icono-email icono-sitemap

Ercros participa al fòrum científicempresarial Quimiaragón 2019

Saragossa, 12 de novembre de 2019. -  Ercros va participar el passat divendres, 8 de novembre, a la tercera edició del fòrum científic-empresarial Quimiaragón 2019, un espai d’intercanvi d’experiències entre investigadors i empresaris per al foment de l’I+D+i aragonesa i que aquest any té com a títol Contribució de la química al desenvolupament sostenible: agenda 2030 i ODS.

Ercros Quimiaragon 2019

Llegeix més...

La fàbrica de Cerdanyola d’Ercros rep la visita de la Casa d’Aragó

Cerdanyola, 11 de novembre de 2019. - La fàbrica d’Ercros a Cerdanyola va rebre la visita de representants de la Casa d’Aragó d’aquesta localitat, que van realitzar un recorregut per l’interior de les seves instal·lacions, amb especial atenció a la nova sala de control.

Ercros Cerdanyola Visita Casa de Aragon i sincrotro Alba

Llegeix més...

Estudiants de Laboratori del centre Pirámide d’Osca visiten la fàbrica d’Ercros a Sabiñánigo

Sabiñánigo, 7 de novembre de 2019. - Uns cinquanta estudiants del centre públic integrat de formació professional Pirámide d’Osca van visitar el dimarts, 5 de novembre, les instal·lacions d’Ercros a Sabiñánigo.

Ercros Estudiantes Piramide de Huesca a Sabinanigo

Llegeix més...

Millora de l’ebitda en el tercer trimestre de 2019

Barcelona, 6 de novembre de 2019. - El resultat brut d’explotació («ebitda») obtingut per Ercros en el tercer trimestre de 2019 ha estat de 16,75 milions d’euros, un 11,7% per sobre de l’aconseguit en el mateix període de l’any anterior, i lleugerament superior a l’ebitda del segon trimestre del 2019 (un 1,7% més) tot i que, per raons estacionals (inclusió del període de vacances d’estiu), els tercers trimestres acostumen a presentar un menor ebitda que els segons.

FotoMuestra articulos2

Llegeix més...

Ercros participa a la 13a Festa de la Ciència

Barcelona, 30 d’octubre de 2019. - Ercros va participar, el passat cap de setmana, a la Festa de la Ciència 2019, que organitza cada any l’Ajuntament de Barcelona per a promoure el coneixement científic i implicar a la ciutadania en el seu progrés.

Ercros Festa de la Ciencia 2019

Llegeix més...

Pàgina 1 de 69

btn news icona

Cercador de notícies

Arxiu

Btn galeriavideos-cat

Btn galeriaimatges-cat

Btn publicacions

Btn formularicontacte

Inicio
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar el nostre servei, si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Per a més informació consulti la nostra política de privacitat i avís legal