icono-email icono-sitemap

Alumnes de l’ESO visiten la fàbrica d’Ercros a Monzón

Monzón, 9 de març de 2020. - Un grup de 50 alumnes de 3r i 4t de l’ESO del col·legi Salesianos d’Osca, juntament amb els seus professors, va visitar la fàbrica d’Ercros a Monzón el passat divendres, 6 de març.

Ercros Visita alumnos Monzon

Llegeix més...

La Societat informa de la compra de 681.278 accions pròpies.

Barcelona, 3 de març de 2020. -  La Societat informa que, a l'empara del cinquè programa de recompra d'accions pròpies per amortitzar, durant el període transcorregut entre el 21 de febrer i el 2 de març de 2020, ha portat a terme la compra de 681.278 accions pròpies.

En l'actualitat, la Societat posseeix 1.229.668 accions en autocartera (1,17 %).

Llegeix més...

Sebastián Espino, nou cap d’innovació i tecnologia d’Ercros

Barcelona, 2 de març de 2020. - Sebastián Espino Sosa ha estat nomenat, amb efectes de l’1 de març, cap d’innovació i tecnologia («I+D») d’Ercros; substituint la feina portada a terme fins ara per Josep Mota Balcells, qui ha deixat l’empresa amb motiu de la seva jubilació i a qui l’empresa agraeix els serveis prestats.

Ercros Sebastian Espino

Llegeix més...

Ercros, empresa convidada a la 25a edició de les Trobades Networking de la Fundació Empresa i Clima

Barcelona, 28 de febrer de 2020. - La Fundació Empresa i Clima (FEC) ha celebrat aquest mes de febrer la 25a edició dels sopars d’empresaris i, en aquesta ocasió, l’empresa convidada va ser Ercros, representada pel director general de negocis de la companyia, Agustín Franco.

FECnews febrero 2020

Llegeix més...

El grup social de la fàbrica de Vila-seca II visita la Cooperativa Falset Marçà

Tarragona, 24 de febrer de 2020. - El grup social Joaquim Costa, associat a la fàbrica de Vila-seca II d’Ercros, ha organitzat una sortida a la Cooperativa Falset Marçà, un edifici històric conegut com a La catedral del vi.

Ercros Grupo social Vila-seca II Cooperativa Falset

Llegeix més...

btn news icona

Cercador de notícies

Arxiu

Btn galeriavideos-cat

Btn galeriaimatges-cat

Btn publicacions

Btn formularicontacte

Inicio
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar el nostre servei, si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Per a més informació consulti la nostra política de privacitat i avís legal