icono-email icono-sitemap

Ercros continua reduint el nombre d’accidents laborals i el seu índex d’emissions

Barcelona, 4 de juliol de 2016. - El 2015, Ercros va reduir un 37% el seu índex de freqüència general d’accidents, que mesura el nombre d'accidents -amb o sense baixa- entre el personal propi i l'extern per cada milió d'hores treballades; l’índex del 2015 va ser del 3,03 i confirma la reducció progressiva del nombre d’accidents dels darrers anys. La xifra del 2015 és un 43% més baixa que la mitjana dels darrers cinc anys.

2VIb-5-067

Llegeix més...

Acte de lliurament del certificat de professionalitat que acredita l'experiència en el sector químic a 76 treballadors d'Ercros a Sabiñánigo

Sabiñánigo, 28 de juny de 2016. - Un grup de 76 treballadors de la fàbrica d'Ercros a Sabiñánigo han rebut el certificat de professionalitat que acredita la seva experiència en el sector químic; aquesta iniciativa fruit de la col·laboració entre el Departament d'Educació del Govern d'Aragó i la Federació d'Empreses Químiques i Plàstics d'Aragó (FEQPA) ha permès obtenir un títol acadèmic a aquells treballadors que malgrat tenir una àmplia experiència professional, no tenien formació reglada.

certificaciones sabi web

Llegeix més...

La fàbrica d’Ercros a Sabiñánigo rep la visita d’estudiants d’intercanvi britànics i alumnes de primària

Sabiñánigo, 20 de juny de 2016. - Intensa setmana de visites estudiantils a la fàbrica d'Ercros a Sabiñánigo. D'una banda, el passat dimecres 15 de juny un grup d'estudiants de formació professional britànics que participen en el programa d'intercanvi amb l'Institut Piràmide d'Osca van realitzar una visita guiada per la fàbrica. I d'altra banda, divendres els va arribar el torn als nens i nenes de sisè de primària del Col·legi Públic Montecorona de Sabiñánigo.

Sabinanigo3

Llegeix més...

Ercros, finalista als premis Randstad a l’atractiu laboral

Barcelona, 15 de juny de 2016. - Ercros ha quedat finalista entre les empreses del sector químic espanyoles, candidates als premis Randstad Awards 2016 a l'atractiu laboral. Aquest guardó, que ha celebrat la seva setena edició, valora les condicions econòmiques de les empreses, les seves perspectives de futur i l'ambient de treball.

premio randstad 2016
Felipe Collado i Juan Ignacio Ledesma de la divisió de farmàcia d’Ercros recollint el guardó de mans de Mayte Madrid, directora de zona de Randstad.

Llegeix més...

La junta d'Ercros renova el consell d'administració

Barcelona, ​​10 juny 2016 - La junta general ordinària d'accionistes d'Ercros, que s'ha celebrat avui a Barcelona, ​​ha aprovat totes les propostes d'acords que contenia l'ordre del dia, entre les que destaquen la reelecció del conseller executiu, Antonio Zabalza Martí, i dels consellers enquadrats en la categoria d'«altres consellers externs», Laureano Roldán Aguilar i Eduardo Sánchez Morrondo, així com el nomenament com a consellers independents de Jordi Dagà Sancho i Lourdes Vega Fernádez. El nombre de membres del consell d'administració d'Ercros ha quedat fixat en cinc.

2016 Junta Ercros Web

Llegeix més...

btn news icona

Cercador de notícies

Arxiu

Btn galeriavideos-cat

Btn galeriaimatges-cat

Btn publicacions

Btn formularicontacte

Inicio
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar el nostre servei, si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Per a més informació consulti la nostra política de privacitat i avís legal