icono-email icono-sitemap

Ercros formalitza la venda de la fàbrica de Palos de la Frontera

Barcelona, 2 de juny del 2015.- Ercros i Salinas del Odiel han signat avui, 2 de juny del 2015, la compravenda d’Electroquímica Onubense, empresa filial d’ Ercros i actual propietària de la fàbrica de Palos de la Frontera i titular de la concessió de la Salina de Huelva.

3PA-2CM-033

En virtut de l’acord assolit l’11 de febrer del 2015 per Ercros i Salinas del Odiel i com a pas previ a la venda, l’1 de maig passat, Ercros va traspassar a Electroquímica Onubense el negoci de clor-sosa i l’obtenció de sal de Palos de la Frontera, així com la propietat dels terrenys, instal•lacions i concessions que suporten aquest negoci. La resta dels terrenys del recinte fabril segueixen sent propietat d’Ercros.

Llegeix més...

Estudiants de química de la Universitat de Saragossa visiten les instal·lacions d'Ercros a Sabiñánigo

Sabiñánigo, 13 de maig de 2015 - La fàbrica d'Ercros a Sabiñánigo continua amb la seva tasca pedagògica programant visites estudiantils. El passat 12 de maig va rebre a 41 alumnes i tres professors del grau de química de la Universitat de Saragossa. Aquesta activitat promoguda pel Departament de Química Inorgànica de la citada universitat, es repeteix cada any.

Foto grupo UZ 12 mayo 2015

 

Llegeix més...

Ercros tanca el primer trimestre amb beneficis

Barcelona, 6 de maig de 2015 - Per primera vegada en els darrers quatre anys, Ercros tanca el primer trimestre amb un resultat positiu, tot i la tradicional debilitat estacional que la indústria química experimenta en els primers mesos de l'any.

El benefici acumulat d'aquest primer trimestre ha estat de 0,40 milions d'euros davant la pèrdua de 2,78 milions d'euros incorreguda en el mateix període del 2014, una diferència de 3,18 milions d'euros.

L'import de les vendes ha estat de 152,41 milions d'euros, un 1,8% més que en el mateix període de l'any anterior. El lleuger repunt de l'activitat juntament i l'apreciació del dòlar respecte de l'euro han fet possible tant una millora del preu dels productes finals, particularment dels destinats a l'àrea del dòlar, com un augment del volum de vendes gràcies a la major exportació generada. D'aquesta situació se n’han beneficiat, fonamentalment, les divisions de química intermèdia i farmàcia, ja que la seva xifra de negocis s'obté majoritàriament en el mercat exterior.

 ercrosSabiñanigo090

Llegeix més...

Balanç del projecte TAPS PER A UNA NOVA VIDA

En quatre mesos, el personal d'Ercros ha recollit 277.500 taps solidaris Cada vegada recull més taps en menys temps!

Barcelona, 30 d’abril de 2015 - El “hàbit del tap” s'està incorporant entre el personal d’Ercros i ha permès augmentar de forma progressiva la recollida de taps: en els quatre primers mesos de 2015 s'han recollit 277.500 taps de plàstic, equivalents a 555 quilos, que suposen un 41% del taps recollits des que es va iniciar la campanya fa 18 mesos (678.000 taps equivalents a 1.356 quilos).

Campaña logo ERCROS AZUL

Llegeix més...

Ercros, finalista als premis Randstad a l'atractiu laboral

Barcelona, 29 d’abril de 2015 - Ercros ha quedat finalista entre les empreses del sector químic espanyoles, candidates als premis Randstad Awards 2015 a l'atractiu laboral. Aquest guardó valora les condicions econòmiques de les empreses, les seves perspectives de futur i l'ambient de treball.

EVENTO RANDSTAD AWARDS 2015 0699
Els representants d'Ercros recullen el premi atorgat per Randstad

Llegeix més...

btn news icona

Cercador de notícies

Arxiu

Btn galeriavideos-cat

Btn galeriaimatges-cat

Btn publicacions

Btn formularicontacte

Inicio
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar el nostre servei, si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Per a més informació consulti la nostra política de privacitat i avís legal