icono-email icono-sitemap

Ma. Carmen Cruzado, premi "Carmen Zamorano" a la Igualtat

Aranjuez, 20 de maig de 2019. - L'agrupació socialista d'Aranjuez ha premiat a la directora de la divisió de farmàcia Ma. Carmen Cruzado, amb el XIX premi "Carmen Zamorano" a la Igualtat. També van rebre el premi la vicepresidenta en funcions del Govern d'Espanya, Carmen Calvo, i la responsable de la Plataforma Local per a la Defensa de la Sanitat Pública, Isabel Vizcaíno.

Premio Mari Carmen Cruzado

Llegeix més...

Ercros representarà a la indústria química en el ple de la Cambra de Comerç de Tarragona

Tarragona, 20 de maig de 2019. - Ercros estarà present en el ple de la Cambra de Comerç de Tarragona en representació del sector de la indústria química, cautxú i plàstic. El representant de l'empresa és el director del complex industrial de Tarragona, Joan Miquel Capdevila.

Foto cambra comerc

Llegeix més...

Estudiants de Química de la Universitat de Saragossa visiten la fàbrica d’Ercros a Sabiñánigo

Sabiñánigo, 17 de maig de 2019. - Dos grups d’estudiants del grau i el màster de Químiques de la Universitat de Saragossa, integrat per 50 persones, han visitat la fàbrica d’Ercros a Sabiñánigo acompanyats de quatre professors. La visita, que es produeix tots els anys, està promoguda pel departament de Química Orgànica d’aquest centre universitari.

Ercros visita alumnos Sabinanigo

Llegeix més...

Estudiants d’Emergències i Protecció Civil visiten la fàbrica d’Ercros a Almussafes

Almussafes, 16 de maig de 2019. - Un grup d’alumnes del cicle formatiu en Emergències i Protecció Civil de l’institut Les Alfàbregues de Bétera ha visitat la fàbrica d’Ercros a Almussafes aquest dimecres.

visita Almussafes

Llegeix més...

Les marques Delsa i Azuli d'Ercros per al tractament de l'aigua de piscina renoven la seva imatge

Sabiñánigo, 16 maig de 2019. - Les marques Delsa i Azuli de productes d'Ercros per al tractament de l'aigua de piscina han renovat la seva imatge gràfica per poder ser reconegudes amb més facilitat pels clients, mantenint el blau i l'aigua com a elements primordials de la imatge de marca.

collage AZULI

Llegeix més...

btn news icona

Cercador de notícies

Arxiu

Btn galeriavideos-cat

Btn galeriaimatges-cat

Btn publicacions

Btn formularicontacte

Inicio
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar el nostre servei, si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Per a més informació consulti la nostra política de privacitat i avís legal