), que anticipa a Ercros comptes a cobrar de clients en dòlars.

Llegeix més...

Acuerdos que se someten a la aprobación de la junta de accionistas y informes de los administradores sobre los puntos 3, 4, 7, 8, 9, 10 y 11 del orden del día

Barcelona, 6 de maig de 2016. - Propostes d'acords que presenta el consell d'administració d'Ercros, SA («Ercros» o «la societat») en relació amb l'ordre del dia de la junta general ordinària convocada per al 9 de juny de 2016, en primera convocatòria, i per al 10 de juny de 2016, en segona convocatòria.


icon Descarregar document 1419242601 Flag of Spain

Convocatòria i ordre del dia de la junta general ordinària d'accionistes 2016

Barcelona, 6 de maig de 2016. - El consell d’administració d’Ercros, S.A., a la seva reunió del 28 de abril de 2016, ha acordat convocar la junta general ordinària d'accionistes, que se celebrarà a la Mútua General d'Assegurances, carrer Entença, 325-335 de Barcelona, el 9 de juny de 2016 a les 12:00 hores, en primera convocatòria, i, de no concórrer el quòrum necessari, el 10 de juny de 2016, en el mateix lloc i hora, en segona convocatòria.

Llegeix més...

Ercros obté un benefici de 8 milions d'euros en el primer trimestre

Barcelona, 2 de maig de 2016. - Ercros ha finalitzat el primer trimestre de 2016 amb un benefici de 7,97 milions d'euros, xifra que supera en 7,57 milions d'euros els 0,40 milions d'euros de beneficis obtinguts en el mateix període de 2015 i que supera, així mateix, el benefici obtingut durant tot l'exercici 2015, que va ascendir a 7,24 milions d'euros.

Aquest benefici reflecteix el resultat de l'estratègia implantada per la societat i les actuacions de reestructuració dutes a terme en els últims anys, que han permès un major aprofitament en termes de rendibilitat de la recuperació de l'activitat econòmica, i consolida la tendència alcista posada de manifest al llarg de l'any passat. El resultat del primer trimestre és, així mateix, especialment significatiu ja que es produeix en un període de debilitat estacional tradicional a la indústria química, com és el dels tres primers mesos de l'any.

Llegeix més...

btn news icona

Cercador

Arxiu

Ercros garanteix que els fets rellevants que figuren en aquesta pàgina es corresponen exactament amb els remesos per la Societat a la CNMV, i difosos per aquesta al mercat. Els fets anteriors als inclosos en aquest apartat, es troben disponibles en la web de la CNMV.

.

Btn oficinaaccionistaCAT

Inicio
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar el nostre servei, si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Per a més informació consulti la nostra política de privacitat i avís legal