icono-email icono-sitemap

Ercros assumeix la presidència de la primera EGM de la Comunitat Valenciana, constituïda pel Polígon Nord d’Almussafes

Almussafes, 4 de desembre de 2019. - El director de la fàbrica d’Almussafes, Ramón Collado, serà el president de la junta de la primera entitat de gestió i modernització («EGM») de la Comunitat Valenciana, constituïda pels propietaris de les parcel·les que integren el Polígon Nord d’Almussafes.

Ercros Almussafes

Llegeix més...

Ercros participa al programa «Expoquimia on the road» de Barcelona

Barcelona, 3 de desembre de 2019. - Ercros va participar el passat 25 de novembre al programa «Expoquimia on the road», una plataforma de conferències i activitats promogudes per Expoquimia, la principal fira del sector, que se celebrarà a Barcelona del 2 al 5 de juny de 2020.

Ercros Expoquimia Aranjuez

Llegeix més...

Ercros continua patrocinant els equips femenins del CB Almussafes durant la temporada 2019-2020

Almussafes, 3 de desembre de 2019. - Ercros tornarà a patrocinar els equips femenins de les categories junior, cadet, aleví i benjamí del Club de Bàsquet Almussafes per a la temporada 2019-2020. El director de la fàbrica d’Ercros situada en aquesta localitat, Ramón Collado, i la responsable de relacions industrials, Xelo Aranda, van entregar les equipacions a les jugadores el passat dissabte, 30 de novembre, a la presentació oficial dels equips.

Ercros Almussafes equipo baloncesto

Llegeix més...

Ercros seleccionada per l'ONU entre les 101 millors iniciatives empresarials pel clima que seran presentades a la Cimera COP25

Barcelona, 3 de desembre de 2019. - El Pacte Mundial de les Nacions Unides ha seleccionat a Ercros per tenir una de les 101 millors iniciatives empresarials per contribuir a la lluita contra el canvi climàtic, després d'haver-la inclòs en el seu dossier de bones pràctiques en objectius de desenvolupament sostenible (ODS). Aquestes 101 iniciatives empresarials seran presentades el proper 5 de desembre en el marc de la Cimera del Clima (COP 25) que s’està celebrant a Madrid.

Ercros Porelclima

Llegeix més...

Gran èxit de la jornada de portes obertes de la fàbrica d'Ercros a Tortosa

Tortosa, 2 de desembre de 2019. - Més de 100 persones entre treballadors i familiars van participar dissabte passat, 30 de novembre, a la jornada de portes obertes que va organitzar la fàbrica d'Ercros a Tortosa. Tècnics i operaris de la fàbrica, acompanyats per les seves famílies, van realitzar una visita guiada per les instal·lacions que són el seu lloc habitual de feina.

Foto Jornada Portes Obertes Tortosa 2019

Llegeix més...

btn news icona

Cercador de notícies

Arxiu

Btn galeriavideos-cat

Btn galeriaimatges-cat

Btn publicacions

Btn formularicontacte

Inicio
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar el nostre servei, si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Per a més informació consulti la nostra política de privacitat i avís legal