icono-email icono-sitemap

La fàbrica d'Ercros a Tortosa premiada per la seva seguretat laboral

Tortosa, 9 d'octubre de 2020. - La fàbrica d'Ercros a Tortosa ha estat guardonada amb el premi Seguretat Feique 2019 atorgat per la Federació Empresarial de la Indústria Química Espanyola (Feique). Aquest guardó reconeix als centres de producció de la indústria química de més de 50 treballadors que durant l'any no han registrat accidents amb baixa i sense baixa entre el personal propi.

Dipl Premios Seguridad OCT20 ERCROS Tortosa

Llegeix més...

La fàbrica d'Ercros a Flix premiada per la seva seguretat laboral

Flix, 9 d'octubre de 2020. - La fàbrica d'Ercros a Flix ha estat guardonada amb el premi Seguretat Feique 2019 atorgat per la Federació Empresarial de la Indústria Química Espanyola (Feique). Aquest guardó reconeix als centres de producció de la indústria química de més de 50 treballadors que durant l'any no han registrat accidents amb baixa i sense baixa entre el personal propi.

Dipl Premios Seguridad OCT20 ERCROS Flix

Llegeix més...

La fàbrica d'Ercros a Cerdanyola premiada per la seva seguretat laboral

Cerdanyola, 9 d'octubre de 2020. - La fàbrica d'Ercros a Cerdanyola ha estat guardonada amb el premi Seguretat Feique 2019 atorgat per la Federació Empresarial de la Indústria Química Espanyola (Feique). Aquest guardó reconeix als centres de producció de la indústria química de més de 50 treballadors que durant l'any no han registrat accidents amb baixa i sense baixa entre el personal propi. La fàbrica de Cerdanyola, a més, no ha patit cap accident entre el personal extern.

Dipl Premios Seguridad OCT20 ERCROS Cerdanyola

Llegeix més...

La fàbrica d'Ercros a Sabiñánigo premiada per la seva seguretat laboral

Sabiñánigo, 9 d'octubre de 2020. - La fàbrica d'Ercros a Sabiñánigo ha estat guardonada amb el premi Seguretat Feique 2019 atorgat per la Federació Empresarial de la Indústria Química Espanyola (Feique). Aquest guardó reconeix als centres de producció de la indústria química de més de 50 treballadors que durant l'any han obtingut un índex de freqüència general zero, és a dir, no s'han registrat accidents amb baixa i sense baixa entre el personal propi.

Dipl Premios Seguridad OCT20 ERCROS Sabinanigo

Llegeix més...

La fàbrica d'Ercros a Aranjuez premiada per la seva seguretat laboral

Aranjuez, 9 d'octubre de 2020. - La fàbrica d'Ercros a Aranjuez ha estat guardonada amb el premi Seguretat Feique 2019 atorgat per la Federació Empresarial de la Indústria Química Espanyola (Feique). Aquest guardó reconeix als centres de producció de la indústria química de més de 50 treballadors que durant l'any no han registrat accidents amb baixa i sense baixa entre el personal propi.

Dipl Premios Seguridad OCT20 ERCROS Aranjuez

Llegeix més...

Pàgina 1 de 87

btn news icona

Cercador de notícies

Arxiu

Btn galeriavideos-cat

Btn galeriaimatges-cat

Btn publicacions

Btn formularicontacte

Inicio
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar el nostre servei, si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Per a més informació consulti la nostra política de privacitat i avís legal