icono-email icono-sitemap

Ercros patrocina la VI Cursa solidària de l’institut Forat del Vent de Cerdanyola

Cerdanyola, 09 de gener de 2020. - Ercros ha patrocinat la VI Cursa solidària de l’institut Forat del Vent de Cerdanyola del Vallès, en la qual hi van participar uns 1.400 corredors de totes les edats.

Ercros cursa solidaria Cerdanyola

Llegeix més...

Ercros patrocinador del Nadal Jove de Tortosa

Tortosa, 9 de gener de 2020. -  Durant les festes de Nadal, Ercros ha estat un dels patrocinadors de la saló de la infància i la joventut "Nadal Jove" ubicat al complex de la Fira de Tortosa.

Ercros Nadal jove

Llegeix més...

El complex de Tarragona lliura els premis de vinculació a Ercros

Tarragona, 20 de desembre de 2019. - El complex de Tarragona d’Ercros va celebrar el dimecres passat, 11 de desembre, l’acte de lliurament dels premis de vinculació a Ercros, en el qual es va homenatjar les persones que porten treballant 20 i 30 anys a l’empresa.

Ercros premis complex Tarragona

Llegeix més...

La fàbrica d’Ercros a Cerdanyola celebra una jornada de portes obertes

Cerdanyola, 19 de desembre de 2019. - El centre d’Ercros a Cerdanyola ha celebrat una jornada de portes obertes dirigida al teixit empresarial del Vallès.

Ercros Cerdanyola portes obertes

Llegeix més...

Estudiants de l’institut Biello Aragón visiten la fàbrica d’Ercros a Sabiñánigo

Sabiñánigo, 19 de desembre de 2019. - Dos grups d’estudiantes de l’institut Biello Aragón van visitar la fàbrica d’Ercros a Sabiñánigo.

Ercros visitas Sabinanigo

Llegeix més...

btn news icona

Cercador de notícies

Arxiu

Btn galeriavideos-cat

Btn galeriaimatges-cat

Btn publicacions

Btn formularicontacte

Inicio
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar el nostre servei, si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Per a més informació consulti la nostra política de privacitat i avís legal