icono-email icono-sitemap

Ercros referma la seva col·laboració amb l'escola bressol de Flix i el Pla de gestió de Sebes

Flix, 12 de maig del 2017. - El director de la fàbrica de Flix d'Ercros, Jaime Molina, i l'alcalde de Flix, Marc Mur, han signat avui la pròrroga del conveni pel qual Ercros realitza una aportació econòmica de 34.889 euros a l'Ajuntament corresponent a l'exercici 2017. D'aquesta quantitat, 1.264 euros es destinaran a contribuir al bon funcionament de l'escola bressol municipal; 14.425 euros, al Pla de gestió de Sebes; i els 19.200 euros restants, a la liquidació provisional del impost de construccions, instal·lacions i obres menors i a satisfer la taxa d'obertura d'establiment.

conveni flix web

Llegeix més...

Ercros i l’Institut de Flix signen un conveni per la formació dels treballadors de la fàbrica

Flix, 8 de maig de 2017.Ercros ha signat un conveni de col·laboració amb l’institut de secundària de Flix per promoure la formació del seus treballadors. Gràcies a aquest acord, els treballadors de la fàbrica de Flix podran accedir a cicles formatius de manteniment electromecànic i sistemes electrotècnics i automatitzats sense tenir els requisits acadèmics d’accés.

Foto Conveni Flix web

Llegeix més...

Estudiants de la Universitat de Saragossa visiten la fàbrica d'Ercros a Sabiñánigo

Sabiñánigo, 5 de maig de 2017 - La fàbrica d'Ercros a Sabiñánigo continua amb la seva tasca pedagògica i ha tornat a obrir les seves portes per acollir, en aquesta ocasió, la visita de 68 estudiants i dos professors del grau de químiques de la Universitat de Saragossa.

Universidad Sabi web

Llegeix més...

Ercros incrementa el seu benefici un 15,8% fins als 9 milions d'euros

Barcelona, 3 de maig de 2017. - Ercros ha tancat el primer trimestre del 2017 amb un benefici de 9,23 milions d'euros, un 15,8% per sobre de l'obtingut en el mateix període de l'exercici anterior que va ser de 7,97 milions d'euros.

Aquest augment de 1,26 milions d'euros és especialment rellevant al haver-se produït en un context de forta pujada del preu de les principals matèries primeres, especialment l'electricitat i el metanol, que han experimentat increments superiors al 50% respecte del primer trimestre del 2016. També és indicatiu de la fortalesa mostrada per la majoria dels nostres mercats, que a més de generar un major volum de vendes, està permetent un augment dels marges.

 
Ercors-fabrica-generica web

Llegeix més...

Estudiants de l'Institut Biello Aragón visiten la fàbrica d'Ercros a Sabiñánigo

Sabiñánigo, 2 de maig de 2017. - La fàbrica d'Ercros a Sabiñánigo ha obert de nou les seves portes per acollir la visita de 20 alumnes de grau mitjà d'instal·lacions elèctriques i automàtiques i de grau superior d'automatització i robòtica industrial de l'Institut Biello Aragón de la seva mateixa localitat.

WEB 20170428 100617

Llegeix més...

btn news icona

Cercador de notícies

Arxiu

Btn galeriavideos-cat

Btn galeriaimatges-cat

Btn publicacions

Btn formularicontacte

Inicio
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar el nostre servei, si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Per a més informació consulti la nostra política de privacitat i avís legal