icono-email icono-sitemap

Alumnes de Biotecnologia de la Universitat Europea de Madrid visiten la fàbrica d’Ercros a Aranjuez

Aranjuez, 16 d’octubre de 2019. - Estudiants del grau en Biotecnologia de la Facultat de Ciències Biomèdiques i de la Salut de la Universitat Europea de Madrid van visitar les instal·lacions d’Ercros a Aranjuez, el passat 14 d’octubre.

Ercros Estudiantes UEM en Aranjuez

Llegeix més...

Ercros presenta noves fragàncies microencapsulades en les seves pastilles de clor

Barcelona, 9 d’octubre de 2019. - La tecnologia s’ha desenvolupat a la fàbrica de Sabiñánigo, que actualment està ampliant un 23% la seva capacitat de producció per fer front a la demanda creixent.

Ercros grafico microencapsulacion con letra

Llegeix més...

Ercros nomenat conseller delegat d’Aitasa

Tarragona, 3 d’octubre de 2019. - Ercros va ser nomenat conseller delegat de l’empresa Aigües Industrials de Tarragona, S.A. (Aitasa), el passat 1 d’octubre pel consell d’administració d’aquesta empresa. Aitasa es dedica, principalment, a abastir d’aigua industrial les empreses químiques del Camp de Tarragona mitjançant la seva pròpia xarxa de distribució.

logo aitasa

Llegeix més...

Ercros patrocina el festival de música i esport Knoa’s

Aranjuez, 1 d’octubre de 2019. - Ercros ha patrocinat la quarta edició del festival Knoa’s, que s’ha celebrat aquest dissabte, 27 de setembre, a Aranjuez. L’objectiu d’aquest festival és incrementar la pràctica esportiva entre els joves a través del piragüisme.

Ercros knoas

Llegeix més...

Ercros participa en la I Jornada d’ocupació de Quimacova i la Universitat de València

Almussafes, 1 d’octubre de 2019. - Ercros ha participat en la primera edició de la Jornada d’ocupació promoguda per Quimicova, l’associació d’empreses químiques de la Comunitat Valenciana, juntament amb la Facultat de Química de la Universitat de València.

Ercros Almussafes Jornada empleo

Llegeix més...

Pàgina 1 de 68

btn news icona

Cercador de notícies

Arxiu

Btn galeriavideos-cat

Btn galeriaimatges-cat

Btn publicacions

Btn formularicontacte

Inicio
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar el nostre servei, si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Per a més informació consulti la nostra política de privacitat i avís legal