icono-email icono-sitemap

Ercros signa un acord amb la UB per dur a terme una intervenció arqueològica en un terreny ubicat a la fàbrica de Flix

Barcelona, 8 de juliol de 2019. - Ercros ha signat un acord de col·laboració amb la Universitat de Barcelona (UB) per a que la institució universitària realitzi una intervenció arqueològica en un terreny que pertany a la centenària fàbrica de Flix.

Terrenys fabrica de Flix 2

Llegeix més...

Ercros, membre Gold de la Fundació Empresa i Clima

Barcelona, ​​4 de juliol de 2019. - Ercros s'ha incorporat, com a membre Gold, a la Fundació Empresa i Clima (FEC), una institució privada, fundada el 2008, que és un referent per a la mitigació i adaptació al canvi climàtic entre les empreses. El setembre de 2010, la fundació va ser nomenada Membre Observador de Nacions Unides.

 
LOGO FEC horitzontal22

Llegeix més...

Ercros informa de l'inici de la reducció del capital social mitjançant l'amortització d'accions pròpies

Barcelona, 3 de juliol de 2019. - De conformitat amb el que estableix l'article 228 del Reial Decret Legislatiu 4/2015, de 23 d'octubre, pel qual s'aprova el text refós de la Llei de Mercat de Valors, Ercros, S.A. (d'ara endavant «Ercros» o «la Societat»), i amb relació als fets rellevants núm. 262474, d'1 de març de 2018, núm. 266852, de 15 de juny de 2018, i núm. 279195, de 14 de juny de 2019, mitjançant aquest escrit, comunica el següent:

FET RELLEVANT

El 14 de juny de 2019 va ser aprovada per la junta general ordinària d'accionistes de la societat una reducció de capital social de 888.240 euros, mitjançant l'amortització de les 2.960.800 accions que posseeix la Societat en autocartera, de 0,30 euros de valor nominal cadascuna d'elles, representatives del 2,745% del capital social.

Llegeix més...

Ercros participa en la creació de la nova entitat de gestió i modernització del Polígon Nord d'Almussafes

Almussafes 2 de juliol de 2019. - Ramon Collado, director de la fàbrica d'Ercros a Almussafes, juntament amb la resta d'integrants de l'Associació d'Empresaris de Parcs i Polígons Industrials de la Ribera Baixa (APPI), ha participat en la creació d'una entitat amb la finalitat de gestionar i modernitzar aquesta àrea industrial, tal com recull la nova Llei d'Àrees Industrials de la Comunitat Valenciana.

Foto reunio poligon Almussafes

Llegeix més...

La divisió de farmàcia d’Ercros celebra la seva jornada de portes obertes

Aranjuez, 20 de juny de 2019. - La divisió de farmàcia d’Ercros, que té el centre de producció a Aranjuez, va celebrar la seva jornada de portes obertes el passat dissabte 15 de juny i va comptar amb la participació de més de 400 persones, entre treballadors del Grup, familiars i amics.

Foto puertas abiertas Aranjuez

Llegeix més...

btn news icona

Cercador de notícies

Arxiu

Btn galeriavideos-cat

Btn galeriaimatges-cat

Btn publicacions

Btn formularicontacte

Inicio
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar el nostre servei, si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Per a més informació consulti la nostra política de privacitat i avís legal