icono-email icono-sitemap

Ercros amplia la capacitat de producció de compostos per emmotllar

Barcelona, 3 d’abril de 2019. - La fàbrica de Cerdanyola d’Ercros ha ampliat la capacitat de producció de compostos per emmotllar en 3.000 t/any, que suposa un augment del 14% fins arribar a les 25.000 t/any.

Ercros Fabrica Cerdanyola

Llegeix més...

Estudiants de Bioquímica i Biologia Molecular de la UCM visiten la fàbrica d’Ercros a Aranjuez

Madrid, 1 d’abril de 2019. - Un grup d’estudiants de Bioquímica i Biologia Molecular de la Facultat de Ciències Biològiques de la Universitat Complutense de Madrid va visitar el passat 29 de març la fàbrica d’Ercros a Aranjuez.

Ercros Estudiantes Aranjuez

Llegeix més...

Ercros presenta els seus biopolímers al Màster en Packaging Management de l’IQS

Madrid, 28 de març de 2019. - El cap de vendes de biopolímers d’Ercros, Domingo Font, ha presentat aquest dijous la gamma ErcrosBio a una classe oberta del Màster en Packaging Management impartit per l’Institut Químic de Sarrià (IQS), a la Universitat de Comillas de Madrid.

 
Ercros Biopolimeros IQS Madrid

Llegeix més...

El grup social de Vila-seca II organitza el 6è Súper Gran Premi de Karts

Barcelona, 27 de març de 2019. - El grup social Joaquín Costa, que pertany al centre de treball de Vila-seca II d’Ercros, va organitzar, el dissabte 23 de març, la sisena edició del Súper Gran Premi de Karts a les instal·lacions del karting del Vendrell, a Tarragona.

Karting

Llegeix més...

Ercros participa en el segon panell públic assessor de la indústria química de Tarragona

Tarragona, 27 de març de 2019. - El director del complex industrial de Tarragona d’Ercros, Joan Miquel Capdevila, ha participat en el segon panell públic assessor de la indústria química de Tarragona organitzat per l’Associació Química Empresarial de Tarragona (AEQT), que s’ha celebrat aquest dimarts, 26 de març. Es tracta d’un espai de comunicació entre la societat civil i el sector químic del territori en el què es troben ambdós grups per a dialogar sobre temes d’interès mutu.

Ercros JoanMiquelCapdevila

Llegeix més...

btn news icona

Cercador de notícies

Arxiu

Btn galeriavideos-cat

Btn galeriaimatges-cat

Btn publicacions

Btn formularicontacte

Inicio
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar el nostre servei, si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Per a més informació consulti la nostra política de privacitat i avís legal