icono-email icono-sitemap

Ercros celebra les XVI Jornades de Sostenibilitat del complex industrial de Tarragona

Tarragona, 15 de novembre de 2019 - Ercros ha celebrat durant els mesos d’octubre i novembre les XVI Jornades de Sostenibilitat del complex industrial de Tarragona, 5 jornades de treball que s’han celebrat al Pòsit de Pescadors del Serrallo de Tarragona i a les que hi han assistit per torns el 80% dels 321 treballadors del complex, així com convidats de la corporació d’Ercros.
Ercros Jornada sostenibilitat Tarragona

Llegeix més...

Ercros participa al fòrum científicempresarial Quimiaragón 2019

Saragossa, 12 de novembre de 2019. -  Ercros va participar el passat divendres, 8 de novembre, a la tercera edició del fòrum científic-empresarial Quimiaragón 2019, un espai d’intercanvi d’experiències entre investigadors i empresaris per al foment de l’I+D+i aragonesa i que aquest any té com a títol Contribució de la química al desenvolupament sostenible: agenda 2030 i ODS.

Ercros Quimiaragon 2019

Llegeix més...

La fàbrica de Cerdanyola d’Ercros rep la visita de la Casa d’Aragó

Cerdanyola, 11 de novembre de 2019. - La fàbrica d’Ercros a Cerdanyola va rebre la visita de representants de la Casa d’Aragó d’aquesta localitat, que van realitzar un recorregut per l’interior de les seves instal·lacions, amb especial atenció a la nova sala de control.

Ercros Cerdanyola Visita Casa de Aragon i sincrotro Alba

Llegeix més...

Estudiants de Laboratori del centre Pirámide d’Osca visiten la fàbrica d’Ercros a Sabiñánigo

Sabiñánigo, 7 de novembre de 2019. - Uns cinquanta estudiants del centre públic integrat de formació professional Pirámide d’Osca van visitar el dimarts, 5 de novembre, les instal·lacions d’Ercros a Sabiñánigo.

Ercros Estudiantes Piramide de Huesca a Sabinanigo

Llegeix més...

Millora de l’ebitda en el tercer trimestre de 2019

Barcelona, 6 de novembre de 2019. - El resultat brut d’explotació («ebitda») obtingut per Ercros en el tercer trimestre de 2019 ha estat de 16,75 milions d’euros, un 11,7% per sobre de l’aconseguit en el mateix període de l’any anterior, i lleugerament superior a l’ebitda del segon trimestre del 2019 (un 1,7% més) tot i que, per raons estacionals (inclusió del període de vacances d’estiu), els tercers trimestres acostumen a presentar un menor ebitda que els segons.

FotoMuestra articulos2

Llegeix més...

btn news icona

Cercador de notícies

Arxiu

Btn galeriavideos-cat

Btn galeriaimatges-cat

Btn publicacions

Btn formularicontacte

Inicio
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar el nostre servei, si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Per a més informació consulti la nostra política de privacitat i avís legal