icono-email icono-sitemap

Ercros informa de l’inici de la reducció del capital social mitjançant l’amortització d’accions pròpies

Barcelona, 24 de juny de 2020. - El 5 de juny de 2020 la junta general ordinària d'accionistes de la Societat va aprovar una reducció del capital social en la quantia de 1.183.375,20 euros, mitjançant l'amortització de les 3.944.584 accions pròpies que posseeix la Societat en autocartera, de 0,30 euros de valor nominal, representatives del 3,76% del capital social.

FotoMuestra articulos2

Llegeix més...

La transparència empresarial d’Ercros, reconeguda per AECA

Barcelona, 19 de juny de 2020. - Ercros ha estat reconeguda per l’Associació Espanyola de Comptabilitat i Administració d’Empreses («AECA») per la seva transparència empresarial, que distingeix la qualitat, accessibilitat, usabilitat, continguts i presència de la informació difosa a través de la seva pàgina web corporativa.

Premio AECA

Llegeix més...

Ercros renova el conveni amb l’institut de Flix per desenvolupar la formació dual

Flix, 19 de juny de 2020. - Ercros ha renovat el conveni de col·laboració amb l’institut de secundària de Flix per desenvolupar el cicle formatiu de grau superior de sistemes electrotècnics i automatitzats en règim d’alternança i amb formació dual entre el centre educatiu i la fàbrica que té l’empresa en aquesta localitat.

Ercros Firma convenio instituto FlixJaime Molina, director de la fàbrica de Flix d’Ercros, i Mª del Mar Carranza, directora de l’institut de Flix, en la signatura de renovació del conveni.
 

Llegeix més...

Ercros renova l’acord de col·laboració amb la Fundació per a la Conservació i Recuperació d’Animals Marins

Barcelona, 16 de juny de 2020. -  Ercros commemora avui el Dia Mundial de les Tortugues Marines renovant l’acord de col·laboració amb la Fundació per a la Conservació i Recuperació d’Animals Marins («CRAM»), signat per primer cop el juliol de 2019 i pel qual Ercros subministrarà al CRAM productes químics per a desinfectar i mantenir les instal·lacions on es recuperen les tortugues derivades del mar.

Tortuga verde
Una tortuga verda, una de les espècies protegides pel CRAM.

Llegeix més...

Antoni Zabalza, renovat com a conseller executiu d’Ercros

Barcelona, 5 de juny de 2020. - La junta general ordinària d’accionistes d’Ercros, que s’ha celebrat avui per primer cop de forma totalment telemàtica a causa de les restriccions imposades per les autoritats en el marc de l’estat d’alarma, ha aprovat la reelecció d’Antoni Zabalza Martí com a conseller executiu d’Ercros.

Antoni Zabalza Junta Accionistes

Llegeix més...

btn news icona

Cercador de notícies

Arxiu

Btn galeriavideos-cat

Btn galeriaimatges-cat

Btn publicacions

Btn formularicontacte

Inicio
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar el nostre servei, si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Per a més informació consulti la nostra política de privacitat i avís legal