icono-email icono-sitemap

Ercros, ponent a unes jornades sobre canvi climàtic i transició energètica

Barcelona, 19 de desembre de 2019. - El director general de negocis d’Ercros, Agustín Franco, va participar a les jornades «Canvi climàtic i transició energètica. Descarbonització de la indústria» organitzades pel bufet d’advocats Uría Menéndez el passat divendres, 13 de desembre.

Ercros Agustin Franco Uria

Llegeix més...

L’Ajuntament d’Almussafes i el Polígon Nord subscriuen un conveni per a la creació de l’EGM d’aquesta àrea industrial

Almussafes, 19 de desembre de 2019. - L’Ajuntament d’Almussafes, representat pel seu alcalde, Antonio González, i l’entitat gestió i modernització («EGM») del Polígon Industrial Nord d’Almussafes, representada pel president de la seva junta i el director de la fàbrica d’Ercros, Ramón Collado, van subscriure, dimarts 17 de desembre, el conveni de marc per a la creació de l’EGM d’aquesta àrea industrial.

Ercros Almussafes

Llegeix més...

El complex de Tarragona d’Ercros celebra el campionat de pàdel de Nadal

Tarragona, 19 de desembre de 2019. - El complex de Tarragona d’Ercros va celebrar dissabte passat, 14 de desembre, el campionat de pàdel batejat com el “Noel Ercros”, que està obert a tots els treballadors de les tres fàbriques del complex tarragoní.

Ercros Campeonato padel complejo Tarragona

Llegeix més...

Les fàbriques d’Ercros a Sabiñánigo i Monzón renoven el seu segell de responsabilitat social

Aragó, 12 de desembre de 2019. - Els centres de producció d’Ercros a Sabiñánigo i Monzón han renovat, per quart any consecutiu, el segell RSA (Responsabilitat Social d’Aragó) que atorga el govern d’Aragó juntament amb les organitzacions patronals, CEOEO i Cepime, i els sindicats, UGT i CCOO.

Ercros Renovacion sello RSC

Llegeix més...

El grup social de Vila-seca II organitza la segona edició del concurs de bitlles

Tarragona, 10 de desembre de 2019. - El grup social Joaquín Costa, que pertany al centre de treball de Vila-seca II d’Ercros, va organitzar la segona edició del concurs de bitlles el passat dissabte, 30 de novembre.

Ercros Grup social Joaquin Costa Concurs bitlles

Llegeix més...

btn news icona

Cercador de notícies

Arxiu

Btn galeriavideos-cat

Btn galeriaimatges-cat

Btn publicacions

Btn formularicontacte

Inicio
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar el nostre servei, si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Per a més informació consulti la nostra política de privacitat i avís legal