icono-email icono-sitemap

Treballadors d’Ercros i les seves famílies visiten les instal·lacions del CRAM

Barcelona, 15 d’octubre de 2021. - Personal d’Ercros de la corporació, la fàbrica de Cerdanyola i el complex de Tarragona, acompanyats de les seves famílies, han visitat les instal·lacions de la Fundació per a la Conservació i Recuperació d’Animals Marins («CRAM») del Prat de Llobregat. El CRAM és una entitat que es dedica al rescat de fauna marina, la investigació i conservació d’espècies i la sensibilització per a la protecció dels mars i oceans.

Foto CRAM NOTA

Llegeix més...

Ercros va participar al repte esportiu i solidari “Quilòmetres X Aigua”

Barcelona, 14 d'octubre de 2021. - Dissabte passat, 9 d'octubre, dos equips integrats per personal d'Ercros es van sumar a al repte solidari «Quilòmetres X Aigua», patrocinat per Ercros i organitzat per Oxfam Intermón. Es tracta d’una marxa per equips, la Trailwalker, amb l’objectiu de recaptar fons que, en aquesta ocasió, es destinaran a apropar aigua potable a poblats d'Àfrica i Sud-Amèrica perquè les dones i nenes no hagin de caminar molts quilòmetres cada dia per anar a buscar l'aigua.

ERCROS-3

Llegeix més...

Ercros informa sobre l’anunci de compra d’accions pròpies

Barcelona, 7 d'octubre de 2021. - La Societat informa que, a l'empara del sisè programa de recompra d'accions pròpies per amortitzar, durant el període transcorregut entre el 28 de setembre i el 6 d'octubre de 2021, ha dut a terme la compra de 36.000 accions pròpies.

En l'actualitat, la Societat posseeix 1.972.612 accions en autocartera (1,95%).

Llegeix més...

Ercros participa en el fòrum de l’ocupació de la facultat de Química

Almussafes, 1 d’octubre de 2021. - Ercros ha participat aquest dijous en la II Jornada d’Ocupació i Presentació d’Empreses, organitzada per la facultat de Química de la Universitat de València, l’objectiu de la qual és facilitar el contacte de professionals del sector químic amb els estudiants i apropar-los a les diferents oportunitats i possibilitats d’inserció al món laboral.

Ercros Jornada ocupacio Almussafes

Llegeix més...

Ercros informa sobre l’anunci de compra d’accions pròpies

Barcelona, 28 de setembre de 2021. - La Societat informa que, a l'empara del sisè programa de recompra d'accions pròpies per amortitzar, durant el període transcorregut entre el 17 i el 27 de setembre de 2021, ha dut a terme la compra de 65.000 accions pròpies.

En l'actualitat, la Societat posseeix 1.936.612 accions en autocartera (1,92%).

Llegeix més...

Pàgina 1 de 101

btn news icona

Cercador de notícies

Arxiu

Btn galeriavideos-cat

Btn galeriaimatges-cat

Btn publicacions

Btn formularicontacte

Inicio
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar el nostre servei, si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Per a més informació consulti la nostra política de privacitat i avís legal