icono-email icono-sitemap

Ercros ha renovat els contractes de subministrament de formaldehid i clor amb el principal client d'aquests productes

Barcelona, 26 de novembre de 2019. - Ercros ha signat un nou contracte de subministrament de formaldehid amb el seu principal client. Aquest contracte estarà vigent durant el període 2021-2030 i el producte serà subministrat des de la fàbrica de Tortosa (Tarragona), que recentment ha ampliat la capacitat de les seves instal·lacions.

FotoMuestra articulos2

Llegeix més...

La fàbrica d’Ercros a Almussafes contribueix a formar als Bombers de València en matèria de seguretat

Almussafes, 25 de novembre de 2019. - La fàbrica d’Ercros a Almussafes va impartir un curs de formació sobre seguretat, el passat divendres 22 de novembre, a una trentena de bombers del Consorci Provincial de València.

Ercros bombers Almussafes

Llegeix més...

Ercros rep el premi a la Internacionalització a la 8a. Nit de Cerdanyola Empresarial

Cerdanyola, 25 de novembre de 2019 - Ercros va rebre el premi a la Internacionalització el passat dijous, 21 de novembre, a la 8a. edició de la Nit de Cerdanyola Empresarial, celebrada a l’Hotel Campus de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) i a la que van acudir més de 200 persones.

Ercros Premio Internacionalizacion CerdanyolaÁngel Punzano (dreta), director de la fàbrica d’Ercros a Cerdanyola,  i Francesco Bianchi, product manager

Llegeix més...

La fàbrica d’Ercros a Almussafes obre les seves portes per a les famílies dels treballadors

Almussafes, 21 de novembre de 2019. - Les instal·lacions d’Ercros a Almussafes van rebre aquest dimarts, 19 de novembre, la visita de tres antics treballadors a més d’una vintena de familiars del personal d’administració i de la planta de coles i paraformaldehid de la fàbrica.

Ercros Visita familiars Almussafes

Llegeix més...

El grup social de la fàbrica de Vila-seca II visita el Messi10 by Cirque du Soleil

Tarragona, 18 de novembre de 2019. - El grup social Joaquim Costa, que sorgeix de la fàbrica de Vila-seca II d’Ercros, ha organitzat una sortida a Barcelona per assistir al Messi10 by Cirque du Soleil.

Ercros Cirque du Soleil Leo Messi

Llegeix més...

btn news icona

Cercador de notícies

Arxiu

Btn galeriavideos-cat

Btn galeriaimatges-cat

Btn publicacions

Btn formularicontacte

Inicio
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar el nostre servei, si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Per a més informació consulti la nostra política de privacitat i avís legal