icono-email icono-sitemap

Estimació de l'impacte per a Ercros de la prohibició de l'ús de tecnologia de mercuri i el tancament de la planta de Covestro a partir del desembre de 2017

Barcelona, 20 de gener de 2016, - Com ja ha anat informant Ercros en els seus comptes anuals, la Unió Europea ha prohibit, a partir de l’11 de desembre de 2017, l'ús de tecnologia de mercuri en la producció de clor i sosa càustica, fet aquest que coincideix en el temps amb la decisió del tancament de la planta d’MDI anunciada per Covestro (abans Bayer). Atès que Covestro és el principal consumidor de clor de la fàbrica de Vila-seca I, el tancament de la seva planta fa innecessària la inversió que Ercros hauria d'emprendre per substituir la tecnologia de mercuri, que actualment representa el 100% de la capacitat de producció de clor de la fàbrica de Flix i el 70% de la capacitat de la fàbrica de Vila-seca I.

Ercros

Llegeix més...

Balanç anual del projecte TAPS PER A UNA NOVA VIDA®

Barcelona, 15 de gener de 2016.

El 2015 se n’han recollit un 30% més


El 2015, hem recollit 650.650 taps de plàstic, equivalents a 1.301 quilos (gairebé un quilo de taps per treballador), un 30% més que el 2014, que han contribuït a que 16 nens i nenes hagin pogut avançar els seus tractaments mèdics o ortopèdics no coberts pel sistema públic sanitari.

Diploma 100sonrisas v2016 01 14

Llegeix més...

La fàbrica d'Ercros a Sabiñánigo rep la visita dels alumnes de l'Institut Biello Aragón

Sabiñánigo, 23 de desembre de 2015. - La fàbrica d'Ercros a Sabiñánigo ha obert de nou les seves portes, en aquesta ocasió per rebre la visita dels alumnes de l'Institut Biello Aragón de la mateixa localitat. Dilluns, 21 desembre, 13 nois i noies de segon de Batxillerat acompanyats pels seus professors van poder conèixer de primera mà el funcionament d'una instal·lació fabril com la d’Ercros, amb gairebé 100 anys d'arrelament a la seva localitat.

visita sabinanigo web

Llegeix més...

40 anys de vinculació a Ercros

Barcelona, 22 de desembre 2015. - Al llarg de 2015, 20 persones han complert 40 anys de vinculació a Ercros. Van començar a treballar el 1975 a alguna de les seus del grup i han continuat exercint la seva tasca fins a dia d'avui. Per aquesta raó, Ercros vol agrair els seus anys de fidelitat i compromís amb l'empresa.

collage40

Llegeix més...

Empleades d'Ercros col·laboren en la campanya del Gran Recapte

Barcelona, 17 de desembre de 2015. - Set persones d'Ercros han participat com a voluntàries en la recollida i classificació de queviures de la campanya del Gran Recapte, organitzada pel Banc dels Aliments de Catalunya el 27 i 28 de novembre.

collage recapte aliments

Llegeix més...

btn news icona

Cercador de notícies

Arxiu

Btn galeriavideos-cat

Btn galeriaimatges-cat

Btn publicacions

Btn formularicontacte

Inicio
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar el nostre servei, si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Per a més informació consulti la nostra política de privacitat i avís legal