icono-email icono-sitemap

El Complex Industrial de Tarragona d’Ercros celebra les XIIIenes Jornades de Sostenibilitat

5 de desembre de 2014.- De l'11 d'octubre al 14 de novembre, la pràctica totalitat de la plantilla de les tres fàbriques que formen el Complex Industrial de Tarragona (Tarragona, Vila-seca I i Vila-seca II) va participar en la tretzena edició de les Jornades de Sostenibilitat, que Ercros porta celebrant des del 1999.
Jornadas sostenibilidad Tarragona 2014

Llegeix més...

Ercros, present a la CPhI Worldwide 2014

La fira del sector químic-farmacèutic més important del món

4 de novembre de 2014.- La Divisió de Farmàcia d'Ercros ha participat un any més a la CPHI WorldWide, la fira del sector químic-farmacèutic més important del món. Aquesta edició, es va celebrar a París del 6 al 9 d'octubre i va reunir 30.000 professionals de 140 països.

Feria Farmacia 2014

Llegeix més...

Ercros presenta a Expoquimia els seus nous materials, Ercros Bio® i Ercros Flex®

Ercros presenta la seva nova línia de Bioplàstics a Expoquimia

Ercros ha aprofitat el certamen d'Expoquimia, que se celebra a Barcelona del 30 de setembre al 3 d'octubre (Fira de Barcelona - Gran Via / Pavelló 3 / Smart Chemistry, Smart Future / estand Ercros nº 3), per presentar els nous materials per un futur més sostenible que té en fase de llançament

Expoquimia 161

Llegeix més...

40 anys cuidant piscines

13 de setembre de 2013. - Ercros celebra 40 anys com a fabricant i subministrador de productes per a la cura i el manteniment de l'aigua de les piscines.
foto feria portada

Llegeix més...

Pàgina 87 de 87

btn news icona

Cercador de notícies

Arxiu

Btn galeriavideos-cat

Btn galeriaimatges-cat

Btn publicacions

Btn formularicontacte

Inicio
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar el nostre servei, si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Per a més informació consulti la nostra política de privacitat i avís legal