icono-email icono-sitemap

Ercros patrocinador del Nadal Jove de Tortosa

Tortosa, 9 de gener de 2020. -  Durant les festes de Nadal, Ercros ha estat un dels patrocinadors de la saló de la infància i la joventut "Nadal Jove" ubicat al complex de la Fira de Tortosa.

Ercros Nadal jove

Llegeix més...

El complex de Tarragona lliura els premis de vinculació a Ercros

Tarragona, 20 de desembre de 2019. - El complex de Tarragona d’Ercros va celebrar el dimecres passat, 11 de desembre, l’acte de lliurament dels premis de vinculació a Ercros, en el qual es va homenatjar les persones que porten treballant 20 i 30 anys a l’empresa.

Ercros premis complex Tarragona

Llegeix més...

La fàbrica d’Ercros a Cerdanyola celebra una jornada de portes obertes

Cerdanyola, 19 de desembre de 2019. - El centre d’Ercros a Cerdanyola ha celebrat una jornada de portes obertes dirigida al teixit empresarial del Vallès.

Ercros Cerdanyola portes obertes

Llegeix més...

Estudiants de l’institut Biello Aragón visiten la fàbrica d’Ercros a Sabiñánigo

Sabiñánigo, 19 de desembre de 2019. - Dos grups d’estudiantes de l’institut Biello Aragón van visitar la fàbrica d’Ercros a Sabiñánigo.

Ercros visitas Sabinanigo

Llegeix més...

Ercros, ponent a unes jornades sobre canvi climàtic i transició energètica

Barcelona, 19 de desembre de 2019. - El director general de negocis d’Ercros, Agustín Franco, va participar a les jornades «Canvi climàtic i transició energètica. Descarbonització de la indústria» organitzades pel bufet d’advocats Uría Menéndez el passat divendres, 13 de desembre.

Ercros Agustin Franco Uria

Llegeix més...

btn news icona

Cercador de notícies

Arxiu

Btn galeriavideos-cat

Btn galeriaimatges-cat

Btn publicacions

Btn formularicontacte

Inicio
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar el nostre servei, si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Per a més informació consulti la nostra política de privacitat i avís legal