icono-email icono-sitemap

Les fàbriques d'Ercros a Aranjuez, Cerdanyola i Flix, premiades per la seva seguretat laboral

Barcelona, 28 de maig de 2019. - Les fàbriques d'Ercros a Aranjuez, Cerdanyola i Flix han rebut el premi Seguretat Feique 2018, que atorga la Federació Empresarial de la Indústria Química Espanyola (Feique) i que reconeix a aquells centres de producció del sector químic de més de 50 treballadors que durant l’any anterior van obtenir un índex de freqüència general d'accident igual a zero: és a dir, que no van patir cap accident laboral amb o sense baixa entre el personal propi.

Premios-de-Seguridad-Feique-2018

Llegeix més...

Gran èxit de la jornada de portes obertes de Vila-seca I

Vila-seca, 27 de maig de 2019. - Dissabte dia 25 de maig la fàbrica de Vila-seca I va obrir les seves portes per acollir la visita dels treballadors i ex treballadors del Complex de Tarragona acompanyats de les seves famílies i amics. Més de 200 persones van recórrer les instal·lacions d’una fàbrica que en els darrers temps s’ha sotmès a un profund procés de remodelació i ampliació.

Portes VIlaseca

Llegeix més...

El grup social de Vila-seca II organitza una sortida en caiac

Tarragona, 21 de maig de 2019. - El grup social Joaquín Costa, que pertany al centre de treball de Vila-seca II d'Ercros, va organitzar el cap de setmana del 18 i 19 de maig una sortida en caiac pel tram de costa entre La Mora i Tamarit.

Salida en KAYAK

Llegeix més...

Ma. Carmen Cruzado, premi "Carmen Zamorano" a la Igualtat

Aranjuez, 20 de maig de 2019. - L'agrupació socialista d'Aranjuez ha premiat a la directora de la divisió de farmàcia Ma. Carmen Cruzado, amb el XIX premi "Carmen Zamorano" a la Igualtat. També van rebre el premi la vicepresidenta en funcions del Govern d'Espanya, Carmen Calvo, i la responsable de la Plataforma Local per a la Defensa de la Sanitat Pública, Isabel Vizcaíno.

Premio Mari Carmen Cruzado

Llegeix més...

Ercros representarà a la indústria química en el ple de la Cambra de Comerç de Tarragona

Tarragona, 20 de maig de 2019. - Ercros estarà present en el ple de la Cambra de Comerç de Tarragona en representació del sector de la indústria química, cautxú i plàstic. El representant de l'empresa és el director del complex industrial de Tarragona, Joan Miquel Capdevila.

Foto cambra comerc

Llegeix més...

btn news icona

Cercador de notícies

Arxiu

Btn galeriavideos-cat

Btn galeriaimatges-cat

Btn publicacions

Btn formularicontacte

Inicio
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar el nostre servei, si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Per a més informació consulti la nostra política de privacitat i avís legal