icono-email icono-sitemap

Les fàbriques d'Ercros a Sabiñánigo i Monzón renoven el segell de Responsabilitat Social d'Aragó

Sabiñánigo i Monzón, 20 de desembre de 2017. - Les fàbriques d'Ercros a Sabiñánigo i Monzón han renovat el segell Responsabilitat Social d'Aragó (RSA) atorgat pel Govern d'Aragó conjuntament amb les patronals CEOE i Cepime i els sindicats UGT i CCOO. Aquesta acreditació reconeix les bones pràctiques en matèria de responsabilitat social dels centres de producció aragonesos i la seva adhesió als principis de sensibilització, compromís, formació i transparència.

SELLOEMPRESA2018

Llegeix més...

Ercros informa sobre l’anunci de compra d’accions pròpies

Barcelona, 20 de desembre de 2017. - La Societat informa que, a l'empara del segon programa de recompra d'accions pròpies per amortitzar, durant el període transcorregut entre el 12 de desembre de 2017 i el 18 de desembre de 2017, ha dut a terme la compra de 166.000 accions pròpies.

Des del 4 d'octubre de 2017, data en què es va iniciar la recompra d'accions pròpies corresponent a aquest segon programa, la Societat ha acumulat una compra de 967.332 accions pròpies, que representen el 0,87% del capital social.

Llegeix més...

Reconeixement a la seguretat laboral d’Ercros

Barcelona, 15 de desembre de 2017. - Mútua Universal, entitat col·laboradora amb la Seguretat Social, ha reconegut a Ercros per la reducció de la sinistralitat laboral.

Carmelo Urieta, cap del servei de prevenció d'Ercros, va ser l'encarregat de recollir el diploma acreditatiu "Bonus prevenció". A petició de Mútua Universal, Urieta va fer una exposició sobre la implantació del sistema de gestió de la prevenció a Ercros. En ella va parlar sobre la importància d'aquest reconeixement "perquè evidencia allò pel que estem lluitant dia a dia" i va recordar que per tenir èxit "la prevenció ha d'estar integrada en tots els nivells de l'organització, inclosa la direcció"

bonus prevencionD'esquerra a dreta: Eduard Serrat, director de gestió de mutualistes de Mútua Universal; Rosa Santos Coello, directora territorial de la Inspecció de Treball de la Seguretat Social a Catalunya; Carmelo Urieta, cap del servei de prevenció d'Ercros, i Maria Teresa Gibert, directora provincial de l'Institut Nacional de la Seguretat Social a Barcelona.

Llegeix més...

Ercros informa sobre l’anunci de compra d’accions pròpies

Barcelona, 12 de desembre de 2017. -  La Societat informa que, a l'empara del segon programa de recompra d'accions pròpies per amortitzar, durant el període transcorregut entre el 4 de desembre de 2017 i el 8 de desembre de 2017 , ha dut a terme la compra de 263.868 accions pròpies.

Des del 4 d'octubre de 2017, data en què es va iniciar la recompra d'accions pròpies corresponent a aquest segon programa, la Societat ha acumulat una compra de 801.332 accions pròpies, que representen el 0,72% del capital social.

Llegeix més...

Posada en marxa de la nova capacitat de producció de clor amb membrana i cessament de la tecnologia de mercuri a Ercros

Barcelona, 11 de desembre de 2017. - Les plantes de producció de clor amb tecnologia de mercuri d'Ercros, ubicades a les fàbriques de Flix i de Vila-seca I, han cessat la seva activitat en compliment amb allò que estableix la Directiva d'emissions industrials de 2010 i la Decisió de la Comissió Europea de 2013, en les quals s'estableixen les conclusions sobre les millors tecnologies disponibles (MTD) per a la producció de clor-àlcali i prohibeixen l'ús de la tecnologia de mercuri a partir de l’11 de desembre de 2017.

Vila-seca I

Llegeix més...

btn news icona

Cercador de notícies

Arxiu

Btn galeriavideos-cat

Btn galeriaimatges-cat

Btn publicacions

Btn formularicontacte

Inicio
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar el nostre servei, si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Per a més informació consulti la nostra política de privacitat i avís legal