icono-email icono-sitemap

Ercros proposa a la junta una política estable de retribució a l'accionista

Barcelona, 19 de maig de 2017. - El consell d'administració d'Ercros, a més d'una retribució a l'accionista amb càrrec als beneficis de l'exercici 2016, proposarà a la junta general ordinària d'accionistes la ratificació d'una política de retribució a l'accionista amb càrrec als beneficis dels propers quatre anys (2017-2020).

FotoMuestra articulos

Llegeix més...

L'administració aragonesa autoritza a Ercros a ampliar la producció de clor a Sabiñánigo

Barcelona, 17 de maig de 2017. - L'Institut Aragonès de Gestió Ambiental del Govern d'Aragó ha aprovat una nova autorització ambiental integrada («AAI») per a la fàbrica de Sabiñánigo d'Ercros, sol·licitada amb motiu de l'ampliació de la capacitat de producció de clor amb tecnologia de membrana en 15.000 t/any fins a les 45.000 t/any. Aquesta actuació suposarà una inversió de 12 milions d'euros.

Sabinanigo 1-web

Llegeix més...

El Govern de Cantàbria vulnerarà la llei si autoritza una pròrroga a Solvay

15 de maig de 2017. -  L'empresa belga hauria evitat els perjudicis que ara esgrimeix  per demanar la pròrroga si hagués actuat dins del termini legal  com així ho ha fet la resta del sector europeu

El Govern de Cantàbria va aprovar el passat 28 d'abril una proposta de resolució per la qual es revisa i modifica l'autorització ambiental integrada («AAI») atorgada a la planta de producció de clor amb tecnologia de mercuri de Solvay a Torrelavega, a la qual concedeix una pròrroga de 24 mesos, a comptar des de la data en què es notifiqui la resolució, per tancar aquesta planta.

En cas que finalment el Govern de Cantàbria faci definitiva la proposta esmentada estaria contravenint la normativa europea i espanyola, que estableix un termini legal, que venç l'11 de desembre de 2017, per cessar la producció de clor amb tecnologia de mercuri. Aquest termini és improrrogable i idèntic per a tots els fabricants europeus.

 
logos cloro

Llegeix més...

Ercros referma la seva col·laboració amb l'escola bressol de Flix i el Pla de gestió de Sebes

Flix, 12 de maig del 2017. - El director de la fàbrica de Flix d'Ercros, Jaime Molina, i l'alcalde de Flix, Marc Mur, han signat avui la pròrroga del conveni pel qual Ercros realitza una aportació econòmica de 34.889 euros a l'Ajuntament corresponent a l'exercici 2017. D'aquesta quantitat, 1.264 euros es destinaran a contribuir al bon funcionament de l'escola bressol municipal; 14.425 euros, al Pla de gestió de Sebes; i els 19.200 euros restants, a la liquidació provisional del impost de construccions, instal·lacions i obres menors i a satisfer la taxa d'obertura d'establiment.

conveni flix web

Llegeix més...

Ercros i l’Institut de Flix signen un conveni per la formació dels treballadors de la fàbrica

Flix, 8 de maig de 2017.Ercros ha signat un conveni de col·laboració amb l’institut de secundària de Flix per promoure la formació del seus treballadors. Gràcies a aquest acord, els treballadors de la fàbrica de Flix podran accedir a cicles formatius de manteniment electromecànic i sistemes electrotècnics i automatitzats sense tenir els requisits acadèmics d’accés.

Foto Conveni Flix web

Llegeix més...

btn news icona

Cercador de notícies

Arxiu

Btn galeriavideos-cat

Btn galeriaimatges-cat

Btn publicacions

Btn formularicontacte

Inicio
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar el nostre servei, si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Per a més informació consulti la nostra política de privacitat i avís legal