icono-email icono-sitemap

Estudiants de l'Institut San Alberto Magno visiten la fàbrica d'Ercros a Sabiñánigo

Sabiñánigo, 16 de febrer de 2015.- La fàbrica d'Ercros a Sabiñánigo ha inaugurat una nova temporada de visites d'alumnes d'instituts de la regió, continuant així amb la seva tasca pedagògica. En aquesta ocasió 48 nois i noies de primer de batxillerat de l'Institut San Alberto Magno de Sabiñánigo han pogut conèixer les instal·lacions d'Ercros de la seva localitat.

20160215 114509 modificada

Llegeix més...

L’activitat d’Ercros a Cardona objecte d’un vídeo fet pels alumnes de l’Escola Vedruna

Cardona, 15 de febrer de 2016. - Els alumnes d’ESO de l’Escola Vedruna de Cardona elaboren cada any un projecte audiovisual de temàtica mediambiental i enguany han escollit l’activitat que duu a terme la fàbrica d’Ercros a la seva ciutat. En el vídeo explicaran la tasca que fa Ercros d’eliminar les terreres formades pels residus de les antigues mines de potassa de la zona aprofitant la sal que contenen.

collage cardona

Llegeix més...

Ercros busca nous projectes industrials a Flix

Barcelona, 1 de febrer de 2016.- Davant la pèrdua d'ocupació a conseqüència de la reestructuració de les seves plantes productives, Ercros, juntament amb l'administració autonòmica i municipal, ha posat en marxa un projecte de reindustrialització per a les seves instal·lacions de Flix (Tarragona), l'objectiu del qual és atraure nous projectes capaços de generar ocupació a la zona.

detalle torre

Llegeix més...

Estimació de l'impacte per a Ercros de la prohibició de l'ús de tecnologia de mercuri i el tancament de la planta de Covestro a partir del desembre de 2017

Barcelona, 20 de gener de 2016, - Com ja ha anat informant Ercros en els seus comptes anuals, la Unió Europea ha prohibit, a partir de l’11 de desembre de 2017, l'ús de tecnologia de mercuri en la producció de clor i sosa càustica, fet aquest que coincideix en el temps amb la decisió del tancament de la planta d’MDI anunciada per Covestro (abans Bayer). Atès que Covestro és el principal consumidor de clor de la fàbrica de Vila-seca I, el tancament de la seva planta fa innecessària la inversió que Ercros hauria d'emprendre per substituir la tecnologia de mercuri, que actualment representa el 100% de la capacitat de producció de clor de la fàbrica de Flix i el 70% de la capacitat de la fàbrica de Vila-seca I.

Ercros

Llegeix més...

Balanç anual del projecte TAPS PER A UNA NOVA VIDA®

Barcelona, 15 de gener de 2016.

El 2015 se n’han recollit un 30% més


El 2015, hem recollit 650.650 taps de plàstic, equivalents a 1.301 quilos (gairebé un quilo de taps per treballador), un 30% més que el 2014, que han contribuït a que 16 nens i nenes hagin pogut avançar els seus tractaments mèdics o ortopèdics no coberts pel sistema públic sanitari.

Diploma 100sonrisas v2016 01 14

Llegeix més...

btn news icona

Cercador de notícies

Arxiu

Btn galeriavideos-cat

Btn galeriaimatges-cat

Btn publicacions

Btn formularicontacte

Inicio
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar el nostre servei, si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Per a més informació consulti la nostra política de privacitat i avís legal