icono-email icono-sitemap

Ercros i l’Ajuntament de Flix donen un nou impuls a la urbanització de la Colònia

Barcelona, 10 de gener de 2019. - Ercros i l’Ajuntament de Flix han signat avui varis convenis entre els quals destaca l’acord de col·laboració amb relació al projecte d’intervenció integral al barri de la Colònia de la fàbrica i un nou acord pel qual Ercros realitza una aportació econòmica a l’Ajuntament destinada a contribuir al bon funcionament de la Reserva Natural de Sebes, a l’escola municipal de música i a l’escola bressol municipal.

Signatura conveni Flix 1

Llegeix més...

Estudiants del col·legi Salesians d’Osca visiten la fàbrica d’Ercros a Monzón

Monzón, 9 de gener de 2019. - Un grup d’estudiants del tercer curs de l’E.S.O. del col·legi Salesians d’Osca ha visitat la fàbrica d’Ercros a Monzón. La visita està motivada pel treball que realitzen els alumnes sobre la població que més va créixer al segle XX a la província d’Osca i Monzón, quan va triplicar la seva població a la dècada dels 60.

20190109 094944
 

Llegeix més...

Estudiants de l’institut Biello Aragón visiten la fàbrica d’Ercros a Sabiñánigo

Sabiñánigo, 9 de gener de 2019. - Un grup d’estudiants del grau mig d’instal·lacions elèctriques i automàtiques i del grau superior d’automatització i robòtica industrial de l’institut Biello Aragón han visitat la fàbrica d’Ercros a Sabiñánigo; una visita que es repeteix cada any.

foto grupo 9 enero 2019

Llegeix més...

Ercros ha posat en marxa la segona ampliació de la planta de clor de Vila-seca I

Barcelona, 3 de gener de 2019. - Ercros ha posat en marxa una segona ampliació de la capacitat de la planta de producció de clor i sosa càustica de la fàbrica de Vila-seca I de 26.000 t/any, d'acord amb el pla d'inversions anunciat per l'empresa.

Vila-seca I 9

Llegeix més...

Experts de la Universitat de Barcelona visiten la Terrera Nova de Cardona

Barcelona, 28 de desembre de 2018. - Un grup d’experts en l’estudi del sòls van visitar el passat 21 de novembre els terrenys de la terrera Nova de Cardona, propietat d’Ercros. La visita forma part de les 43es Jornades científiques sobre la degradació i restauració de sòls naturals, agrícoles i urbans en climes àrids i semi-àrids, organitzades per la Universitat de Barcelona en col·laboració amb el Centre d'Investigació Tecnològica i Aplicacions Forestals («CREAF») i pel Grup Francòfon d’Humidimetria i Transport en medis porosos («GFHN»).

Foto expert UB Terrera Nova Cardona

Llegeix més...

btn news icona

Cercador de notícies

Arxiu

Btn galeriavideos-cat

Btn galeriaimatges-cat

Btn publicacions

Btn formularicontacte

Inicio
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar el nostre servei, si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Per a més informació consulti la nostra política de privacitat i avís legal