icono-email icono-sitemap

Aturada de cinc minuts a les fàbriques d’Ercros a Tarragona en senyal de dol per l’accident de divendres en una empresa veïna

Tarragona, 4 de juny de 2019. - Les fàbriques d’Ercros vinculades a l’Associació Empresarial Química de Tarragona (AEQT) van aturar ahir a les 12 del matí la seva activitat durant cinc minuts en senyal de dol pel tràgic accident que divendres va costar la vida a un treballador d’una empresa del Polígon Nord de Tarragona a la Pobla de Mafumet.

Foto 5 minuts silenci

Llegeix més...

Els fabricants europeus de formaldehid signen un acord voluntari per limitar l'exposició a aquest producte dels treballadors

Barcelona 31 de maig de 2019. - Ercros s'ha sumat a l'acord voluntari per reduir l'exposició dels treballadors al formaldehid, avançant-se als requisits legislatius de la Unió Europea. Aquest acord és el resultat del treball conjunt entre els sindicats i Formacare, el grup sectorial del formaldehid del Consell Europeu de la Indústria Química (Cefic), que representa 34 empreses, les principals productores europees d'aquest material.

Agreement signed large

Llegeix més...

Les fàbriques d'Ercros a Aranjuez, Cerdanyola i Flix, premiades per la seva seguretat laboral

Barcelona, 28 de maig de 2019. - Les fàbriques d'Ercros a Aranjuez, Cerdanyola i Flix han rebut el premi Seguretat Feique 2018, que atorga la Federació Empresarial de la Indústria Química Espanyola (Feique) i que reconeix a aquells centres de producció del sector químic de més de 50 treballadors que durant l’any anterior van obtenir un índex de freqüència general d'accident igual a zero: és a dir, que no van patir cap accident laboral amb o sense baixa entre el personal propi.

Premios-de-Seguridad-Feique-2018

Llegeix més...

Gran èxit de la jornada de portes obertes de Vila-seca I

Vila-seca, 27 de maig de 2019. - Dissabte dia 25 de maig la fàbrica de Vila-seca I va obrir les seves portes per acollir la visita dels treballadors i ex treballadors del Complex de Tarragona acompanyats de les seves famílies i amics. Més de 200 persones van recórrer les instal·lacions d’una fàbrica que en els darrers temps s’ha sotmès a un profund procés de remodelació i ampliació.

Portes VIlaseca

Llegeix més...

El grup social de Vila-seca II organitza una sortida en caiac

Tarragona, 21 de maig de 2019. - El grup social Joaquín Costa, que pertany al centre de treball de Vila-seca II d'Ercros, va organitzar el cap de setmana del 18 i 19 de maig una sortida en caiac pel tram de costa entre La Mora i Tamarit.

Salida en KAYAK

Llegeix més...

btn news icona

Cercador de notícies

Arxiu

Btn galeriavideos-cat

Btn galeriaimatges-cat

Btn publicacions

Btn formularicontacte

Inicio
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar el nostre servei, si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Per a més informació consulti la nostra política de privacitat i avís legal