icono-email icono-sitemap

Articles

Rectificación de la nota de resultados relativo a las fechas del último cuadro de la versión en inglés.


Barcelona, 21 de juliol de 2015.- icon Descarregar document

Ercros tanca el primer semestre amb un benefici de 5,6 milions

Barcelona, 21 de juliol del 2015 . - El primer semestre del 2015 ha confirmat la recuperació de l'activitat d’Ercros apuntada al començament de l'exercici. Durant aquest període, la companyia ha obtingut un benefici de 5,55 milions d'euros, comparats amb els 2,36 milions d'euros obtinguts durant el primer semestre del 2014; una millora de 3,19 milions d'euros respecte del resultat aconseguit al mateix període de l'any passat.

Als sis primers mesos del 2015, la xifra de negocis ha pujat a 319,97 milions d'euros; un 2,6% per sobre de l'obtinguda al primer semestre del 2014 (311,90 milions d'euros). L'explicació d'aquesta pujada es troba en el repunt de l'activitat i en l'apreciació del dòlar respecte de l'euro, que han possibilitat tant una millora del preu dels productes finals, particularment els destinats a l'àrea del dòlar, com un augment del volum de vendes, per la major exportació generada.

Les vendes a l'exterior van representar el 49% de les vendes totals, un punt percentual més que al mateix període del 2014. Per mercats, les vendes van créixer un 23% als països de l'OCDE i de la resta del món (àrea del dòlar) mentre que van decréixer un 6,6% a la Unió Europea i van augmentar lleugerament al mercat interior (0,7%).

Llegeix més...

Assistència i acords aprovats per la junta general ordinària d'accionistes 2015

Barcelona, 30 de Juny de 2015.icon Descarregar document 1419242601 Flag of Spain

Composició del consell d'administració

Barcelona, 20 de juliol de 2015. - El consell de administració d’Ercros, del 20 de juliol de 2015, ha acordat el canvi de categoria del conseller Sr. Ramón Blanco Balín, que passa d’“independent” a “altres externs”, per haver superat els 12 anys ininterromputs com a conseller independent, d’acord amb el previst a l’article 529 duodecies de la Llei de Societats de Capital.

Com a conseqüència de la pèrdua de la condició d’independent, el Sr. Blanco Balín deixa de ser conseller coordinador, funció que passa a exercir el conseller independent, Sr. Eduardo Sánchez Morrondo, quedant facultat para exercir les atribucions previstes a l’article 529 septies de la Llei de Societats de Capital.


icon Descarregar document

Ercros celebra la junta general ordinària d'accionistes

Barcelona, 30 de juny 2015. - La junta general ordinària d'accionistes d'Ercros, que s'ha celebrat avui a Barcelona, ha aprovat totes les propostes d'acords que conté l'ordre del dia formulades pel consell d'administració i ha rebutjat les propostes d'acords formulades per un grup d'accionistes que posseeixen el 3,1% del capital social.


icon Descarregar document 1419242601 Flag of Spain
Inicio
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar el nostre servei, si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Per a més informació consulti la nostra política de privacitat i avís legal