icono-email icono-sitemap

Estudiants de Química de la Universitat de Saragossa visiten la fàbrica d’Ercros a Sabiñánigo

Sabiñánigo, 17 de maig de 2019. - Dos grups d’estudiants del grau i el màster de Químiques de la Universitat de Saragossa, integrat per 50 persones, han visitat la fàbrica d’Ercros a Sabiñánigo acompanyats de quatre professors. La visita, que es produeix tots els anys, està promoguda pel departament de Química Orgànica d’aquest centre universitari.

Ercros visita alumnos Sabinanigo

Llegeix més...

Estudiants d’Emergències i Protecció Civil visiten la fàbrica d’Ercros a Almussafes

Almussafes, 16 de maig de 2019. - Un grup d’alumnes del cicle formatiu en Emergències i Protecció Civil de l’institut Les Alfàbregues de Bétera ha visitat la fàbrica d’Ercros a Almussafes aquest dimecres.

visita Almussafes

Llegeix més...

Les marques Delsa i Azuli d'Ercros per al tractament de l'aigua de piscina renoven la seva imatge

Sabiñánigo, 16 maig de 2019. - Les marques Delsa i Azuli de productes d'Ercros per al tractament de l'aigua de piscina han renovat la seva imatge gràfica per poder ser reconegudes amb més facilitat pels clients, mantenint el blau i l'aigua com a elements primordials de la imatge de marca.

collage AZULI

Llegeix més...

Ercros participa en el Fòrum d’Ocupació de les Terres de l’Ebre

Tortosa, 10 de maig de 2019. - Ercros ha participat en el Fòrum d’Ocupació de les Terres de l’Ebre organitzat per la Universitat Rovira i Virgili i la Cambra de Comerç de Tortosa, que s’ha celebrat aquest dimarts al campus de Tortosa de la URV. Més de 2.000 persones han participat en aquesta trobada que té com a objectiu la captació i retenció de talent a les Terres de l’Ebre.

Foto

Llegeix més...

Ercros augmenta un 17% la retribució a l’accionista

Barcelona, 10 de maig de 2019. - El consell d’administració d’Ercros proposarà a la junta general ordinària una retribució per als accionistes per un import total de 17,95 milions d’euros, que suposa un payout del 40% del benefici consolidat de 2018, que va ser de 44,52 milions d’euros i que suposa un augment del 17% respecte de la retribució a l’accionista satisfeta el 2017.

FotoMuestra articulos2

Llegeix més...

btn news icona

Cercador de notícies

Arxiu

Btn galeriavideos-cat

Btn galeriaimatges-cat

Btn publicacions

Btn formularicontacte

Inicio
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar el nostre servei, si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Per a més informació consulti la nostra política de privacitat i avís legal