icono-email icono-sitemap

Estudiants de batxillerat visiten la fàbrica d'Ercros a Monzón

Monzón, 22 de juny de 2018. - La fàbrica d'Ercros a Monzón ha tornat a obrir les seves portes per rebre a un nou grup d'estudiants; en aquesta ocasió han visitat les instal·lacions els alumnes de primer de batxillerat de l'Institut d'Educació Secundària Lucas Mallada de Huesca.

Foto alumnes Monzon

Llegeix més...

Anunci de compra d’accions pròpies

Barcelona, 21 de juny de 2018. - La Societat informa que, a l'empara del tercer programa de recompra d'accions pròpies per amortitzar, durant el període transcorregut entre 13 de juny de 2018 i el 20 de juny de 2018, ha dut a terme la compra de 79.219 accions pròpies.

Des del 12 de març del 2018, data en què va començar aquest tercer programa, la Societat ha adquirit 1.284.440 accions pròpies. A l'actualitat, la Societat posseeix 33.400.928 accions en autocartera, que suposen el 3,065% del capital social.

Llegeix més...

L’alcaldessa de Tortosa visita la fàbrica d’Ercros

Tortosa, 20 de juny de 2018. - L’alcaldessa de Tortosa, Meritxell Roigé, acompanyada del regidor de promoció econòmica, Emili Lehmann, ha visitat la fàbrica d’Ercros de la seva localitat. La visita respon a la invitació que l’empresa els va traslladar arran de la presa de possessió de l’alcaldessa a principis d’any.

Foto visita alcaldessa Tortosa

Llegeix més...

Ercros premiada per la seva transparència empresarial

Barcelona, 20 de juny de 2018. - Ercros ha quedat finalista del premi de l'Associació de Comptabilitat i Administració d'Empreses (AECA) a la transparència empresarial en la modalitat d'empreses cotitzades a l'Ibex Medium i Small Cap. Aquest guardó reconeix la qualitat, accessibilitat, usabilitat, continguts i presència de la informació que difonen a través de les seves webs corporatives en les àrees general, financera i de sostenibilitat i bon govern corporatiu, les empreses espanyoles.

Ledesma recogiendo premio AECA

Llegeix més...

Ercros i l’institut de Flix signen un conveni de col·laboració per a la formació de futurs professionals de la indústria

Flix, 19 de juny de 2018. - Ercros ha signat un conveni de col·laboració amb l’institut de secundària de Flix per desenvolupar conjuntament un cicle formatiu de grau superior de sistemes electrotècnics i automatitzats. L’acord l’han signat Maria del Mar Carranza, directora de l’institut de Flix, que actuava en representació del departament d’ensenyament de la Generalitat de Catalunya, i Jaime Molina, director de la fàbrica d’Ercros a Flix.

Foto conveni institut de flix

Llegeix més...

Pàgina 1 de 40

btn news icona

Cercador de notícies

Arxiu

Btn galeriavideos-cat

Btn galeriaimatges-cat

Btn publicacions

Btn formularicontacte

Inicio