icono-email icono-sitemap

Ercros premiada per les seves polítiques a favor de la igualtat i la seva transparència informativa

Barcelona, ​​13 desembre 2018. -Ercros ha estat guardonada en les categories d'Igualtat i Transparència en els II Premis RSE del sector químic atorgats per la Federació Empresarial de la Indústria Química Espanyola («Feique»); uns premis que tenen com a objectiu reconèixer el compromís de les companyies químiques, adherides al programa Responsible Care, amb els principis del desenvolupament sostenible i la responsabilitat social.

Premios RSE del Sector Quimico 2018 Teresa Conesa

Llegeix més...

La Societat informa de la compra de 79.915 accions pròpies.

Barcelona, 5 de desembre de  2018. - La Societat informa que, a l'empara del quart programa de recompra d'accions pròpies per amortitzar, durant el període transcorregut entre el 28 de novembre i el 5 de desembre de 2018, ha portat a terme la compra de 79.915 accions pròpies.

En el marc d'aquest quart programa, entre el 9 de juliol i el 5 de desembre de 2018, la Societat ha adquirit 962.269 accions pròpies. En l'actualitat, la Societat posseeix 1.415.377 accions en autocartera (1,31 %).

Llegeix més...

Ercros patrocina la secció femenina del Club de Bàsquet Almussafes

Almussafes, 5 de desembre de 2018. - Ercros patrocinarà l’equip junior femení del Club de Bàsquet Almussafes durant la temporada 2018 – 2019. El passat dissabte 1 de desembre es va fer la presentació de tots els equips del club al pavelló municipal; l’acte va comptar amb la presència de Ramon Collado i Xelo Aranda, respectivament director i responsable de relacions industrials de la fàbrica d’Ercros a Almussafes, que van lliurar les noves samarretes als directius del club.

Foto Basquet Almussafes 1

Llegeix més...

Ercros model de gestió sostenible de l’aigua

Barcelona, 30 de novembre de 2018. - Marc Fargas, director industrial de la divisió de derivats del clor d’Ercros, ha participat en el debat sobre industria i sostenibilitat, que s’ha celebrat al Saló Internacional del Cicle Integral de l’Aigua («Iwater»).

Foto Marc Fargas 2

Llegeix més...

El director de la fàbrica d’Ercros de Sabiñánigo, millor directiu d’Osca

Sabiñánigo, 29 de novembre de 2018. - Luis Gállego, director de la fàbrica d'Ercros de Sabiñánigo ha estat guardonat com el millor directiu d'Osca per part de l'Associació d'Executius i Directius d'Aragó («ADEA»). Aquesta associació ha valorat «la seva tasca per mantenir el lideratge de la fàbrica de Sabiñánigo després de 100 anys de vida, tenint una visió clara i ordenada del seu futur per seguir oferint un influx industrial i dinamitzador a la localitat de Sabiñánigo».

Foto premio luis gallego

Llegeix més...

Pàgina 1 de 49

btn news icona

Cercador de notícies

Arxiu

Btn galeriavideos-cat

Btn galeriaimatges-cat

Btn publicacions

Btn formularicontacte

Inicio