icono-email icono-sitemap

Treballadors d’Ercros a Almussafes participen en la V edició de la cursa benèfica de l’Appi

Almussafes, 1 d’octubre de 2019. - Una quinzena de treballadors del centre d’Ercros a Almussafes va participar el passat diumenge, 29 de setembre, a la V cursa solidària organitzada per l’Associació de Parcs i Polígons Industrials d’Almussafes (Appi).

Ercros Almussafes carrera

Llegeix més...

Ercros, inclosa al dossier de l’ONU sobre bones pràctiques en ODS

Barcelona, 26 de setembre de 2019. - Ercros ha estat inclosa en el dossier de bones pràctiques en objectius de desenvolupament sostenible (ODS) de l’ONU, configurat en el marc de les accions que la xarxa espanyola del Pacte Mundial està desenvolupant en la setmana dels ODS.

S SDG Poster with UN emblem WEB

Llegeix més...

Ercros intervé a la sessió interactiva de l’Assemblea General d’EuroChlor

Barcelona, 26 de setembre de 2019. - rcros va participar a la sessió interactiva de l’Assemblea General d’EuroChlor celebrada el passat divendres dia 13 de setembre a Brussel·les. EuroChlor és l’organització que representa la indústria europea del clor.

Ercros Asamblea General Eurochlor
Francisco Gracia (segon dreta), cap del departament d’I+T de química bàsica i president de la comissió de clorat sòdic d’EuroChlor, a l’Assemblea General

Llegeix més...

L’alcalde de Campredó visita la fàbrica d’Ercros a Tortosa

Tortosa, 25 de setembre de 2019. -  L’alcalde pedani de Campredó, Damià Grau, ha visitat la fàbrica d’Ercros a Tortosa per conèixer personalment les instal·lacions i l’activitat que es desenvolupa en ella.

Ercros Alcalde Campredo visita fabrica Tortosa
L’alcalde de Campredó flanquejat pel director
i el cap de relacions industrials de la fàbrica de Tortosa

Llegeix més...

Ercros informa de la reducció del capital social mitjançant l’amortització d’accions pròpies

Barcelona, 10 de setembre de 2019. - Ercros informa que, amb data de 23 de agost de 2019, ha estat inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona l'escriptura de la reducció del seu capital social en 888.240 euros, corresponent a l'amortització de 2.960.800 d'accions pròpies, de 0,30 euros de valor nominal, representatives del 2,745% del capital social.

Les accions que es van a amortitzar van ser adquirides per la Societat en el marc de la política de retribució a l'accionista. Mitjançant l'amortització d'aquestes accions, els accionistes incrementen automàticament el seu percentatge de participació en el capital social.

FotoMuestra articulos2

Llegeix més...

btn news icona

Cercador de notícies

Arxiu

Btn galeriavideos-cat

Btn galeriaimatges-cat

Btn publicacions

Btn formularicontacte

Inicio
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar el nostre servei, si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Per a més informació consulti la nostra política de privacitat i avís legal