icono-email icono-sitemap

Estudiants de gestió ambiental visiten la fàbrica d’Ercros a Aranjuez

Aranjuez, 24 de juliol de 2019. - Un grup d’estudiants del curs per a obtenir el certificat de professionalitat en gestió ambiental, de l’escola professional de noves tecnologies CICE, ha visitat la fàbrica d’Ercros a Aranjuez.

Ercros Aranjuez visita estudiantes CICE

Llegeix més...

Ercros signa un acord amb la Fundació per a la Conservació i Recuperació d’Animals Marins

Barcelona, 18 de juliol de 2019. - Ercros ha signat un acord de col·laboració amb la Fundació per a la Conservació i Recuperació d’Animals Marins (CRAM) pel qual li subministrarà derivats de clor per al manteniment dels aquaris on es recuperen les tortugues marines. D’aquesta forma, Ercros contribueix a la protecció de la fauna i els ecosistemes marins.

Ercros Signatura acord CRAMSignatura de l’acord a la seu del CRAM. D’esquerra a dreta: Agustín Franco, director general de negocis d’Ercros, i José Luis Pal Margarit, president del CRAM.

Llegeix més...

Estudiants de la Universitat Tècnica de Delft (Holanda) visiten la fàbrica d'Ercros a Vila-seca II

Vila-seca, 12 de juliol de 2019. - Un grup de 13 estudiants del doctorat en Enginyeria Química, en l'especialitat del disseny de producte de la Universitat Tècnica de Delft (Holanda), han visitat la fàbrica d'Ercros de Vila-seca II.

VISITA Universidad de Delf Holanda Vila-seca II1

Llegeix més...

El director del complex de Tarragona d'Ercros, nomenat president de Dixquímics

Tarragona, 10 de juliol de 2019. - Joan Miquel Capdevila, director del complex industrial de Tarragona d'Ercros, ha estat nomenat president i conseller delegat de Dixquímics, l'entitat que gestiona la xarxa de canonades que comunica les empreses del polígon sud entre elles i amb el port de Tarragona.

Jornada Portes Vila-seca

Llegeix més...

Ercros signa un acord amb la UB per dur a terme una intervenció arqueològica en un terreny ubicat a la fàbrica de Flix

Barcelona, 8 de juliol de 2019. - Ercros ha signat un acord de col·laboració amb la Universitat de Barcelona (UB) per a que la institució universitària realitzi una intervenció arqueològica en un terreny que pertany a la centenària fàbrica de Flix.

Terrenys fabrica de Flix 2

Llegeix més...

btn news icona

Cercador de notícies

Arxiu

Btn galeriavideos-cat

Btn galeriaimatges-cat

Btn publicacions

Btn formularicontacte

Inicio
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar el nostre servei, si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Per a més informació consulti la nostra política de privacitat i avís legal