icono-email icono-sitemap

El complex de Tarragona d’Ercros celebra el campionat de pàdel de Nadal

Tarragona, 19 de desembre de 2019. - El complex de Tarragona d’Ercros va celebrar dissabte passat, 14 de desembre, el campionat de pàdel batejat com el “Noel Ercros”, que està obert a tots els treballadors de les tres fàbriques del complex tarragoní.

Ercros Campeonato padel complejo Tarragona

Llegeix més...

Les fàbriques d’Ercros a Sabiñánigo i Monzón renoven el seu segell de responsabilitat social

Aragó, 12 de desembre de 2019. - Els centres de producció d’Ercros a Sabiñánigo i Monzón han renovat, per quart any consecutiu, el segell RSA (Responsabilitat Social d’Aragó) que atorga el govern d’Aragó juntament amb les organitzacions patronals, CEOEO i Cepime, i els sindicats, UGT i CCOO.

Ercros Renovacion sello RSC

Llegeix més...

El grup social de Vila-seca II organitza la segona edició del concurs de bitlles

Tarragona, 10 de desembre de 2019. - El grup social Joaquín Costa, que pertany al centre de treball de Vila-seca II d’Ercros, va organitzar la segona edició del concurs de bitlles el passat dissabte, 30 de novembre.

Ercros Grup social Joaquin Costa Concurs bitlles

Llegeix més...

Ercros assumeix la presidència de la primera EGM de la Comunitat Valenciana, constituïda pel Polígon Nord d’Almussafes

Almussafes, 4 de desembre de 2019. - El director de la fàbrica d’Almussafes, Ramón Collado, serà el president de la junta de la primera entitat de gestió i modernització («EGM») de la Comunitat Valenciana, constituïda pels propietaris de les parcel·les que integren el Polígon Nord d’Almussafes.

Ercros Almussafes

Llegeix més...

Ercros participa al programa «Expoquimia on the road» de Barcelona

Barcelona, 3 de desembre de 2019. - Ercros va participar el passat 25 de novembre al programa «Expoquimia on the road», una plataforma de conferències i activitats promogudes per Expoquimia, la principal fira del sector, que se celebrarà a Barcelona del 2 al 5 de juny de 2020.

Ercros Expoquimia Aranjuez

Llegeix més...

btn news icona

Cercador de notícies

Arxiu

Btn galeriavideos-cat

Btn galeriaimatges-cat

Btn publicacions

Btn formularicontacte

Inicio
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar el nostre servei, si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Per a més informació consulti la nostra política de privacitat i avís legal