icono-email icono-sitemap

La regidoria de Seguretat Ciutadana, Policia Nacional i Policia Local visiten la fàbrica d’Ercros a Aranjuez

Aranjuez, 28 de gener de 2020. - La regidora delegada de Seguretat Ciutadana i Mobilitat, María Mercedes Rico Téllex, juntament amb comandaments de la Policia Local i de la Policia Nacional, han visitat avui la fàbrica d’Aranjuez per conèixer els equips de seguretat i el pla d’autoprotecció del centre.

Ercros Visita concejal Seguridad Aranjuez

Llegeix més...

A ple rendiment l’ampliació de la planta de tauletes per al tractament de l’aigua de piscines de la fàbrica d’Ercros a Sabiñánigo

Sabiñánigo, 23 de gener de 2020. - Ja funciona a ple rendiment l’ampliació de la capacitat de producció de la planta d’ATCC de la fàbrica d’Ercros a Sabiñánigo, que ha permès augmentar en 6.000 t/any la fabricació d’aquest producte fins a assolir les 28.000 t/any. El cost de la inversió ha ascendit a 14 milions d’euros.

Ercros Sabinanigo

Llegeix més...

L’alcaldessa d’Aranjuez visita l’ampliació del magatzem de la fàbrica d’Ercros a Aranjuez

Aranjuez, 14 de gener de 2020. - La fàbrica d’Ercros a Aranjuez ha rebut avui la visita de l’alcaldessa d’aquesta localitat, María José Martínez, per tal de mostrar-li l’ampliació del magatzem de productes acabats d’aquesta fàbrica, l’import del qual ha superat 1 milió d’euros i la capacitat del qual és d’unes 150 tones.

Ercros visita alcaldesa fabrica Aranjuez

De dreta a esquerra, F.J. Cifre, M. Gómez, J. González, P.J.González,
A. Franco, Mª J. Martínez, Mª C. Cruzado, M. Picazo i D. López.
 

Llegeix més...

La fàbrica d’Ercros a Tortosa fa entrega dels aliments recollits a la Creu Roja

Tortosa, 13 de gener de 2020. - La fàbrica d’Ercros a Tortosa ha entregat a la Creu Roja, aquest dilluns 13 de gener, els aliments que han aportat de forma voluntària els treballadors d’aquest centre, per tal que es distribueixin entre els col·lectius de persones més necessitades.

Ercros Entrega alimentos Tortosa a Cruz Roja

Llegeix més...

La fàbrica d’Ercros a Tarragona rep la visita del Pare Noel

Tarragona, 9 de gener de 2020. - La fàbrica d’Ercros a Tarragona va rebre la visita del Pare Noel i una de les seves ajudantes per donar els regals als fills i néts dels treballadors associats al grup social de la planta.

Ercros Papa Noel

Llegeix més...

btn news icona

Cercador de notícies

Arxiu

Btn galeriavideos-cat

Btn galeriaimatges-cat

Btn publicacions

Btn formularicontacte

Inicio
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar el nostre servei, si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Per a més informació consulti la nostra política de privacitat i avís legal