icono-email icono-sitemap

Ercros tanca el primer semestre amb un benefici de 19,6 milions

Barcelona, 25 de juliol de 2016. - Ercros ha finalitzat el primer semestre de 2016 amb un benefici de 19,64 milions d'euros, 3,5 vegades més gran que l'obtingut en el mateix període de l'any passat.

FotoMuestra articulos2

Llegeix més...

El personal d'Ercros recull 2.229 quilos d'aliments i productes d'higiene

Barcelona, 11 de juliol de 2016. - La campanya solidària de recollida d'aliments d'Ercros, duta a terme de forma voluntària pel personal de la companyia, ha captat 2.229 quilos d'aliments i productes d'higiene, que han estat lliurats a centres assistencials de les localitats on l'empresa desenvolupa la seva activitat .

reogida alimentos 2016

Llegeix més...

Ercros continua reduint el nombre d’accidents laborals i el seu índex d’emissions

Barcelona, 4 de juliol de 2016. - El 2015, Ercros va reduir un 37% el seu índex de freqüència general d’accidents, que mesura el nombre d'accidents -amb o sense baixa- entre el personal propi i l'extern per cada milió d'hores treballades; l’índex del 2015 va ser del 3,03 i confirma la reducció progressiva del nombre d’accidents dels darrers anys. La xifra del 2015 és un 43% més baixa que la mitjana dels darrers cinc anys.

2VIb-5-067

Llegeix més...

Acte de lliurament del certificat de professionalitat que acredita l'experiència en el sector químic a 76 treballadors d'Ercros a Sabiñánigo

Sabiñánigo, 28 de juny de 2016. - Un grup de 76 treballadors de la fàbrica d'Ercros a Sabiñánigo han rebut el certificat de professionalitat que acredita la seva experiència en el sector químic; aquesta iniciativa fruit de la col·laboració entre el Departament d'Educació del Govern d'Aragó i la Federació d'Empreses Químiques i Plàstics d'Aragó (FEQPA) ha permès obtenir un títol acadèmic a aquells treballadors que malgrat tenir una àmplia experiència professional, no tenien formació reglada.

certificaciones sabi web

Llegeix més...

La fàbrica d’Ercros a Sabiñánigo rep la visita d’estudiants d’intercanvi britànics i alumnes de primària

Sabiñánigo, 20 de juny de 2016. - Intensa setmana de visites estudiantils a la fàbrica d'Ercros a Sabiñánigo. D'una banda, el passat dimecres 15 de juny un grup d'estudiants de formació professional britànics que participen en el programa d'intercanvi amb l'Institut Piràmide d'Osca van realitzar una visita guiada per la fàbrica. I d'altra banda, divendres els va arribar el torn als nens i nenes de sisè de primària del Col·legi Públic Montecorona de Sabiñánigo.

Sabinanigo3

Llegeix més...

btn news icona

Cercador de notícies

Arxiu

Btn galeriavideos-cat

Btn galeriaimatges-cat

Btn publicacions

Btn formularicontacte

Inicio
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar el nostre servei, si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Per a més informació consulti la nostra política de privacitat i avís legal