icono-email icono-sitemap

Ercros patrocina l’equip infantil femení de voleibol de Tarragona

Vila-seca, 7 de febrer de 2020. - Ercros ha signat un acord de col·laboració amb el club de voleibol Sant Pere i Sant Pau, de Tarragona, per patrocinar l’equip infantil femení, que des d’aquest dijous passa a dir-se Ercros SPSP.

Ercros patrocini volei femeni infantil

Llegeix més...

Ercros realitza una donació a l’institut Vila-seca per a millorar l’aula d’informàtica

Vila-seca, 6 de febrer de 2020. - Ercros ha portat a terme una donació a l’institut Vila-seca de Tarragona per a contribuir a la millora de l’aula d’informàtica del centre. La donació ha sigut una part en metàl·lic i una altra amb material informàtic.

Ercros donacion Vila-seca I

Llegeix més...

Ercros recol·lecta 1.400 quilos d’aliments

Barcelona, 6 de febrer de 2020. - Els treballadors d’Ercros han recollit 1.400 quilos de menjar, en el marc de la campanya de recollida d’aliments per a distribuir entre les persones més necessitades.

Ercros Recapte daliments Tots

Llegeix més...

La regidoria de Seguretat Ciutadana, Policia Nacional i Policia Local visiten la fàbrica d’Ercros a Aranjuez

Aranjuez, 28 de gener de 2020. - La regidora delegada de Seguretat Ciutadana i Mobilitat, María Mercedes Rico Téllex, juntament amb comandaments de la Policia Local i de la Policia Nacional, han visitat avui la fàbrica d’Aranjuez per conèixer els equips de seguretat i el pla d’autoprotecció del centre.

Ercros Visita concejal Seguridad Aranjuez

Llegeix més...

A ple rendiment l’ampliació de la planta de tauletes per al tractament de l’aigua de piscines de la fàbrica d’Ercros a Sabiñánigo

Sabiñánigo, 23 de gener de 2020. - Ja funciona a ple rendiment l’ampliació de la capacitat de producció de la planta d’ATCC de la fàbrica d’Ercros a Sabiñánigo, que ha permès augmentar en 6.000 t/any la fabricació d’aquest producte fins a assolir les 28.000 t/any. El cost de la inversió ha ascendit a 14 milions d’euros.

Ercros Sabinanigo

Llegeix més...

btn news icona

Cercador de notícies

Arxiu

Btn galeriavideos-cat

Btn galeriaimatges-cat

Btn publicacions

Btn formularicontacte

Inicio
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar el nostre servei, si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Per a més informació consulti la nostra política de privacitat i avís legal