icono-email icono-sitemap

Ercros obté un benefici de 24 milions

Barcelona, 27 de juliol de 2017. - Ercros ha finalitzat el primer semestre de 2017 amb un benefici de 23,96 milions d'euros, un 22% superior a l'obtingut en el mateix període de l'any passat.

FotoMuestra articulos2

Llegeix més...

Ercros anuncia el segon programa de recompra d'accions pròpies

Barcelona, 26 de juliol de 2017. -  El consell d'administració de la Societat, a la seva sessió celebrada en el 26 de juliol de 2017, ha acordat dur a terme el segon programa de recompra d'accions pròpies (el “programa de recompra”) a l'empara de l'autorització que li va ser conferida per la junta general ordinària d'accionistes, celebrada el 23 de juny de 2017.

muestra4

Llegeix més...

Ercros, nou patrocinador oficial dels jocs mediterranis Tarragona 2018

Tarragona, 13 de juliol de 2017. - L’alcalde i president del comitè organitzador dels jocs i el president d’Ercros han signat l'acord.

L’empresa Ercros s’ha convertit en nou patrocinador oficial dels Jocs Mediterranis Tarragona 2018. El conveni de patrocini ha estat signat per l’alcalde i president del comitè organitzador dels jocs, Josep Fèlix Ballesteros, i el president i conseller delegat d'Ercros, Antoni Zabalza Martí. L’acte ha tingut lloc a Casa Canals. També hi ha assistit el conseller comissionat dels Jocs Mediterranis, Javier Villamayor.

IMG-WEB1

Llegeix més...

Joan Miquel Capdevila, nou director del Complex Industrial de Tarragona

Barcelona, 7 de juliol de 2017. - Joan Miquel Capdevila Gascón ha estat nomenat director del Complex Industrial de Tarragona, amb efecte a partir del 10 de juliol de 2017, en substitució de Marc Fargas Mas, que resta pendent de destinació.

vilaseca dron web

Llegeix més...

La junta d'Ercros aprova, per primera vegada a la seva història, el pagament de dividend

Barcelona, 23 de juny de 2017 - La junta general ordinària d'accionistes d'Ercros, que s'ha celebrat avui a Barcelona, ha aprovat totes les propostes d'acord contingudes a l'ordre del dia, entre les quals destaquen diverses propostes relacionades amb la retribució a l'accionista.

Junta 2017 web

Llegeix més...

btn news icona

Cercador de notícies

Arxiu

Btn galeriavideos-cat

Btn galeriaimatges-cat

Btn publicacions

Btn formularicontacte

Inicio
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar el nostre servei, si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Per a més informació consulti la nostra política de privacitat i avís legal