icono-email icono-sitemap

L’alcaldessa de Tortosa visita la fàbrica d’Ercros

Tortosa, 20 de juny de 2018. - L’alcaldessa de Tortosa, Meritxell Roigé, acompanyada del regidor de promoció econòmica, Emili Lehmann, ha visitat la fàbrica d’Ercros de la seva localitat. La visita respon a la invitació que l’empresa els va traslladar arran de la presa de possessió de l’alcaldessa a principis d’any.

Foto visita alcaldessa Tortosa

Llegeix més...

Ercros premiada per la seva transparència empresarial

Barcelona, 20 de juny de 2018. - Ercros ha quedat finalista del premi de l'Associació de Comptabilitat i Administració d'Empreses (AECA) a la transparència empresarial en la modalitat d'empreses cotitzades a l'Ibex Medium i Small Cap. Aquest guardó reconeix la qualitat, accessibilitat, usabilitat, continguts i presència de la informació que difonen a través de les seves webs corporatives en les àrees general, financera i de sostenibilitat i bon govern corporatiu, les empreses espanyoles.

Ledesma recogiendo premio AECA

Llegeix més...

Ercros i l’institut de Flix signen un conveni de col·laboració per a la formació de futurs professionals de la indústria

Flix, 19 de juny de 2018. - Ercros ha signat un conveni de col·laboració amb l’institut de secundària de Flix per desenvolupar conjuntament un cicle formatiu de grau superior de sistemes electrotècnics i automatitzats. L’acord l’han signat Maria del Mar Carranza, directora de l’institut de Flix, que actuava en representació del departament d’ensenyament de la Generalitat de Catalunya, i Jaime Molina, director de la fàbrica d’Ercros a Flix.

Foto conveni institut de flix

Llegeix més...

La junta d'Ercros aprova un dividend de 0,05 euros

Barcelona 15 de juny de 2018.La junta general ordinària d'accionistes d'Ercros, que s'ha celebrat avui a Barcelona, ​​ha aprovat totes les propostes d'acord que conté l'ordre del dia, entre les que destaquen les mesures de retribució a l'accionista, amb un import total que ascendeix a 15,6 milions d'euros, que equival al 35% del benefici de 2017 que va ser de 44,63 milions d'euros. Aquest import és 2,2 milions d'euros superior al que la Societat va dedicar a retribuir a l'accionista el 2016 i que va suposar un desemborsament del 30% del benefici d'aquell exercici. L'objectiu d'Ercros és assolir el 2020 un 50% del benefici.

Junta Ercros 2018 Foto 1

Llegeix més...

Ercros informa sobre la data de pagament del dividend

Barcelona 15 de juny de 2018. - De conformitat amb el que estableix l'article 228 del Reial Decret Legislatiu 4/2015, de 23 d'octubre, pel qual s'aprova el text refós de la Llei de Mercat de Valors, Ercros, S.A. (en endavant, "la Societat"), mitjançant aquest escrit comunica el següent

FET RELLEVANT

Com a continuació als fets rellevants 262.234 i 265.500, la Societat comunica que, d'acord amb l'aplicació del resultat d'Ercros, S.A. corresponent a l'exercici 2017 aprovada per la junta general ordinària d'accionistes celebrada en el dia d'avui, el repartiment del dividend en efectiu amb càrrec al benefici de 2017, per un import de 0,05 euros bruts per acció, s'efectuarà el proper 6 de juliol.

Llegeix més...

Pàgina 1 de 40

btn news icona

Cercador de notícies

Arxiu

Btn galeriavideos-cat

Btn galeriaimatges-cat

Btn publicacions

Btn formularicontacte

Inicio