icono-email icono-sitemap

Ercros informa sobre l’anunci de compra d’accions pròpies

Barcelona, 7 de març de 2018. - La Societat informa que, a l'empara del segon programa de recompra d'accions pròpies per amortitzar, durant el període transcorregut entre el 26 de febrer de 2018 i el 5 de març, ha dut a terme la compra de 168.000 accions pròpies.

Des del 4 d'octubre de 2017, data en què es va iniciar la recompra d'accions pròpies corresponent a aquest segon programa, la Societat ha acumulat una compra de 2.008.378 accions pròpies, que representen el 1,81% del capital social.

Llegeix més...

Ercros ampliarà novament la capacitat de la planta de Vila-seca I

Barcelona, 5 de març de 2018. - Ercros ha decidit emprendre una segona ampliació de 26.000 t/any de la capacitat de producció de la planta de clor i sosa càustica de la fàbrica de Vila-seca I, que s'espera que entri en servei a finals de 2018, després de la qual la capacitat total de producció de clor-sosa d'Ercros assolirà les 191.000 t/any.

Vila-seca I

Llegeix més...

El consell d'Ercros aprova el 3er. programa de recompra d'autocartera

Barcelona, ​​1 de març de 2018. - Vista la proximitat de la finalització del segon programa de recompra d'accions pròpies –donat que està previst arribar en pocs dies al límit d'inversió contemplat, de 6 milions d'euros– el consell d'administració de la Societat, a la sessió celebrada el 23 de febrer de 2018, ha aprovat el tercer programa de recompra d'autocartera, a l'empara de l'autorització que li va ser conferida per la junta general ordinària d'accionistes del 23 de juny de 2017, en els següents termes:

FotoMuestra articulos

Llegeix més...

Ercros obté un benefici de 44,49 milions d'euros el 2017

Barcelona 28 de febrer de 2018. - Per Ercros, la fortalesa de la demanda dels seus productes al llarg de l'exercici 2017 va ser més que suficient per contrarestar l'augment de preu de les principals matèries primeres. Aquest fet va comportar una significativa millora del resultat brut d'explotació («ebitda») ordinari, que va ser de 74,31 milions d'euros, un 27,2% superior a l'assolit el 2016.

El compte de resultats de 2017 incorpora els costos de la reestructuració duta a terme a la divisió de derivats del clor –arran de la prohibició europea d'utilitzar la tecnologia de mercuri en les planta electrolítiques de producció de clor, més enllà de l'11 de desembre de 2017– per import de 21,73 milions d'euros. Tot i això, Ercros va aconseguir tancar l'any amb un resultat de 44,49 milions d'euros que, tot i ser lleugerament menor que el de 2016 (-1,5%), és el tercer millor resultat de la història de la companyia.

FotoMuestra articulos2

Llegeix més...

El paraformaldehid que fabrica Ercros deixa de considerar-se una mercaderia inflamable

Almussafes, 27 de febrer de 2018. - Ha finalitzat amb èxit la desclassificació del paraformaldehid com a sòlid inflamable, segons la normativa de transport internacional de mercaderies perilloses. Amb aquesta nova classificació, s'optimitzaran notablement els processos logístics que involucren al producte, i es traduirà en un millor servei als clients d'Ercros.

Foto paraformaldehid

Llegeix més...

btn news icona

Cercador de notícies

Arxiu

Btn galeriavideos-cat

Btn galeriaimatges-cat

Btn publicacions

Btn formularicontacte

Inicio
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar el nostre servei, si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Per a més informació consulti la nostra política de privacitat i avís legal