icono-email icono-sitemap

La fàbrica d'Ercros a Flix redueix un 34% els accidents laborals

Flix, 10 d’agost de 2018. - La fàbrica d'Ercros a Flix ha reduït la seva accidentalitat un 34% el 2017 respecte de l'any anterior i un 11% respecte de la mitjana dels últims cinc anys. L'índex de freqüència general d'accidents del centre, que mesura el nombre d'accidents -amb i sense baixa- entre el personal propi i extern per cada milió d'hores treballades, es va situar en 5,61.

Foto Flix

Llegeix més...

La fàbrica d'Ercros a Almussafes redueix seva accidentalitat un 81% i millora el seu índex d'emissions un 8%

Almussafes, 9 d’agost de 2018. - La fàbrica d'Ercros a Almussafes ha reduït un 81% el seu índex de freqüència general d'accidents el 2017 respecte de l'any anterior i un 70% respecte de la mitjana dels últims cinc anys. Aquest índex mesura el nombre d'accidents -amb i sense baixa- entre el personal propi i extern per cada milió d'hores treballades.

Almussafes 5

Llegeix més...

La fàbrica d'Ercros a Tortosa redueix les seves emissions ambientals un 27% i millora el seu índex de qualitat un 46%

Tortosa, 9 d'agost de 2018. - La fàbrica d'Ercros a Tortosa ha reduït les seves emissions un 27% el 2017 respecte de l'any anterior. La reducció de l'índex d'emissions -que mesura les substàncies emeses a l'aire i a l'aigua i els residus generats- és un fidel reflex del compromís de l'empresa amb l'entorn ambiental de les seves instal·lacions.

Tortosa

Llegeix més...

Ercros informa sobre la compra de 56.000 accions pròpies

Barcelona, 9 d'agost de 2018. - La Societat informa que, a l'empara del quart programa de recompra d'accions pròpies per amortitzar, durant el període transcorregut entre el 31 de juliol i el 8 d'agost de 2018 , ha dut a terme la compra de 56.000 accions pròpies.

En el marc d'aquest quart programa, entre el 9 de juliol i el 8 d'agost de 2018, la Societat ha adquirit 188.139 accions pròpies. En l'actualitat, la Societat posseeix 641.247 accions en autocartera (0,59%).

Llegeix més...

El complex de Tarragona d'Ercros tanca un any excel·lent en matèria de sostenibilitat

Tarragona, 8 d'agost de 2018. - El 2017 no es va produir cap accident laboral entre el personal del complex d'industrial de Tarragona d'Ercros, fet que li va valer el Premi Seguretat Plus 2017 atorgat per la Federació Empresarial de la Indústria Química Espanyola («Feique»). Aquest guardó reconeix aquells centres de producció de la indústria química de més de 300 treballadors que durant l'any anterior han obtingut un índex de freqüència igual a «zero»; és a dir que no han patit cap accident laboral amb baixa entre el personal propi. També va rebre el Premi Seguretat Feique, destinat a aquelles empreses amb un índex de freqüència general "0".

Vila-seca Complex de Tarragona

Llegeix més...

Pàgina 1 de 44

btn news icona

Cercador de notícies

Arxiu

Btn galeriavideos-cat

Btn galeriaimatges-cat

Btn publicacions

Btn formularicontacte

Inicio