icono-email icono-sitemap

Ercros participa en el Fòrum d’Ocupació de les Terres de l’Ebre

Tortosa, 10 de maig de 2019. - Ercros ha participat en el Fòrum d’Ocupació de les Terres de l’Ebre organitzat per la Universitat Rovira i Virgili i la Cambra de Comerç de Tortosa, que s’ha celebrat aquest dimarts al campus de Tortosa de la URV. Més de 2.000 persones han participat en aquesta trobada que té com a objectiu la captació i retenció de talent a les Terres de l’Ebre.

Foto

Llegeix més...

Ercros augmenta un 17% la retribució a l’accionista

Barcelona, 10 de maig de 2019. - El consell d’administració d’Ercros proposarà a la junta general ordinària una retribució per als accionistes per un import total de 17,95 milions d’euros, que suposa un payout del 40% del benefici consolidat de 2018, que va ser de 44,52 milions d’euros i que suposa un augment del 17% respecte de la retribució a l’accionista satisfeta el 2017.

FotoMuestra articulos2

Llegeix més...

El secretari General d’Indústria visita la fàbrica d’Ercros a Tortosa

Tortosa, 8 de maig de 2019. - El secretari General d’Indústria i de la Petita i Mitjana Empresa del Ministeri d’Indústria Comerç i Turisme, Raül Blanco, ha visitat avui la fàbrica d’Ercros a Tortosa, un centre de producció que en els darrers mesos ha dut a terme importants inversions per tal d’ampliar la seva capacitat de producció i millorar l’eficiència energètica.

Ercros Visita Industria Tortosa

Llegeix més...

Ercros rep el primer premi Pilot 2019 a l’excel·lència logística

Saragossa, 8 de maig de 2019. - Ercros ha rebut el primer premi Pilot 2019 en la categoria de grans empreses per l’excel·lència logística aplicada a la seva fàbrica de Sabiñánigo. El guardó, concedit pel Govern d’Aragó, a través de l’Institut Aragonés de Foment (IAF), va ser entregat aquest dimarts a Saragossa per la consellera d’Economia, Indústria i Treball del Govern aragonès, Marta Gastón, al director de la fàbrica d'Ercros a Sabiñánigo, Luis Gállego.

Ercros Premio PILOT 2019

Llegeix més...

Creixement de vendes i estrenyiment de marges en el 1r trimestre

Barcelona, 6 de maig de 2019. - El primer trimestre de 2019 s’ha caracteritzat per un creixement de les vendes a l’hora que per un estrenyiment de marges a causa de la baixada dels preus dels productes comercialitzats i l’augment del cost de les matèries primeres.

Les vendes d’Ercros en aquest trimestre han assolit els 172,91 milions d’euros, un 4,5% més que les del primer trimestre de 2018. Aquest augment es deu fonamentalment a l’augment de la producció després de l’entrada en funcionament de les ampliacions de capacitat dutes a terme, particularment en el cas de la sosa càustica, el PVC i els poliols. Aquest augment es produeix en un context general de disminució de preus, a excepció dels productes de la divisió de farmàcia. Les vendes, d’altra banda, s’han vist beneficiades per l’apreciació del dòlar respecte de l’euro en 1,97 milions d’euros en comparació amb el mateix període de l’any anterior.

FotoMuestra articulos2

Llegeix més...

btn news icona

Cercador de notícies

Arxiu

Btn galeriavideos-cat

Btn galeriaimatges-cat

Btn publicacions

Btn formularicontacte

Inicio
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar el nostre servei, si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Per a més informació consulti la nostra política de privacitat i avís legal