icono-email icono-sitemap

Ercros duplicarà la capacitat de producció de clorit sòdic

Barcelona, 14 d’abril de 2021. - Ercros ha posat en marxa el projecte de construcció d’una nova línia de producció de clorit sòdic a la seva fàbrica de Sabiñánigo (Osca). Aquesta inversió permetrà gairebé duplicar la capacitat de producció actual fins a les 11.300 t/a front les 6.000 t/a actuals. Està previst que la nova planta estigui activa al llarg del tercer trimestre de 2022.

Ercros Clorito sodico

Llegeix més...

Ercros invertirà 22 milions a Sabiñánigo en el marc del Pla 3D

Sabiñánigo, 14 d’abril de 2021. - Ercros té previst invertir 22 milions d'euros a la seva fàbrica de Sabiñánigo, en el marc del Pla 3D.

El Pla 3D és el pla estratègic posat en marxa per Ercros, que persegueix la seva transformació en una empresa sostenible i s'assenta sobre tres dimensions: Diversificació, Digitalització i Descarbonització.

Ercros Sabinanigo

Llegeix més...

Ercros informa sobre l’anunci de compra d’accions pròpies

Barcelona, 12 d’abril de 2021. - La Societat informa que, a l'empara del cinquè programa de recompra d'accions pròpies per amortitzar, durant el període transcorregut entre el 10 de març i el 9 d’abril de 2021, ha dut a terme la compra de 164.000 accions pròpies.

En l'actualitat, la Societat posseeix 584.523 accions en autocartera (0,58 %).

Llegeix més...

Estudiants “d’Activitats Auxiliars de Magatzem” visiten la fàbrica d’Ercros a Sabiñánigo

Sabiñánigo, 9 d’abril de 2021. - Un grup de 15 estudiants del certificat de professionalitat en “Activitats Auxiliars de Magatzem”, cursat al centre Informàtica XXI i finançat per l’INEM (Instituto Aragonés de Empleo), han visitat la fàbrica d’Ercros a Sabiñánigo.

Ercros Visita escolar Sabinanigo

Llegeix més...

Ercros informa sobre l’anunci de compra d’accions pròpies

Barcelona, 30 de març de 2021 - La Societat informa que, a l'empara del cinquè programa de recompra d’accions pròpies per amortitzar, durant el període transcorregut entre el 19 i el 29 de març de 2021, ha dut a terme la compra de 197.523 accions pròpies.

En l’actualitat, la Societat posseeix 420.523 accions en autocartera (0,42 %).

Llegeix més...

Pàgina 1 de 90

btn news icona

Cercador de notícies

Arxiu

Btn galeriavideos-cat

Btn galeriaimatges-cat

Btn publicacions

Btn formularicontacte

Inicio
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar el nostre servei, si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Per a més informació consulti la nostra política de privacitat i avís legal