icono-email icono-sitemap

Ercros s'integra en el conveni Premium de la Cambra de Tarragona

Tarragona, 27 d’octubre de 2016. - Andreu Suriol, president de la Cambra de Tarragona, i Marc Fargas, director del Complex Industrial de Tarragona d’Ercros, han presentat el conveni Premium de la Cambra de Tarragona pel qual Ercros farà costat a aquelles iniciatives que en matèria de dinamització econòmica, vertebració del territori i foment de la internacionalització de les empreses s'impulsen des de la corporació tarragonina.

Cambra premium Ercros web

Llegeix més...

50 persones participen a la jornada de portes obertes organitzada per la fàbrica d'Ercros a Monzón

Monzón, 26 d’octubre de 2016 . - La fàbrica d'Ercros a Monzón va celebrar el passat dissabte una jornada de portes obertes per a familiars dels treballadors en què van participar unes 50 persones. Al llarg del matí els participants es van acostar a les instal·lacions de la factoria i des d'allí, organitzats en dos grups i guiats per tècnics de la pròpia fàbrica, van poder conèixer de primera mà la història de la fàbrica, els seus processos productius i la tecnologia utilitzada.

Portes obertes monzon web

Llegeix més...

Ercros convoca la Junta Extraordinària d'Accionistes

Barcelona, 13 d'octubre de 2016. - El Consell d'Administració d'Ercros, en exercici de les seves competències, ha convocat una Junta General Extraordinària que se celebrarà el 14 de novembre de 2016, en primera convocatòria, i, de no concórrer el quòrum necessari, el 15 de novembre de 2016, en segona convocatòria. L'ordre del dia d'aquesta Junta Extraordinària inclou tres punts dels vuit que constaven en el requeriment presentat per accionistes titulars del 3,28%, però que, per considerar que es tractava de matèries que eren competència del Consell d'Administració, van quedar fora de l'ordre del dia de la Junta Extraordinària que es va celebrar el passat 29 de setembre.

FotoMuestra articulos

Llegeix més...

La Junta Extraordinària d'Ercros aprova tots els punts de l'ordre del dia

Barcelona, 29 se setembre de 2016. - La Junta General Extraordinària d'accionistes d'Ercros, que s'ha celebrat avui a Barcelona atenent al requeriment efectuat per un grup d'accionistes que posseeix el 3,28% del capital social de la companyia, ha aprovat totes les propostes d'acord contingudes a l'ordre del dia. Aquestes propostes fan referència a la revocació de la delegació al Consell d'Administració de les facultats d'ampliar el capital social i emetre valors negociables, amb la possibilitat d'excloure el dret de subscripció preferent dels socis.

Junta ext 2016

Llegeix més...

Ercros convoca la Junta Extraordinària d'Accionistes

Barcelona, 26 d'agost de 2016. - Atenent a la sol·licitud d'accionistes titulars del 3,28 % del capital social, el Consell d'Administració, a la seva reunió del 22 d’agost de 2016, convoca una Junta General Extraordinària que se celebrarà a MGS, Seguros y Reaseguros, SA, carrer Entença, 325-335 de Barcelona, el dia 28 de setembre de 2016 a les 12:00 hores, en primera convocatòria, i, de no concórrer el quòrum necessari, el dia 29 de setembre de 2016, en segona convocatòria, en el mateix lloc i hora.

FotoMuestra articulos

Llegeix més...

btn news icona

Cercador de notícies

Arxiu

Btn galeriavideos-cat

Btn galeriaimatges-cat

Btn publicacions

Btn formularicontacte

Inicio
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar el nostre servei, si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Per a més informació consulti la nostra política de privacitat i avís legal