icono-email icono-sitemap

Ercros compra les primeres 77.000 accions pròpies del setè programa de recompra

Barcelona, 4 de juliol de 2022. - El 22 de juny del 2022 va finalitzar el sisè programa de recompra d'accions pròpies. A aquesta data, la Societat posseïa 4.372.048 accions en autocartera (4,33%) que estan en procés de ser amortitzades en execució de l'acord de reducció de capital aprovat per la junta general d'accionistes celebrada el 10 de juny de 2022.

Llegeix més...

Ercros inicia una reducció del 4,33% del seu capital social mitjançant l’amortització d’autocartera

Barcelona, 1 de juliol de 2022. - El 10 de juny de 2022 la junta general ordinària d'accionistes de la Societat va aprovar una reducció del capital social en la quantia de 1.311.614,40 euros, mitjançant l'amortització de les 4.372.048 accions pròpies que posseeix la Societat en autocartera, de 0,30 euros de valor nominal, representatives del 4,33% del capital social.

Llegeix més...

El complex de Tarragona imparteix formació en seguretat a personal tècnic de la Generalitat

Tarragona, 1 de juliol de 2022. - Personal del complex industrial de Tarragona d’Ercros («CIT») ha impartit formació sobre seguretat a un grup de tècnics de la Generalitat de Catalunya, i més concretament de l’Oficina de Gestió Ambiental Unificada («OGAU») i del Grup de control ambiental del Pla d’emergència exterior del sector químic de Tarragona («Plaseqta»).

Foto Formacio Generalitat CIT

Llegeix més...

AECA premia la transparència empresarial d'Ercros

Barcelona, 22 de juny de 2022. - Ercros ha estat premiada amb un accèssit en la modalitat d'empreses cotitzades a l'Ibex medium i small cap, del XXI Premi AECA a la Transparència Empresarial 2022.

Premios AECA 2022
Mari Carmen Cruzado, directora de la divisió de farmàcia, va recollir la menció a acte de lliurament dels premis

Llegeix més...

Les pràctiques de formació professional dual a la corporació d’Ercros obtenen el certificat d’excel·lència

Barcelona, 21 de juny de 2022. - Les pràctiques de formació professional dual que es duen a terme a la corporació d’Ercros han obtingut el segell d’acreditació d’excel·lència atorgat per l’empresa certificadora Applus. La formació pràctica que es du a terme a Ercros també té el reconeixement del departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya.

FP DUAL

Llegeix més...

Pàgina 1 de 115

btn news icona

Cercador de notícies

Arxiu

Btn galeriavideos-cat

Btn galeriaimatges-cat

Btn publicacions

Btn formularicontacte

Inicio
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar el nostre servei, si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Per a més informació consulti la nostra política de privacitat i avís legal