icono-email icono-sitemap

Ercros obté un benefici de 4,4 milions d'euros en el primer semestre del 2020 malgrat la la crisi del COVID-19

A.             FETS CLAU DEL PRIMER SEMESTRE DE 2020

1.          En els mesos de maig i juny Ercros va recuperar de forma gairebé completa el volum de vendes mensual que tenia abans del COVID-19. Enfront de la forta caiguda del 30,4% experimentada a l'abril de 2020 respecte del mateix mes de l'any anterior, la caiguda semestral de les tones venudes ha quedat reduïda al 13,8%.

1 - tones

Llegeix més...

Ercros informa de la reducció del capital social mitjançant l’amortització d’accions pròpies

Barcelona, 28 de juliol de 2020. - Ercros informa que, el 20 de juliol de 2020, ha estat inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona l'escriptura de la reducció del seu capital social en 1.183.375,20 euros, corresponent a l'amortització de 3.944.584 d'accions pròpies, de 0,30 euros de valor nominal, representatives del 3,76% del capital social.

FotoMuestra articulos2

Llegeix més...

Ercros progressa en seguretat laboral

L’índex de freqüència general d’accidents de 2019 és històricament baix.
L’índex d’emissions de CO2 es redueix un 10% respecte de 2018.
Ercros inverteix 87 M€ en els darrers 5 anys per a combatre el canvi climàtic.
El 99,8% dels productes expedits van ser considerats òptims pels clientes

 

Barcelona, 2 de juliol de 2020. - La implicació de les persones que treballen a Ercros i els esforços realitzats per a reduir l’accidentabilitat han fet possible que al 2019 s’hagi obtingut un resultat històric en seguretat laboral: l’índex de freqüència general d’accidents –que mesura els accidents entre el personal propi i extern (amb i sense baixa) per cada milió d’hores treballades– va ser del 2,5, el més baix dels darrers 10 anys i un 36% inferior a l’índex de l’any anterior. Per la seva part, l’índex d’accidents entre el personal propi va ser el més baix de la història de la companyia.

FotoMuestra articulos2

Llegeix més...

Reconeixement a Ercros per la seva pertinença a l’Associació Espanyola de Professionals del Sector Piscines des de fa 20 anys

Barcelona, 30 de juny de 2020. - L’Associació Espanyola de Professionals del Sector Piscines (Asofap) ha atorgat un certificat de reconeixement a Ercros per la seva pertinença a l’entitat des de fa 20 anys. L’acte s’ha portat a terme durant la celebració de l’assemblea d’associats. En nom d’Ercros, va recollir el reconeixement Natàlia Torrents, responsable de productes de tractament d’aigua de piscines de la companyia.

Ercros piscina

Llegeix més...

Els treballadors del complex d’Ercros a Tarragona donen 7.000 kg d’aliments per als afectats per la crisi del COVID-19

Tarragona, 25 de juny de 2020. - Els treballadors del complex industrial d’Ercros a Tarragona (que inclou les fàbriques de Vila-seca I, Vila-seca II, Tarragona i la direcció de logística integral) han fet una donació de 7.000 quilos d’aliments al banc d’aliments de Vila-seca, dels quals 6.100 quilos han estat aportats directament pels treballadors i els 900 restants per la pròpia empresa.

Ercros Donacion banco alimentos

Llegeix més...

btn news icona

Cercador de notícies

Arxiu

Btn galeriavideos-cat

Btn galeriaimatges-cat

Btn publicacions

Btn formularicontacte

Inicio
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar el nostre servei, si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Per a més informació consulti la nostra política de privacitat i avís legal