icono-email icono-sitemap

Ercros patrocina l’equip infantil femení del Club de Voleibol Sant Pere i Sant Pau

Tarragona, 20 de novembre de 2020. - El Complex industrial de Tarragona d’Ercros ha renovat el patrocini de l’equip infantil femení del Club de Voleibol Sant Pere i Sant Pau. L’equip milita a la primera divisió infantil catalana, la màxima categoria per un equip d’aquesta edat i competeix contra els millors clubs d’arreu de Catalunya. A causa de l’epidèmia de la COVID-19, l’equip ha hagut d’aturar els entrenaments i la competició, però els partits jugats a principi de temporada van mostrar el seu bon nivell.

 
IMG-20201117-WA0001

Llegeix més...

Nota dels resultats d'Ercros. Tercer trimestre de 2020

Barcelona, 13 de novembre de 2020. - Ercros recupera tones i facturació en el tercer trimestre de 2020.

FotoMuestra articulos2

Llegeix més...

Ercros apadrina el Repte Experimenta, una iniciativa per despertar vocacions científiques entre els alumnes de primària i l’ESO

Tortosa, 11 de novembre de 2020. - La fàbrica d’Ercros a Tortosa s’ha unit al Repte Experimenta, una iniciativa liderada per la Universitat Rovira i Virgili i l’Institut Català d’Investigació Química per promoure les vocacions científiques entre els alumnes de primària i l’ESO de les escoles de Tarragona.

04 Masdeu-frame1

Llegeix més...

La fàbrica d'Ercros a Tortosa premiada per la seva seguretat laboral

Tortosa, 9 d'octubre de 2020. - La fàbrica d'Ercros a Tortosa ha estat guardonada amb el premi Seguretat Feique 2019 atorgat per la Federació Empresarial de la Indústria Química Espanyola (Feique). Aquest guardó reconeix als centres de producció de la indústria química de més de 50 treballadors que durant l'any no han registrat accidents amb baixa i sense baixa entre el personal propi.

Dipl Premios Seguridad OCT20 ERCROS Tortosa

Llegeix més...

La fàbrica d'Ercros a Flix premiada per la seva seguretat laboral

Flix, 9 d'octubre de 2020. - La fàbrica d'Ercros a Flix ha estat guardonada amb el premi Seguretat Feique 2019 atorgat per la Federació Empresarial de la Indústria Química Espanyola (Feique). Aquest guardó reconeix als centres de producció de la indústria química de més de 50 treballadors que durant l'any no han registrat accidents amb baixa i sense baixa entre el personal propi.

Dipl Premios Seguridad OCT20 ERCROS Flix

Llegeix més...

btn news icona

Cercador de notícies

Arxiu

Btn galeriavideos-cat

Btn galeriaimatges-cat

Btn publicacions

Btn formularicontacte

Inicio
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar el nostre servei, si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Per a més informació consulti la nostra política de privacitat i avís legal