icono-email icono-sitemap

La fàbrica d’Ercros a Almussafes obre les seves portes per a les famílies dels treballadors

Almussafes, 21 de novembre de 2019. - Les instal·lacions d’Ercros a Almussafes van rebre aquest dimarts, 19 de novembre, la visita de tres antics treballadors a més d’una vintena de familiars del personal d’administració i de la planta de coles i paraformaldehid de la fàbrica.

Ercros Visita familiars Almussafes

Llegeix més...

El grup social de la fàbrica de Vila-seca II visita el Messi10 by Cirque du Soleil

Tarragona, 18 de novembre de 2019. - El grup social Joaquim Costa, que sorgeix de la fàbrica de Vila-seca II d’Ercros, ha organitzat una sortida a Barcelona per assistir al Messi10 by Cirque du Soleil.

Ercros Cirque du Soleil Leo Messi

Llegeix més...

Ercros celebra les XVI Jornades de Sostenibilitat del complex industrial de Tarragona

Tarragona, 15 de novembre de 2019 - Ercros ha celebrat durant els mesos d’octubre i novembre les XVI Jornades de Sostenibilitat del complex industrial de Tarragona, 5 jornades de treball que s’han celebrat al Pòsit de Pescadors del Serrallo de Tarragona i a les que hi han assistit per torns el 80% dels 321 treballadors del complex, així com convidats de la corporació d’Ercros.
Ercros Jornada sostenibilitat Tarragona

Llegeix més...

Ercros participa al fòrum científicempresarial Quimiaragón 2019

Saragossa, 12 de novembre de 2019. -  Ercros va participar el passat divendres, 8 de novembre, a la tercera edició del fòrum científic-empresarial Quimiaragón 2019, un espai d’intercanvi d’experiències entre investigadors i empresaris per al foment de l’I+D+i aragonesa i que aquest any té com a títol Contribució de la química al desenvolupament sostenible: agenda 2030 i ODS.

Ercros Quimiaragon 2019

Llegeix més...

La fàbrica de Cerdanyola d’Ercros rep la visita de la Casa d’Aragó

Cerdanyola, 11 de novembre de 2019. - La fàbrica d’Ercros a Cerdanyola va rebre la visita de representants de la Casa d’Aragó d’aquesta localitat, que van realitzar un recorregut per l’interior de les seves instal·lacions, amb especial atenció a la nova sala de control.

Ercros Cerdanyola Visita Casa de Aragon i sincrotro Alba

Llegeix més...

btn news icona

Cercador de notícies

Arxiu

Btn galeriavideos-cat

Btn galeriaimatges-cat

Btn publicacions

Btn formularicontacte

Inicio
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar el nostre servei, si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Per a més informació consulti la nostra política de privacitat i avís legal