icono-email icono-sitemap

Ercros dóna a conèixer la seva activitat entre els estudiants

Monzón, 26 de octubre de 2017. - El cap d'operacions de la fàbrica d'Ercros a Monzón, Rafael Mancho, ha participat en unes jornades organitzades per l'Àrea de Desenvolupament de la Comarca del Cinca Medio per donar a conèixer la realitat empresarial de la comarca a estudiants de l'ESO, batxillerat i grau d'Administració d'Empreses. L'objectiu d'aquesta activitat és mostrar als estudiants el seu entorn més proper i les empreses en les que en un futur poden arribar a treballar.

Foto editada 2

Llegeix més...

Campanya d’Ercros per la prevenció del càncer de mama

Aranjuez, 25 d’octubre de 2017. - La fàbrica d’Ercros a Aranjuez ha dut a terme una campanya per sensibilitzar la població en relació al càncer de mama tot responent a la crida de l'Organització Mundial de la Salut (OMS), que ha assenyalat aquest mes d'octubre per fomentar les accions que contribueixin a augmentar l'atenció sobre aquesta malaltia, donar suport a les dones que la pateixen, impulsar la detecció precoç i el tractament i les cures pal·liatives.

Imagen prevencion cancer de mama aranjuez
 

Llegeix més...

Ercros informa sobre l’anunci de compra d’accions pròpies

Barcelona, 25 d’octubre de 2017 - La Societat informa que, a l'empara del programa de recompra d'accions pròpies, durant el període transcorregut entre el 17 d'octubre de 2017 i el 23 d'octubre de 2017, ha dut a terme la compra de 105.768 accions.

FotoMuestra articulos2

Llegeix més...

Ercros informa sobre l’anunci de compra d’accions pròpies

Barcelona, 17 d’octubre de 2017. - De conformitat amb el que estableix l'article 228 del Reial Decret Legislatiu 4/2015, de 23 d'octubre, pel qual s'aprova el text refós de la Llei de Mercat de Valors, Ercros, S.A. (En endavant, "la Societat"), mitjançant aquest escrit comunica el següent

FET RELLEVANT

Com a continuació del fet rellevant (núm. 255.034) publicat el 26 de juliol de 2017, la Societat informa que, a l'empara del programa de recompra d'accions pròpies, ha portat a terme, durant el període transcorregut entre el 9 d'octubre de 2017 i el 16 d'octubre de 2017, les següents operacions sobre les seves pròpies accions:

Llegeix més...

Ercros presenta les noves pastilles de clor que espanten els mosquits de la piscina i que sortiran a la venda el 2018

Barcelona, 17 d'octubre de 2017. - Ercros presenta les noves pastilles de clor amb un additiu microencapsulat que espanta els mosquits de la piscina i que sortiran a la venda en la campanya del 2018. La presentació es farà a la Fira Piscina & Wellness, que tindrà lloc del 17 al 20 d'octubre a Barcelona.

mosquito-web

Llegeix més...

btn news icona

Cercador de notícies

Arxiu

Btn galeriavideos-cat

Btn galeriaimatges-cat

Btn publicacions

Btn formularicontacte

Inicio
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar el nostre servei, si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Per a més informació consulti la nostra política de privacitat i avís legal