icono-email icono-sitemap

El complex de Tarragona lliura els premis de vinculació a Ercros

Tarragona, 20 de desembre de 2019. - El complex de Tarragona d’Ercros va celebrar el dimecres passat, 11 de desembre, l’acte de lliurament dels premis de vinculació a Ercros, en el qual es va homenatjar les persones que porten treballant 20 i 30 anys a l’empresa.

Ercros premis complex Tarragona

Llegeix més...

La fàbrica d’Ercros a Cerdanyola celebra una jornada de portes obertes

Cerdanyola, 19 de desembre de 2019. - El centre d’Ercros a Cerdanyola ha celebrat una jornada de portes obertes dirigida al teixit empresarial del Vallès.

Ercros Cerdanyola portes obertes

Llegeix més...

Estudiants de l’institut Biello Aragón visiten la fàbrica d’Ercros a Sabiñánigo

Sabiñánigo, 19 de desembre de 2019. - Dos grups d’estudiantes de l’institut Biello Aragón van visitar la fàbrica d’Ercros a Sabiñánigo.

Ercros visitas Sabinanigo

Llegeix més...

Ercros, ponent a unes jornades sobre canvi climàtic i transició energètica

Barcelona, 19 de desembre de 2019. - El director general de negocis d’Ercros, Agustín Franco, va participar a les jornades «Canvi climàtic i transició energètica. Descarbonització de la indústria» organitzades pel bufet d’advocats Uría Menéndez el passat divendres, 13 de desembre.

Ercros Agustin Franco Uria

Llegeix més...

L’Ajuntament d’Almussafes i el Polígon Nord subscriuen un conveni per a la creació de l’EGM d’aquesta àrea industrial

Almussafes, 19 de desembre de 2019. - L’Ajuntament d’Almussafes, representat pel seu alcalde, Antonio González, i l’entitat gestió i modernització («EGM») del Polígon Industrial Nord d’Almussafes, representada pel president de la seva junta i el director de la fàbrica d’Ercros, Ramón Collado, van subscriure, dimarts 17 de desembre, el conveni de marc per a la creació de l’EGM d’aquesta àrea industrial.

Ercros Almussafes

Llegeix més...

btn news icona

Cercador de notícies

Arxiu

Btn galeriavideos-cat

Btn galeriaimatges-cat

Btn publicacions

Btn formularicontacte

Inicio
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar el nostre servei, si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Per a més informació consulti la nostra política de privacitat i avís legal