icono-email icono-sitemap

Ercros nomenat conseller delegat d’Aitasa

Tarragona, 3 d’octubre de 2019. - Ercros va ser nomenat conseller delegat de l’empresa Aigües Industrials de Tarragona, S.A. (Aitasa), el passat 1 d’octubre pel consell d’administració d’aquesta empresa. Aitasa es dedica, principalment, a abastir d’aigua industrial les empreses químiques del Camp de Tarragona mitjançant la seva pròpia xarxa de distribució.

logo aitasa

Llegeix més...

Ercros patrocina el festival de música i esport Knoa’s

Aranjuez, 1 d’octubre de 2019. - Ercros ha patrocinat la quarta edició del festival Knoa’s, que s’ha celebrat aquest dissabte, 27 de setembre, a Aranjuez. L’objectiu d’aquest festival és incrementar la pràctica esportiva entre els joves a través del piragüisme.

Ercros knoas

Llegeix més...

Ercros participa en la I Jornada d’ocupació de Quimacova i la Universitat de València

Almussafes, 1 d’octubre de 2019. - Ercros ha participat en la primera edició de la Jornada d’ocupació promoguda per Quimicova, l’associació d’empreses químiques de la Comunitat Valenciana, juntament amb la Facultat de Química de la Universitat de València.

Ercros Almussafes Jornada empleo

Llegeix més...

Treballadors d’Ercros a Almussafes participen en la V edició de la cursa benèfica de l’Appi

Almussafes, 1 d’octubre de 2019. - Una quinzena de treballadors del centre d’Ercros a Almussafes va participar el passat diumenge, 29 de setembre, a la V cursa solidària organitzada per l’Associació de Parcs i Polígons Industrials d’Almussafes (Appi).

Ercros Almussafes carrera

Llegeix més...

Ercros, inclosa al dossier de l’ONU sobre bones pràctiques en ODS

Barcelona, 26 de setembre de 2019. - Ercros ha estat inclosa en el dossier de bones pràctiques en objectius de desenvolupament sostenible (ODS) de l’ONU, configurat en el marc de les accions que la xarxa espanyola del Pacte Mundial està desenvolupant en la setmana dels ODS.

S SDG Poster with UN emblem WEB

Llegeix més...

btn news icona

Cercador de notícies

Arxiu

Btn galeriavideos-cat

Btn galeriaimatges-cat

Btn publicacions

Btn formularicontacte

Inicio
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar el nostre servei, si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Per a més informació consulti la nostra política de privacitat i avís legal