icono-email icono-sitemap

Ercros apadrina el Repte Experimenta a l’Aula

Tortosa, 29 de novembre de 2022. - La cap del departament d’R+D de la divisió de química intermèdia, Teresa Camarasa i les tècniques de la fàbrica i d’R+D de Tortosa, Tamara Castilla i Roser Cervellera, han actuat com a padrines científiques d’un grup d’alumnes de 2n de la ESO de l’Escola Teresiana, en el marc del Repte Experimenta a l’Aula.

Repte Experimenta Tortosa 2022
D’esquerra a dreta: Gemma Escudero, professora de l'Escola Teresiana de Tortosa; Eva Pocurull, directora acadèmica del Repte Experimenta; i Teresa Camarasa, Roser Cervellera i Tamara Castilla, d'Ercros.

Llegeix més...

Les fàbriques d'Almussafes i Tortosa d'Ercros certifiquen la gestió energètica amb la norma internacional ISO 50001

Barcelona, 28 de novembre de 2022.- Les fàbriques d'Ercros a Almussafes i Tortosa han certificat la gestió energètica segons la norma ISO 50001; i s'uneixen, així, a la fàbrica de Sabiñanigo i al complex industrial de Tarragona, que ja estan acreditades segons aquest estàndard internacional. Altres centres de producció d'Ercros estan en procés d'acreditar-se i es preveu que rebin aquesta certificació els propers mesos.

Sello AENOR ISO 50001

Llegeix més...

Ercros informa sobre la compra de 256.974 accions pròpies

Barcelona, 28 de novembre de 2022. - La Societat informa que, a l'empara del setè programa de recompra d'accions pròpies per amortitzar, durant el període transcorregut entre el 17 i el 25 de novembre de 2022, ha dut a terme la compra de 256.974 accions pròpies segons es desglossa a continuació:

Llegeix més...

Ercros ha participat avui en el gran simulacre de multiemergència

Almussafes, 23 de novembre de 2022. - La fàbrica d'Ercros a Almussafes ha sigut un dels escenaris del Gran simulacre 2022, de multiemergència industrial, en el que han intervingut més de 250 persones i que ha tingut lloc avui a la Comunitat Valenciana, organitzat per l'Agència valenciana de seguretat i resposta a les emergències (Avsre).

almussafes multiemergencia

Llegeix més...

Ercros amfitriona de l'assemblea general de Formacare

Barcelona, 21 de novembre de 2022. - Ercros ha participat a l'organització de l'assemblea general de Formacare, que aquesta vegada s'ha fet a Barcelona. La companyia ha actuat com a amfitriona de la trobada de l’associació que agrupa el 98% de productors de formaldehid de la Unió Europea i Noruega.

Reunio formacare 22 Barcelona

Llegeix més...

Pàgina 1 de 122

btn news icona

Cercador de notícies

Arxiu

Btn galeriavideos-cat

Btn galeriaimatges-cat

Btn publicacions

Btn formularicontacte

Inicio
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar el nostre servei, si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Per a més informació consulti la nostra política de privacitat i avís legal