icono-email icono-sitemap

Els instituts San Alberto Magno i Rio Aragó visiten la fàbrica d'Ercros a Sabiñánigo

Sabiñánigo, 31 de març de 2023. - Més de 80 estudiants, acompanyats pels seus professors i familiars voluntaris, han visitat la fàbrica d'Ercros a Sabiñánigo. Un centre amb una llarga tradició de vocació formativa i que viu aquestes visites com una gran oportunitat de dialogar amb la comunitat veïnal.

Foto Visita Alumnos Sabinanigo

Llegeix més...

Ercros informa de la compra de 349.172 accions pròpies

Barcelona, 30 de març de 2023. - La Societat informa que, a l'empara del setè programa de recompra d'accions pròpies per amortitzar, durant el període transcorregut entre el 21 i el 29 de març de 2023, ha dut a terme la compra de 349.172 accions pròpies segons es desglossa a la taula següent:

Llegeix més...

Ercros participa en el programa de mentoria empresarial Cerdanyola Talent Factory

Cerdanyola, 30 de març de 2023. - Ercros participa en el programa de mentoria empresarial Cerdanyola Talent Factory, impulsat per l’ajuntament d’aquesta localitat, l’objectiu del qual és fomentar el talent emprenedor entre els joves estudiants.

Fotos Talent Cerdanyola

Llegeix més...

Ercros redueix les emissions de CO2 en el transport dels seus productes i augmenta la circularitat dels seus envasos

Barcelona, 29 de març de 2023. - El compromís d'Ercros amb la lluita contra el canvi climàtic i en favor de l'economia circular es reflecteix en la gestió de la logística. El 2022, les actuacions dutes a terme han permès estalviar més de 2 milions de quilòmetres recorreguts i, per tant, l'emissió de 1.630 tones de CO2.

Duo-trailer

Llegeix més...

Ercros informa de la compra de 343.500 accions pròpies

Barcelona, 21 de març de 2023. - La Societat informa que, a l'empara del setè programa de recompra d'accions pròpies per amortitzar, durant el període transcorregut entre el 10 i el 20 de març de 2023, ha dut a terme la compra de 343.500 accions pròpies segons es desglossa a la taula següent:

Llegeix més...

Pàgina 1 de 131

btn news icona

Cercador de notícies

Arxiu

Btn galeriavideos-cat

Btn galeriaimatges-cat

Btn publicacions

Btn formularicontacte

Inicio
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar el nostre servei, si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Per a més informació consulti la nostra política de privacitat i avís legal