icono-email icono-sitemap

Ercros inicia la venda de la fàbrica de Palos de la Frontera

12 de febrer de 2015.- Ercros informa de l'acord aconseguit ahir, dia 11 de febrer, amb Salinas del Odiel pel qual aquesta empresa es compromet a adquirir la societat Electroquímica Onubense, a la qual es traspassaran les unitats productives constituïdes per la fàbrica de Palos de la Frontera i la Salina de Huelva d'Ercros.

5SH-1-003

Llegeix més...

Convocatòria i ordre del dia de la junta general extraordinària d'accionistes

4 de febrer de 2015.- Atenent a la sol·licitud d'accionistes titulars del 5,43% del capital social, el consell d'administració convoca una junta general extraordinària que se celebrarà a MGS, Seguros y Reaseguros, SA, carrer Entença, 325-335 de Barcelona, el dia 5 de març de 2015 a les 12:00 hores, en primera convocatòria, i, de no concórrer el quòrum necessari, el dia 6 de març de 2015, en segona convocatòria, en els mateixos lloc i hora.

FotoMuestra articulos

Llegeix més...

La Comissió Europea premia la gestió ambiental de les fàbriques d'Ercros a Sabiñánigo i Monzón

22 gener 2015.- El Govern d'Aragó, per delegació de la Comissió Europea, ha premiat les fàbriques d'Ercros a Sabiñánigo i a Monzón pels seus més de cinc anys de permanència en el registre europeu EMAS (Eco-Management and Audit Scheme), que reconeix l'excel·lència en el comportament mediambiental, més enllà de la normativa; la credibilitat i responsabilitat social i empresarial, i la transparència en l'exercici de l'activitat.

Rafael Mancho Dtor. Monzón recibe premio de Javier Rincón Sect. Gral.Técnico Dep Agric Ganad y MALuís Gállego Dtor. Sabiñánigo recibe premio de Javier Rincón Sect. Gral.Técnico Dep Agric Ganad y MA

Llegeix més...

Alumnes de l'Institut Corona d'Aragó de Saragossa visiten la fàbrica de Sabiñánigo d'Ercros

19 de gener de 2015.- El passat 15 de gener, un grup de 39 estudiants de Grau Superior de Química Industrial del C.P.I.F.P Corona d'Aragó de Saragossa van visitar les instal·lacions de la fàbrica de Sabiñánigo d'Ercros.

1SA-1-012

Llegeix més...

Ercros Barcelona dóna roba i joguines per Nadal

8 de gener de 2015.- La primera campanya solidària de recollida de roba i joguines noves i usades duta a terme de forma voluntària pel personal d’Ercros de l’oficina de Barcelona ha recollit 15 bosses de roba i 121 joguines.

Foto joguines jpeg

Llegeix més...

btn news icona

Cercador de notícies

Arxiu

Btn galeriavideos-cat

Btn galeriaimatges-cat

Btn publicacions

Btn formularicontacte

Inicio
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar el nostre servei, si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Per a més informació consulti la nostra política de privacitat i avís legal