icono-email icono-sitemap

La Societat informa de la compra de 187.153 accions pròpies.

Barcelona, 4 d'abril de 2019.- La Societat informa que, a l'empara del quart programa de recompra d'accions pròpies per amortitzar, durant el període transcorregut entre el 26 de març i el 3 d'abril de 2019, ha portat a terme la compra de 187.153 accions pròpies.

En el marc d'aquest quart programa, entre el 9 de juliol i el 3 d'abril de 2019, la Societat ha adquirit 2.181.346 accions pròpies. En l'actualitat, la Societat posseeix 2.634.454 accions en autocartera (2,44 %).

Llegeix més...

Ercros amplia la capacitat de producció de compostos per emmotllar

Barcelona, 3 d’abril de 2019. - La fàbrica de Cerdanyola d’Ercros ha ampliat la capacitat de producció de compostos per emmotllar en 3.000 t/any, que suposa un augment del 14% fins arribar a les 25.000 t/any.

Ercros Fabrica Cerdanyola

Llegeix més...

Estudiants de Bioquímica i Biologia Molecular de la UCM visiten la fàbrica d’Ercros a Aranjuez

Madrid, 1 d’abril de 2019. - Un grup d’estudiants de Bioquímica i Biologia Molecular de la Facultat de Ciències Biològiques de la Universitat Complutense de Madrid va visitar el passat 29 de març la fàbrica d’Ercros a Aranjuez.

Ercros Estudiantes Aranjuez

Llegeix més...

Ercros presenta els seus biopolímers al Màster en Packaging Management de l’IQS

Madrid, 28 de març de 2019. - El cap de vendes de biopolímers d’Ercros, Domingo Font, ha presentat aquest dijous la gamma ErcrosBio a una classe oberta del Màster en Packaging Management impartit per l’Institut Químic de Sarrià (IQS), a la Universitat de Comillas de Madrid.

 
Ercros Biopolimeros IQS Madrid

Llegeix més...

El grup social de Vila-seca II organitza el 6è Súper Gran Premi de Karts

Barcelona, 27 de març de 2019. - El grup social Joaquín Costa, que pertany al centre de treball de Vila-seca II d’Ercros, va organitzar, el dissabte 23 de març, la sisena edició del Súper Gran Premi de Karts a les instal·lacions del karting del Vendrell, a Tarragona.

Karting

Llegeix més...

btn news icona

Cercador de notícies

Arxiu

Btn galeriavideos-cat

Btn galeriaimatges-cat

Btn publicacions

Btn formularicontacte

Inicio
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar el nostre servei, si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Per a més informació consulti la nostra política de privacitat i avís legal