icono-email icono-sitemap

Ercros redueix un 12% les seves emissions globals i un 5,3% les emissions directes de GEI

Barcelona, 7 d’agost de 2023.- El 2022, el conjunt de fàbriques d’Ercros va aconseguir reduir un 12% el seu índex d'emissions totals, que mesura les substàncies emeses a l'aire i a l'aigua, així com la generació de residus, respecte de 2021, i un 5,3% les emissions directes de gasos d'efecte d'hivernacle («GEI»). Aquestes emissions es mesuren en tones de CO2 equivalent i són un indicador clau per a avaluar el comportament de l'empresa enfront del canvi climàtic. Anualment, Aenor verifica les emissions GEI d’Ercros, segons la norma ISO 14064-1.

sabi pirineos 1
La fàbrica de Sabiñánigo amb els Pirineus al fons
 

Llegeix més...

Ercros anuncia la inscripció de la reducció de capital

Barcelona, 27 de juliol de 2023. - Ercros informa que, el 24 de juliol de 2023, ha estat inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona l'escriptura de la reducció del seu capital social en 1.548.897,00 euros, corresponent a l'amortització de 5.162.990 d'accions pròpies, de 0,30 euros de valor nominal, representatives del 5,34% del capital social.

Llegeix més...

Ercros obté 45 milions d'ebitda i 16 milions de benefici

Barcelona, 26 de juliol de 2023. - El primer semestre del 2023, Ercros obté una contribució de 145 milions, un ebitda de 45 milions i un benefici de 16 milions.

Aquests resultats compleixen l’avançament emès per Ercros el 14 de juny passat i s'han aconseguit malgrat una demanda europea de productes químics que continua mostrant signes de debilitat, amb mercats molt volàtils, sotmesos a una competència creixent i en ple ajustament a la baixa de preus i volums.

Llegeix més...

Ercros, premiada per la seva seguretat laboral

Barcelona, 11 de juliol de 2023. - Les fàbriques d'Ercros a Aranjuez i Tortosa han estat guardonades amb el premi Seguretat Feique 2023, atorgat per la Federació Empresarial de la Indústria Química Espanyola (Feique), per no haver tingut cap accident entre el personal propi al llarg del 2022. En el cas de la fàbrica de Tortosa, aquest és el quart any consecutiu en què se li atorga aquest reconeixement.

PREMIO FEIQUE ERCROS3
Representants d ́Ercros mostrant els diplomes acreditatius dels premis.

Llegeix més...

La fàbrica d’Ercros a Cerdanyola rep la visita d’investigadors internacionals experts en gestió mediambiental

Cerdanyola, 10 de juliol de 2023. - La fàbrica d’Ercros a Cerdanyola ha rebut la visita d’un grup internacional d’investigadors promoguda per la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) i l’enginyeria ambiental Aeris. Les persones científiques, provinents de països de l’arc mediterrani (Algèria, Egipte, Tunísia, Jordània i Palestina) formen part del Projecte Nex- Labs, liderat per l’UAB, que té com objectiu l’estudi de solucions per a la gestió de l’aigua.

Visita Aeris UAB Cerdanyola

Llegeix més...

Pàgina 1 de 139

btn news icona

Cercador de notícies

Arxiu

Btn galeriavideos-cat

Btn galeriaimatges-cat

Btn publicacions

Btn formularicontacte

Inicio
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar el nostre servei, si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Per a més informació consulti la nostra política de privacitat i avís legal