icono-email icono-sitemap

La Societat informa de la compra de 558.743 accions pròpies.

Barcelona, 23 de març de 2020. - La Societat informa que, a l'empara del cinquè programa de recompra d'accions pròpies per amortitzar, durant el període entre el 13 i el 23 de març de 2020, ha portat a terme la compra de 558.743 accions pròpies.

En l'actualitat, la Societat posseeix 2.893.964 accions en autocartera (2,76 %).

Llegeix més...

Ercros garanteix el subministrament de productes crítics per a evitar la propagació del covid 19 i cobrir les necessitats essencials

Barcelona, 16 de març de 2020. - Ercros, com a fabricant de productes biocides –tals como el clor, el lleixiu, el clorit sòdic, l’aigua oxigenada i l’ATCC– que són aptes per a la desinfecció i efectius per a evitar la propagació del covid 19 i altres productes essencials per a la higiene i alimentació –com la sosa càustica, l’àcid clorhídric, el formaldehid i el fosfat dicàlcic–, és conscient més que mai de la seva important responsabilitat i transcendent contribució amb la salut i seguretat de les persones.

Ercros cartel

Llegeix més...

La Societat informa de la compra de 171.000 accions pròpies.

Barcelona, 13 de març de 2020. - La Societat informa que, a l'empara del cinquè programa de recompra d'accions pròpies per amortitzar, durant el període del 12 de març de 2020, ha portat a terme la compra de 171.000 accions pròpies.

En l'actualitat, la Societat posseeix 2.335.221 accions en autocartera (2,23 %).

Llegeix més...

Comunicat d'Ercros en relació amb el COVID 19

Ercros garanteix el subministrament de productes crítics per a evitar la propagació del covid 19 i cobrir les necessitats essencials

Actualitzadt el 17-03-2020 - Ercros, com a fabricant de productes biocides –tals como el clor, el lleixiu, el clorit sòdic, l’aigua oxigenada i l’ATCC– que són aptes per a la desinfecció i efectius per a evitar la propagació del covid 19 i altres productes essencials per a la salut, higiene i alimentació –com els principis actius farmacèutics, la sosa càustica, l’àcid clorhídric, el formaldehid i el fosfat dicàlcic–, és conscient més que mai de la seva important responsabilitat i transcendent contribució amb la salut i seguretat de les persones.

En aquest sentit, està prenent les mesures necessàries per tal d’assegurar la continuïtat del subministrament d’aquests productes als seus clients i col·labora amb les autoritats per tal de prioritzar, si fos necessari en el futur, la disponibilitats dels mateixos.

Ercros cartel

Llegeix més...

La Societat informa de la compra de 934.553 accions pròpies.

Barcelona, 12 de març de 2020. - La Societat informa que, a l'empara del cinquè programa de recompra d'accions pròpies per amortitzar, durant el període transcorregut entre el 3 i l’11 de març de 2020, ha portat a terme la compra de 934.553 accions pròpies.

En l'actualitat, la Societat posseeix 2.164.221 accions en autocartera (2,06 %).

Llegeix més...

Pàgina 1 de 79

btn news icona

Cercador de notícies

Arxiu

Btn galeriavideos-cat

Btn galeriaimatges-cat

Btn publicacions

Btn formularicontacte

Inicio
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar el nostre servei, si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Per a més informació consulti la nostra política de privacitat i avís legal