icono-email icono-sitemap

La divisió de farmàcia d’Ercros celebra la seva jornada de portes obertes

Aranjuez, 20 de juny de 2019. - La divisió de farmàcia d’Ercros, que té el centre de producció a Aranjuez, va celebrar la seva jornada de portes obertes el passat dissabte 15 de juny i va comptar amb la participació de més de 400 persones, entre treballadors del Grup, familiars i amics.

Foto puertas abiertas Aranjuez

Llegeix més...

Ercros col·labora al projecte d’ampliació de l’alberg d’Aranjuez

Aranjuez, 17 de juny de 2019. - Ercros ha col·laborat al projecte d’ampliació del menjador i la cuina del Centro de Transeúntes San Vicente de Paul d’Aranjuez, que gestionen conjuntament Caritas Getafe i les Germanes Mercedàries de la Caritat.

Ercros Albergue Aranjuez

Llegeix més...

Ercros anticipa una ràpida recuperació de l'actual cicle descendent del sector químic i destina el 40% del benefici als seus accionistes

Barcelona, 14 de juny de 2019. - La junta general ordinària d'accionistes d'Ercros, que s'ha celebrat avui a Barcelona, ha aprovat totes les propostes d'acord que conté l'ordre del dia, entre les quals destaquen les mesures de retribució a l'accionista, amb un import total de 18 milions d'euros, que equival al 40% del benefici de 2018, que és el percentatge màxim que preveu la política de retribució a l'accionista per a aquest exercici. En els últims tres anys, Ercros haurà desemborsat 47 milions d'euros per retribuir l'accionista i haurà reduït el seu capital social en més de 9 milions d'accions, la qual cosa suposa una reducció del 8% del capital inicial.

JGA2019

Llegeix més...

Ercros participa en una tertúlia de ràdio per a la promoció dels estudis de química

Tarragona, 14 de juny de 2019. - Ercros ha participat en una tertúlia de l'espai 'Estudia a la URV', de Ràdio Ciutat de Tarragona i la Universitat Rovira i Virgili, en el que els participants han abordat la temàtica del grau de química en anglès.

Tertulia radio

Llegeix més...

Ercros preveu obtenir un benefici de 9 milions el primer semestre

Barcelona, 12 de juny de 2019. - Incloent l'efecte de la NIIF16, Ercros preveu obtenir un ebitda de 29 milions d'euros i un benefici de 9 milions en els sis primers mesos de 2019. Aquestes xifres comparen amb un ebitda de 45,7 milions d'euros i un benefici de 28,1 milions del mateix període de l'any anterior.

FotoMuestra articulos2

Llegeix més...

btn news icona

Cercador de notícies

Arxiu

Btn galeriavideos-cat

Btn galeriaimatges-cat

Btn publicacions

Btn formularicontacte

Inicio
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar el nostre servei, si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Per a més informació consulti la nostra política de privacitat i avís legal