icono-email icono-sitemap

Ercros ha iniciat la caracterització de sòls en 4 possibles punts d’abocament de residus històrics a Flix.

Barcelona, 27 d'abril de 2017. - Ercros ha reiniciat els treballs d'investigació dels quatre terrenys de la seva propietat on l'informe geofísic fet per la Universitat de Granada, per encàrrec de l'Agència de Residus de Catalunya ("ARC"), ha detectat possibles alteracions del sòl. Aquests treballs, que van començar el 19 d’abril, van ser aturats el divendres 21, a l’espera que la subcomissió de sòls donés el vistiplau al pla d’investigació.

Flix Diposit-Aubal WEB

Llegeix més...

Ercros inaugura una nova planta de producció de principis actius farmacèutics estèrils a la fàbrica d'Aranjuez

Aranjuez, 26 d'abril de 2017. - Ercros ha inaugurat avui una nova planta de principis actius farmacèutics estèrils a la fàbrica d'Aranjuez, que està dedicada principalment a la producció de fosfomicina, i que juntament amb la planta annexa per a l'envasat dels productes estèrils han requerit una inversió conjunta de 6 milions d'euros

L'acte d'inauguració ha estat presidit pel director general d'Indústria, Energia i Mines, de la Comunitat de Madrid, Francisco Javier Abajo Dávila, i ha comptat també amb la presència de l'alcaldessa d'Aranjuez, Cristina Moreno Moreno, i d’altres autoritats polítiques i socials d'Aranjuez i de la Comunitat de Madrid.

Aranjuez 2 web

Llegeix més...

Estudiants de l'Institut Biello Aragón visiten la fàbrica d'Ercros a Sabiñánigo

Sabiñánigo, 7 d’abril de 2017. - La fàbrica d'Ercros a Sabiñánigo continua amb la seva tasca pedagògica i en aquesta ocasió ha obert les seves portes per acollir la visita de 28 alumnes de segon de batxillerat de l'Institut Biello Aragón de la seva mateixa localitat.

visita sabi web 07-04

Llegeix més...

Pròrroga del contracte per buscar projectes industrials a Flix

Barcelona, 7 d’abril de 2017. - Ercros i l'empresa consultora especialitzada en processos de reindustrialització, MOA BPI Group han acordat prorrogar la durada del contracte que tenien subscrit per a la recerca de nous projectes capaços de generar ocupació a Flix (Tarragona).

Flix Diposit-Aubal WEB

Llegeix més...

12 anys sense accidents laborals amb baixa a la fàbrica d’Ercros Vila-Seca I

Tarragona, 6 d’abril de 2017. - Aquesta setmana la fàbrica d’Ercros Vila-seca I ha celebrat una nova fita en matèria de seguretat laboral: 12 anys consecutius sense accidents amb baixa entre el personal propi. Segons Marc Fargas, director del Complex Industrial de Tarragona on està integrada la citada fàbrica, el fet que cap dels 134 empleats de la fàbrica de Vila-seca I hagi patit un accident en tant de temps és gràcies “al compromís de tots els treballadors, que cada dia demostren que són un exemple de feina ben feta per a la resta del sector”.

Vila-seca I

Llegeix més...

btn news icona

Cercador de notícies

Arxiu

Btn galeriavideos-cat

Btn galeriaimatges-cat

Btn publicacions

Btn formularicontacte

Inicio
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar el nostre servei, si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Per a més informació consulti la nostra política de privacitat i avís legal