icono-email icono-sitemap

La fàbrica d’Ercros a Aranjuez no pateix cap accident laboral entre el seu personal i redueix el seu índex d’emissions un 11,5%

Aranjuez, 6 d’agost de 2020. - La fàbrica d’Ercros a Aranjuez, on treballen més de 200 persones, el 2019 no va patir cap accident entre el seu personal propi i va reduir un 7% el seu índex general d’accidents –que mesura els accidents entre el personal propi i extern (amb i sense baixa) per cada milió d’hores treballades– respecte de 2018. Respecte de la mitjana dels darrers cinc anys, la reducció ha assolit el 30%.

En protecció ambiental, el centre d’Ercros a Aranjuez ha reduït un 11,5% el seu índex d’emissions, que mesura les substàncies emeses a l’aire i a l’aigua i els residus generats. Aquesta reducció assoleix el 16% si la comparem amb la mitjana dels darrers anys.

Ercros aranjuez

Llegeix més...

La fàbrica d’Ercros a Monzón celebra 5 anys sense accidentes laborals i millora el seu índex de qualitat un 62%

Monzón, 5 d’agost de 2020. - La fàbrica d’Ercros a Monzón no ha patit cap accident laboral el 2019, ni entre el personal propi ni entre l’extern, i encadena d’aquesta manera cinc anys consecutius sense cap accident en les seves instal·lacions. Aquests bons resultats són fruit de la implicació de tota la plantilla en matèria de seguretat i de la feina realitzada en prevenció.

També va obtenir bons resultats pel que fa a la qualitat dels seus productes es refereix. El seu índex de qualitat –que mesura el número de tones de productes afectats per no conformitats sobre el número de tones venudes– va millorar un 62% respecte de 2018.

Ercros Monzon

Llegeix més...

El complex de Tarragona d’Ercros millora la qualitat dels seus productes un 41%

Tarragona, 5 d’agost de 2020. - El complex de Tarragona d’Ercros -que inclou les fàbriques de Vila-seca I, Vila-seca II i Tarragona- va millorar en 2019 el seu índex de qualitat un 41%. Aquest índex mesura el número de tones de productes afectats per no conformitats sobre el número de tones venudes. En el cas del complex, el 99,8% dels productes fabricats van ser considerats òptims pels seus clients.

En matèria mediambiental, el complex de Tarragona va reduir les seves emissions de CO2 un 7% respecte de la mitjana dels darrers cinc anys; un reflex de la implicació d’Ercros en la lluita contra el canvi climàtic.

Ercros fabrica TGN

Llegeix més...

La fàbrica d’Ercros a Almussafes redueix el seu índex d’accidents i disminueix les seves emissions de CO2

Almussafes, 5 d’agost de 2020. - El 2019, la fàbrica d’Ercros a Almussafes va reduir un 24% el seu índex general d’accidents –que mesura els accidentes entre el personal propi i extern (amb i sense baixa) per cada milió d’hores treballades– respecte de l’any anterior.

En matèria mediambiental, cal destacar la reducció del 4% a les emissions directes de CO2; una millora del 8% si la comparem amb la mitjana dels darrers cinc anys.

Ercros Almussafes

Llegeix més...

Ercros obté un benefici de 4,4 milions d'euros en el primer semestre del 2020 malgrat la la crisi del COVID-19

A.             FETS CLAU DEL PRIMER SEMESTRE DE 2020

1.          En els mesos de maig i juny Ercros va recuperar de forma gairebé completa el volum de vendes mensual que tenia abans del COVID-19. Enfront de la forta caiguda del 30,4% experimentada a l'abril de 2020 respecte del mateix mes de l'any anterior, la caiguda semestral de les tones venudes ha quedat reduïda al 13,8%.

1 - tones

Llegeix més...

btn news icona

Cercador de notícies

Arxiu

Btn galeriavideos-cat

Btn galeriaimatges-cat

Btn publicacions

Btn formularicontacte

Inicio
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar el nostre servei, si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Per a més informació consulti la nostra política de privacitat i avís legal