icono-email icono-sitemap

Les fàbriques d'Ercros a Aranjuez, Cerdanyola, Flix, Sabiñánigo i Tortosa premiades per la seva seguretat laboral

L'Informe de sinistralitat laboral de el sector químic, elaborat per Feique, confirma els bons resultats d'Ercros en matèria de seguretat

Barcelona, 9 d'octubre de 2020. - Les fàbriques d'Ercros a Aranjuez, Cerdanyola, Flix, Sabiñánigo i Tortosa han estat guardonades amb el premi Seguretat Feique 2019 atorgat per la Federació Empresarial de la Indústria Química Espanyola (Feique). Aquest guardó reconeix als centres de producció de la indústria química de més de 50 treballadors que durant l'any no han registrat accidents amb baixa i sense baixa entre el personal propi.

Foto Premis Feique

Llegeix més...

Àngel Punzano, nomenat director de la fàbrica de Tortosa. Ramon Jané, director de la fàbrica de Cerdanyola

Barcelona, 31 d'agost de 2020. - Àngel Punzano Gil, actual director de la fàbrica de Cerdanyola, ha estat nomenat -amb efectes a partir de l’1 de setembre- director de la fàbrica de Tortosa, en substitució de Santiago Rodríguez Barrero, que ha assumit el lloc de director industrial de la divisió de química intermèdia.

Ramón Jané Pañella, actual cap de laboratori, desenvolupament i assistència tècnica de la fàbrica de Cerdanyola assumirà, en la mateixa data, la direcció d'aquesta fàbrica.

Foto Punzano  Jane

Llegeix més...

La fàbrica d’Ercros a Tortosa redueix la seva accidentabilitat i millora la qualitat dels seus productes

Tortosa, 11 d’agost de 2020. - La fàbrica d’Ercros a Tortosa va reduir el 2019 un 63% el seu índex de freqüència general d’accidents –que mesura els accidents entre el personal propi i extern (amb i sense baixa) per cada milió d’hores treballades– respecte de 2018; a més, no es va produir cap accident entre el seu personal propi, més de 100 persones. Aquests bons resultats són el reflex del compromís de la plantilla del centre amb la seguretat laboral i la feina en prevenció.

Pel que fa a la qualitat dels productes, va millorar el seu índex un 74% respecte de l’any anterior. L’índex de qualitat mesura el número de tones de productes afectats per no conformitats sobre el número de tones venudes. En el cas de Tortosa el 99,9% dels productes fabricats van ser considerats òptims pels seus clients.

Ercros Tortosa

Llegeix més...

La fàbrica d’Ercros a Cerdanyola aconsegueix, per segon any consecutiu, no tenir cap accident laboral

Cerdanyola del Vallès, 11 d’agost de 2020. - La fàbrica d’Ercros a Cerdanyola va finalitzar 2019 sense patir cap accident laboral, encadenant d’aquesta manera dos anys consecutius amb un índex de freqüència general d’accidents –que mesura els accidents entre el personal propi i extern (amb baixa i sense baixa) per cada milió d’hores treballades– igual a zero. Una fita històrica, fruit del compromís de la plantilla, composada per més de 100 treballadors, amb la seguretat laboral i la feina realitzada en prevenció.

En matèria mediambiental, la fàbrica de Cerdanyola va reduir el seu índex d’emissions de CO2 un 5,5% i és un fidel reflex del compromís de l’empresa a la lluita contra el canvi climàtic.

Ercros Cerdanyola

Llegeix més...

La fàbrica d’Ercros a Sabiñánigo millora la seva seguretat un 48% i redueix les seves emissions de CO2 un 10,5%

Sabiñánigo, 11 d’agost de 2020. - La fàbrica d’Ercros a Sabiñánigo, el 2019, va reduir un 48% el seu índex general de freqüència d’accidents –que mesura els accidents entre el personal propi i extern (amb i sense baixa) per cada milió d’hores treballades– respecte de 2018; a més no es va produir cap accident entre el personal propi, més de 200 persones. Aquests bons resultats són producte del compromís de tota la plantilla en matèria de seguretat i de la feina realitzada en prevenció.

En matèria mediambiental, el centre d’Osca va reduir un 10,5% l’índex d’emissions de CO2; percentatge que s’eleva al 15% si es compara aquest índex amb la mitjana dels darrers cinc anys.

Ercros Sabi

Llegeix més...

btn news icona

Cercador de notícies

Arxiu

Btn galeriavideos-cat

Btn galeriaimatges-cat

Btn publicacions

Btn formularicontacte

Inicio
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar el nostre servei, si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Per a més informació consulti la nostra política de privacitat i avís legal