icono-email icono-sitemap

Comunicacions d'informació privilegiada i altra informació rellevant

Acords aprovats per la Junta d'Accionistes


Barcelona, 5 de juny de 2020. - icon Descarregar document

Ercros efectuarà el repartiment de dividend per un import de 0,05 euros bruts per acció el proper 17 de juny

Barcelona 5 de juny de 2020. - De conformitat amb el que estableix la normativa d'aplicació, Ercros, S.A. (en endavant, «Ercros» o «la Societat»), mitjançant aquest escrit comunica la següent

INFORMACIÓ RELLEVANT

Com a continuació a les comunicacions d'altra informació rellevant número 594 i 2.578, la Societat comunica que, d'acord amb l'aplicació del resultat d'Ercros, S.A. corresponent a l'exercici 2019 aprovada per la junta general ordinària d'accionistes celebrada en el dia d'avui, el repartiment del dividend en efectiu amb càrrec al benefici de 2019, per un import de 0,05 euros bruts per acció, s'efectuarà el proper 17 de juny.

Llegeix més...

Intervenció del President a la junta ordinària d'accionistes 2020


Barcelona, 5 de juny de 2020. - icon Descarregar documents

Antoni Zabalza, renovat com a conseller executiu d’Ercros

Barcelona, 5 de juny de 2020. - La junta general ordinària d’accionistes d’Ercros, que s’ha celebrat avui per primer cop de forma totalment telemàtica a causa de les restriccions imposades per les autoritats en el marc de l’estat d’alarma, ha aprovat la reelecció d’Antoni Zabalza Martí com a conseller executiu d’Ercros.

Llegeix més...

En el primer semestre de 2020, Ercros preveu obtenir un ebitda dins el rang [20-25] milions d’euros

Barcelona, 3 de juny de 2020. - Ercros preveu obtenir, en el primer semestre de 2020, un ebitda dins el rang [20-25] milions d’euros, i un benefici dins el rang [2-5] milions d’euros. Aquestes xifres es comparen amb un ebitda de 29,7 milions d’euros i un benefici de 10,5 milions del mateix període de l’any anterior. La caiguda del volum de vendes l’estimem dins el rang [10%-15%] i la de la facturació dins el rang [15%-25%]. Aquests descensos es veuen parcialment contrarestats per un augment del marge de contribució de l’empresa, que estimem dins el rang [35%-40%] enfront d’un 32,8% del primer semestre del 2019.

Llegeix més...

btn news icona

Cercador

Arxiu

Ercros garanteix que els fets rellevants que figuren en aquesta pàgina es corresponen exactament amb els remesos per la Societat a la CNMV, i difosos per aquesta al mercat. Els fets anteriors als inclosos en aquest apartat, es troben disponibles en la web de la CNMV.

.

Btn oficinaaccionistaCAT

Inicio
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar el nostre servei, si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Per a més informació consulti la nostra política de privacitat i avís legal