icono-email icono-sitemap

La fàbrica d’Ercros a Monzón redueix el seu índex d’emissions un 89% i manté el seu excel·lent resultat en matèria d’accidentabilitat

Monzón, 20 d’agost de 2019. - La fàbrica d’Ercros a Monzón va reduir el seu índex d’emissions un 89% en 2018 respecte de l’any anterior. L’índex d’emissions mesura les substàncies emeses a l’aire i a l’aigua i els residus generats, i és un fidel reflex del compromís de la companyia amb el medi ambient i la sostenibilitat. Respecte de la mitjana dels darrers cinc anys, aquest centre va reduir les seves emissions un 73%.

Foto Monzon 1 Vista general

Llegeix més...

La fàbrica d’Ercros a Sabiñánigo millora la seva seguretat un 32%

Sabiñánigo, 13 d’agost de 2019. - La fàbrica d’Ercros a Sabiñánigo va reduir el seu índex general de freqüència d’accidents un 32% en 2018 respecte de l’any anterior. Aquest índex mesura els accidents amb i sense baixa entre el personal propi i extern per cada milió d’hores treballades.

FotoMuestra articulos2

Llegeix més...

La fàbrica d’Ercros a Flix culmina 2018 sense accidentabilitat i sense no conformitats en la qualitat del seu producte

Flix, 13 d’agost de 2019. - La fàbrica d’Ercros a Flix no va tenir cap accident amb o sense baixa entre el personal propi en 2018, motiu pel qual aquest centre es va fer acreditatiu del premi Seguretat Feique 2018, que atorga la Federació Empresarial de la Indústria Química Espanyola (Feique) a aquelles empreses de més de 50 treballadors que van aconseguir un índex de freqüència general igual a zero.

Foto Flix

Llegeix més...

La fàbrica d’Ercros a Cerdanyola acaba 2018 sense accidents i redueix les seves emissions un 20%

Cerdanyola del Vallès, 13 d’agost de 2019. - La fàbrica d’Ercros a Cerdanyola va finalitzar l’exercici 2018 sense patir cap accident laboral. En el passat exercici, el seu índex de freqüència general d’accidents –que mesura els accidents amb o sense baixa entre el personal propi i extern– va ser del 0%, quan l’any anterior havia sigut del 15,5% i la mitjana dels darrers cinc anys, de l’11,5%.

Ercros F brica Cerdanyola

Llegeix més...

La fàbrica d’Ercros a Aranjuez redueix el seu índex d’emissions un 12% en els darrers cinc anys

Aranjuez, 13 d’agost de 2019. - La fàbrica d’Ercros a Aranjuez va reduir un 12% el seu índex d’emissions –que mesura les substàncies emeses a l’aire i a l’aigua i els residus generats– l’any 2018 respecte de la mitjana dels darrers cinc anys. El centre, on actualment treballen més de 200 persones, reflexa d’aquesta forma el compromís d’Ercros amb el medi ambient en les seves instal·lacions.

Ercros Aranjuez

Llegeix més...

btn news icona

Cercador de notícies

Arxiu

Btn galeriavideos-cat

Btn galeriaimatges-cat

Btn publicacions

Btn formularicontacte

Inicio
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar el nostre servei, si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Per a més informació consulti la nostra política de privacitat i avís legal