icono-email icono-sitemap

La Societat informa de la compra de 75.731 accions pròpies.

Barcelona, 14 de febrer de 2019. - La Societat informa que, a l'empara del quart programa de recompra d'accions pròpies per amortitzar, durant el període transcorregut entre el 5 i el 13 de febrer de 2019, ha portat a terme la compra de 75.731 accions pròpies.

En el marc d'aquest quart programa, entre el 9 de juliol i el 13 de febrer de 2019, la Societat ha adquirit 1.466.533 accions pròpies. En l'actualitat, la Societat posseeix 1.919.641 accions en autocartera (1,78 %).

Llegeix més...

Ercros patrocina el concurs «Balcons Florits Aranjuez 2019»

Aranjuez, 13 de febrer de 2019. - Ercros ha acceptat patrocinar el primer premi de l’edició del concurs «Balcons Florits Aranjuez 2019», que organitza per segon any consecutiu Aranjuez Sostenible i l’objectiu del qual és ressaltar els beneficis ambientals de la recuperació dels balcons com a elements vius de la localitat, promoure la millora estètica i contribuir a la qualitat ambiental.

poster balcones floridos

Llegeix més...

Ercros, present en la visita del Segell Internacional de Qualitat Eurobachelor a la Facultat de Química de València

Barcelona, 13 de febrer de 2019. - Ercros ha estat present, en qualitat d’empresa col·laboradora, a la visita que ha rebut la Facultat de Química de la Universitat de València del panell que avalua el grau en Química per a obtenir el segell internacional de qualitat Eurobachelor. Durant la visita, els membres del panell d’acreditació internacional s’han entrevistat amb diferents col·lectius involucrats en els títols: alumnat, professorat, equip directiu, comitè d’autoavaluació, egressats i ocupadors.

IMG-20190211-WA0003
D’esquerra a dreta, representants de Torrecid, Champinter, Col·legi Oficial de Químiques de la Comunitat Valenciana, Conselleria de Sanitat i Salut Pública, Gamaser, Ercros, Pinturas Monto, Quimeltia. A baix, Ercros, RBN Cosmetics, Associació Valenciana d’Empresaris de Plàstics i Quimacova.

Llegeix més...

El grup social de Vila-seca II visita el Museu Dalí i Girona

Barcelona, 7 de febrer de 2019. - El grup social Joaquín Acosta, que pertany al centre de treball de Vila-seca II d’Ercros, va organitzar una sortida a Figueres (Girona), el 2 de febrer, per a treballadors i familiars, a la que es van sumar 36 persones.

FB IMG 1549361722060

Llegeix més...

Ercros col·labora en l’Any Internacional de la Taula Periòdica de la mà de la Societat Catalana de Química

Barcelona, 7 de febrer de 2019. - Ercros és una de les companyies patrocinadores de les activitats programades per la Societat Catalana de Química amb l’objectiu de commemorar l’inici de l’Any Internacional de la Taula Periòdica dels Elements Químics (AITP). Aquestes activitats van adreçades a tota la comunitat però, en especial, als joves que se sentin atrets per la ciència i la tecnologia a fi de garantir generacions futures de científics, enginyers i emprenedors.

science-2227606 1920

Llegeix més...

Pàgina 1 de 52

btn news icona

Cercador de notícies

Arxiu

Btn galeriavideos-cat

Btn galeriaimatges-cat

Btn publicacions

Btn formularicontacte

Inicio
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar el nostre servei, si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Per a més informació consulti la nostra política de privacitat i avís legal