icono-email icono-sitemap

La transparència empresarial d’Ercros, reconeguda per AECA

Barcelona, 19 de juny de 2020. - Ercros ha estat reconeguda per l’Associació Espanyola de Comptabilitat i Administració d’Empreses («AECA») per la seva transparència empresarial, que distingeix la qualitat, accessibilitat, usabilitat, continguts i presència de la informació difosa a través de la seva pàgina web corporativa.

Premio AECA

Llegeix més...

Ercros renova el conveni amb l’institut de Flix per desenvolupar la formació dual

Flix, 19 de juny de 2020. - Ercros ha renovat el conveni de col·laboració amb l’institut de secundària de Flix per desenvolupar el cicle formatiu de grau superior de sistemes electrotècnics i automatitzats en règim d’alternança i amb formació dual entre el centre educatiu i la fàbrica que té l’empresa en aquesta localitat.

Ercros Firma convenio instituto FlixJaime Molina, director de la fàbrica de Flix d’Ercros, i Mª del Mar Carranza, directora de l’institut de Flix, en la signatura de renovació del conveni.
 

Llegeix més...

Ercros renova l’acord de col·laboració amb la Fundació per a la Conservació i Recuperació d’Animals Marins

Barcelona, 16 de juny de 2020. -  Ercros commemora avui el Dia Mundial de les Tortugues Marines renovant l’acord de col·laboració amb la Fundació per a la Conservació i Recuperació d’Animals Marins («CRAM»), signat per primer cop el juliol de 2019 i pel qual Ercros subministrarà al CRAM productes químics per a desinfectar i mantenir les instal·lacions on es recuperen les tortugues derivades del mar.

Tortuga verde
Una tortuga verda, una de les espècies protegides pel CRAM.

Llegeix més...

Antoni Zabalza, renovat com a conseller executiu d’Ercros

Barcelona, 5 de juny de 2020. - La junta general ordinària d’accionistes d’Ercros, que s’ha celebrat avui per primer cop de forma totalment telemàtica a causa de les restriccions imposades per les autoritats en el marc de l’estat d’alarma, ha aprovat la reelecció d’Antoni Zabalza Martí com a conseller executiu d’Ercros.

Antoni Zabalza Junta Accionistes

Llegeix més...

En el primer semestre de 2020, Ercros preveu obtenir un ebitda dins el rang [20-25] milions d’euros

Barcelona, 3 de juny de 2020. - Ercros preveu obtenir, en el primer semestre de 2020, un ebitda dins el rang [20-25] milions d’euros, i un benefici dins el rang [2-5] milions d’euros. Aquestes xifres es comparen amb un ebitda de 29,7 milions d’euros i un benefici de 10,5 milions del mateix període de l’any anterior. La caiguda del volum de vendes l’estimem dins el rang [10%-15%] i la de la facturació dins el rang [15%-25%]. Aquests descensos es veuen parcialment contrarestats per un augment del marge de contribució de l’empresa, que estimem dins el rang [35%-40%] enfront d’un 32,8% del primer semestre del 2019.

FotoMuestra articulos2

Llegeix més...

btn news icona

Cercador de notícies

Arxiu

Btn galeriavideos-cat

Btn galeriaimatges-cat

Btn publicacions

Btn formularicontacte

Inicio
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar el nostre servei, si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Per a més informació consulti la nostra política de privacitat i avís legal