icono-email icono-sitemap

Ercros participa a la 13a Festa de la Ciència

Barcelona, 30 d’octubre de 2019. - Ercros va participar, el passat cap de setmana, a la Festa de la Ciència 2019, que organitza cada any l’Ajuntament de Barcelona per a promoure el coneixement científic i implicar a la ciutadania en el seu progrés.

Ercros Festa de la Ciencia 2019

Llegeix més...

Ercros rep el Premi a la Internacionalizació atorgat per la Cambra de Comerç de Tarragona

Tarragona, 18 d’octubre de 2019. - Ercros ha rebut el Premi a la Internacionalització, que atorga la Cambra de Comerç de Tarragona, pel seu treball en matèria de comerç exterior. L’entrega es va realitzar aquest dijous, 17 d’octubre, de la mà de Jaime Malet, president de la Cambra de Comerç d’Estats Units a Espanya.

Ercros Premi Internacionalitzacio Cambra Tarragona

Joan Miquel Capdevila (centre), amb el Premi a la Internacionalizació,
amb companys d’Ercros

Llegeix més...

Ercros ha culminat l’ampliació de la planta de clor-sosa de Vila-seca I

Barcelona, 21 d’octubre de 2019. - D’acord amb el Pla Act anunciat per Ercros, l’empresa ha culminat la tercera ampliació de la capacitat de la planta de producció de clor i sosa càustica de la fàbrica de Vila-seca I, amb la posada en marxa d’un nou electrolitzador que amplia la capacitat de la planta en altres 26.000 t/any.

VS HR

Llegeix més...

Alumnes de Biotecnologia de la Universitat Europea de Madrid visiten la fàbrica d’Ercros a Aranjuez

Aranjuez, 16 d’octubre de 2019. - Estudiants del grau en Biotecnologia de la Facultat de Ciències Biomèdiques i de la Salut de la Universitat Europea de Madrid van visitar les instal·lacions d’Ercros a Aranjuez, el passat 14 d’octubre.

Ercros Estudiantes UEM en Aranjuez

Llegeix més...

Ercros presenta noves fragàncies microencapsulades en les seves pastilles de clor

Barcelona, 9 d’octubre de 2019. - La tecnologia s’ha desenvolupat a la fàbrica de Sabiñánigo, que actualment està ampliant un 23% la seva capacitat de producció per fer front a la demanda creixent.

Ercros grafico microencapsulacion con letra

Llegeix més...

btn news icona

Cercador de notícies

Arxiu

Btn galeriavideos-cat

Btn galeriaimatges-cat

Btn publicacions

Btn formularicontacte

Inicio
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar el nostre servei, si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Per a més informació consulti la nostra política de privacitat i avís legal