icono-email icono-sitemap

Ercros ha cedit a l’Ajuntament de Flix els darrers espais inclosos al Pla d’intervenció integral del barri de la Colònia de la fàbrica

Flix, 12 de gener de 2022. - El 10 de gener, el batlle de Flix, Francesc Barbero, i el director de la fàbrica d’Ercros a aquesta localitat, Jaime Molina, van signar un conveni pel qual Ercros cedeix a l’Ajuntament de Flix tres parcel·les de la seva propietat, el tram superior de l’Avinguda Francesc A. Ripoll (de 722 m2), l’espai on s’ubicava l’antic parc infantil (de 2.641 m2) i l’actual parc de bombers (de 6.304 m2).

Conveni-Ercros-Flix-2022

Llegeix més...

La fàbrica d’Ercros a Cerdanyola col·labora amb una donació a la campanya de joguines de la Creu Roja

Cerdanyola, 30 de desembre de 2021. - La fàbrica d’Ercros a Cerdanyola ha fet una donació econòmica a la campanya “Cap nen sense joguina” de la Creu Roja Cerdanyola-Ripollet-Montcada, que servirà perquè a la nit de Reis tots els nens i nenes d’aquestes localitats puguin rebre els esperats regals.

cerdanyola creu roja

Llegeix més...

Ercros informa sobre l’anunci de compra d’accions pròpies

Barcelona, 29 de desembre de 2021. - La Societat informa que, a l'empara del sisè programa de recompra d'accions pròpies per amortitzar, durant el 20 i el 22 de desembre de 2021, ha dut a terme la compra de 45.000 accions pròpies.

En l'actualitat, la Societat posseeix 2.190.147 accions en autocartera (2,17%).

Llegeix més...

Les pràctiques ambientals, socials i de governança (ASG) d'Ercros obtenen la màxima distinció al rating EcoVadis

Barcelona, 28 de desembre de 2021. - Ercros ha obtingut 84 punts sobre els 100 possibles al rating internacional EcoVadis, que avalua les pràctiques ASG (ambientals, socials i de governança) de les empreses. Aquest resultat situa Ercros en l'1% amb millor classificació de les 20.000 companyies analitzades, fet que li ha permès rebre, per tercer any consecutiu, el reconeixement Platinum.

Sello Ecovadis 2021

Llegeix més...

El BEI dóna suport a l'estratègia d'innovació, descarbonització i modernització d'Ercros amb 40 milions d'euros

23 de desembre del 2021.

  • El finançament impulsarà l'estratègia d'Ercros de reducció de les emissions de gasos d’efecte invernacle en un 39% l'any 2025.
  • El suport del BEI ha de consolidar la posició competitiva de l'empresa.
  • L'acord compta amb el suport del Fons Europeu per a Inversions Estratègiques (FEIE).

El Banc Europeu d'Inversions (BEI) i Ercros, companyia química domiciliada a Barcelona i líder al sector a Espanya, han signat avui un acord per finançar amb 40 milions d'euros les inversions d'Ercros en investigació, desenvolupament i innovació (R+D +i), digitalització, descarbonització i modernització de les seves principals instal·lacions. Les inversions s’emmarquen en el pla estratègic Pla 3D que Ercros ha engegat per al període 2021-2025. El préstec del BEI està recolzat per la garantia del Fons Europeu per a Inversions Estratègiques (FEIE), el pilar principal del Pla d'Inversions per a Europa.

EIB EU SLOGAN B Spanish RVB 72

Llegeix més...

Pàgina 1 de 106

btn news icona

Cercador de notícies

Arxiu

Btn galeriavideos-cat

Btn galeriaimatges-cat

Btn publicacions

Btn formularicontacte

Inicio
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar el nostre servei, si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Per a més informació consulti la nostra política de privacitat i avís legal