icono-email icono-sitemap

Ercros posa en marxa la campanya de seguretat laboral "Compta fins a 6"

27 de març de 2015 - Ercros ha repartit per totes les seves plantes i oficines 120 cartells de la nova campanya de seguretat en el treball "Compta fins a 6". Aquesta campanya recorda als treballadors de l'empresa la importància d'una breu reflexió abans de començar qualsevol tasca, per assegurar-se que s'estan complint totes les mesures en matèria de seguretat laboral i amb això evitar els accidents.

Artes finales cartel 2015

Llegeix més...

Estudiants de batxillerat i formació professional visiten les instal·lacions d'Ercros a Sabiñánigo.

26 de març de 2015 - La fàbrica d'Ercros a Sabiñánigo continua amb la seva tasca pedagògica mostrant les seves instal·lacions i el seu funcionament a alumnes de diferents instituts aragonesos. En aquesta ocasió l'empresa ha rebut la visita de 36 alumnes i tres professors de segon de batxillerat de l'IES Ramon y Cajal de Saragossa i nou alumnes i dos professors de grau mitjà de manteniment electromecànic del CPIFP Piràmide d'Osca.

Foto 1 visita 24-3

Llegeix més...

A la fàbrica d'Ercros a Sabiñánigo, l'experiència és un grau

24 de març de 2015 - 81 treballadors de la fàbrica d'Ercros a Sabiñánigo estan demostrant la validesa de la frase "l'experiència és un grau": tots ells s'han acollit al programa d'avaluació i acreditació de les competències impulsat pel Govern d'Aragó, pel qual podran obtenir un certificat professional de caràcter oficial en virtut dels seus anys d'experiència com a operadors
d'una planta química.

9007345462 bd766a7b0d o

Llegeix més...

Ercros obté un ebitda ordinari de 19,4 milions d’euros

El 2014, la xifra de negocis d'Ercros ha estat de 603,67 milions d'euros, un 3,4% inferior a l'aconseguida el 2013.

El principal factor que explica aquesta disminució és el menor preu de la sosa càustica i del PVC, en línia amb la caiguda observada en les commodities en general. El volum de negoci del quart trimestre també s'ha vist afectat per la substancial retallada de la retribució del servei d'interrompibilitat elèctrica que presta la societat i per la menor producció d'algunes plantes a causa de la força major declarada per un dels principals proveïdors i a activitats programades de manteniment.

FotoMuestra articulos2

Llegeix més...

Marc Fargas imparteix una conferència sobre la importància de la química a les nostres vides

20 de febrer de 2015.- El director del Complex d'Ercros a Tarragona, Marc Fargas, va impartir la conferència "La química a casa nostra" sobre l'important paper que juga la química a les nostres vides. La conferència va tenir lloc a Mont-roig del Camp, organitzada pel Centre d'Estudis Mont-rogencs i amb la col·laboració de l'Associació Empresarial Química de Tarragona (AEQT), de la que Marc Fargas n’és el president de la comissió de comunicació.

20150218-Fotos-AEQT-President-Comunicacioconferència-1

Llegeix més...

btn news icona

Cercador de notícies

Arxiu

Btn galeriavideos-cat

Btn galeriaimatges-cat

Btn publicacions

Btn formularicontacte

Inicio
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar el nostre servei, si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Per a més informació consulti la nostra política de privacitat i avís legal