icono-email icono-sitemap

La fàbrica d’Ercros a Flix va reduir les seves emissions un 22% en 2021

Flix, 11 d’agost de 2022. - En 2021, la fàbrica d’Ercros a Flix va reduir el seu índex d'emissions totals i les seves emissions de gasos d'efecte d'hivernacle. Per quart any consecutiu, la fàbrica de Flix no va tenir cap accident laboral entre el personal propi. En 2021, el personal d'empreses contractades tampoc va patir cap accident.

Ercros Flix

Llegeix més...

La fàbrica d’Ercros a Almussafes redueix les seves emissions

Almussafes, 11 d’agost de 2022. - En 2021, la fàbrica d’Ercros a Almussafes va reduir el seu índex d'emissions totals i va millorar la qualitat dels seus productes i serveis

En concret, l'índex d'emissions que mesura les substàncies emeses a l'aire, a l'aigua, i la generació de residus, es va reduir un 2% respecte de 2020, consolidant la millora iniciada en 2014.

En matèria de seguretat, en 2021, aquesta fàbrica ha reduït un 11% l'índex de freqüència general d'accidents, que mesura els accidents entre el personal propi i extern (amb i sense baixa) per cada milió d'hores treballades respecte de la mitjana dels darrers cinc anys.

Ercros Almussafes

Llegeix més...

Ercros informa sobre la compra de 90.000 accions pròpies

Barcelona, 10 d'agost de 2022. - Com a continuació de la informació rellevant número 16.755 publicada el 10 de juny de 2022, la Societat informa que, a l'empara del setè programa de recompra d'accions pròpies per amortitzar, durant el període transcorregut entre el 2 i el 9 d'agost de 2022, ha dut a terme la compra de 90.000 accions pròpies segons es desglossa a continuació:

 

Llegeix més...

La fàbrica d’Ercros a Sabiñánigo no pateix cap accident laboral el 2021

Sabiñánigo, 9 d’agost de 2022. - Per segon any consecutiu, la fàbrica de Sabiñánigo no va tenir cap accident laboral entre el personal propi, la qual cosa li ha fet mereixedora del reconeixement de la Federació Empresarial de la Indústria Química Espanyola (Feique), que li ha atorgat el Premi Seguretat Feique 2021.

L'índex de freqüència general d'accidents –que mesura els accidents entre el personal propi i extern (amb i sense baixa) per cada milió d'hores treballades– es va reduir un 27,2% si el comparem amb la mitjana dels últims cinc anys.

Ercros Sabinanigo

Llegeix més...

La fàbrica de Tortosa d’Ercros redueix un 28% les seves emissions de CO₂

Tortosa, 9 d’agost de 2022. - En 2021, la fàbrica d’Ercros a Tortosa va reduir un 28,1% emissions de gasos d'efecte d'hivernacle respecte de 2020 i, per tercer any consecutiu, no va patir cap accident laboral entre el personal propi.

En concret, en matèria de seguretat la fàbrica d’Ercros a Cerdanyola no va tenir cap accident entre el personal propi i el personal d'empreses contractades al llarg de 2021, fet que li va fer mereixedora del premi Seguretat 2021, atorgat per la Federació Empresarial de la Indústria Química Espanyola (Feique).

Durant l'any passat, la fàbrica va millorar la qualitat dels seus productes. Així, entre 2020 i 2021 va reduir un 34,2% el seu índex de reclamacions. Aquest índex mesura el nombre de tones de productes afectats per reclamacions dels clients sobre el nombre de tones venudes.

Ercros Tortosa

Llegeix més...

Pàgina 1 de 118

btn news icona

Cercador de notícies

Arxiu

Btn galeriavideos-cat

Btn galeriaimatges-cat

Btn publicacions

Btn formularicontacte

Inicio
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar el nostre servei, si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Per a més informació consulti la nostra política de privacitat i avís legal